- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.261
hamişler....
Size bi soru....siz çalışmalarınızı nası gerçekleştirdiniz....her gün mü,,,,gün aşırı mı....tüm ay mı...sadece o hafta mı.... Ben de sizin yaptığınızı yapıcam da ondan soriym dedim:))
günaydın...
Nasılsınız kızlar benim biraz karnım ağırıyo...:97:
Tolsenimm çok sevindim tatlım tebrik ederim..
Personall seni tebrik ederim canım...
Benimde dün karnım çok ağırdı kahverengi geldi az bişey sonra kesildi ama karnım ağrıyo olucam sanırım...:97:
günaydın şekerlerr süper bi haftasonundan bu pazartesi pek bi sıkıcı yaz sezonu ev kadını olmak istiyorum ben yaaaaaaaa yokmu öle bişiiii
piştttttttttttt koleram bebeğim nasılsın tostosum yeğenim nası üzmüyo dimi seni
nikicim şekerim parem sen nasılsın bakim damadım nasıııııı :)))))
koleracım benim adetim hala gelmedi belli bir tarih vermiyorum canım
Nikicim şekerim parem sen nasılsın bakim damadım nasıııııı :)))))
inşallah canım benim inşallah..berremmm günaydınnnInşallah anne olursun meleğimm. Bu arada personal hamilemi ben okuyamadım bi yerde emin olamadım o yüzden :44:
inşallah canım benim inşallah..
bende okudum bir yerde ama emin olamadım...
dur geçmişe bir daha göz atayım ben..
olsun haticem bekleyelim bakalım stres yapma hiç
madamım iyim sen nasılsın. Ya benden 2 gündür koyu kahverengi akıntı gelio o beni tedirgin ediyo çok. Yarın dr a gidicem inşallah aksi bişey yoktur yaa
koleracım lütfen hiç bekleme doktora git hemen ya da ara sor, seni telaşlandırmak istemem ama daha bi kaç gün önce bi arkadaş a da aynısı oldu belki yoğundu onun bilmiorum net olarak ama ertesi günü gitti doktora onu biliorum, doktor üzgünüm demiş, kaybettin bebeği, allah korusun allah sana göstermesin canım, ama ihmale gelmiyor bu durumlar bazen böyle durumlarda doktor iğne yapıormuş dinlenme veriyormuş. Korkma ama bi doktora sor bence telefon açıp cnm.
madamım iyim sen nasılsın. Ya benden 2 gündür koyu kahverengi akıntı gelio o beni tedirgin ediyo çok. Yarın dr a gidicem inşallah aksi bişey yoktur yaa
benim yoğun gelmiyo 2 damla bişi netten baktım bebek yerleşirken falan oluyomuş. Akıntı yoğunlaşıp kırmızıya döndüğünde düşük oluyomuş. Allah korusun yaa :26:
:) iyiki yanımdasınız. güzel motive edici sözler söylüyorsunuzki.içim rahatlıyor.yoktur bebeğim inşallah dualarımız seninleee canım benimiçini ferah tut iyi düşün iyi olsun
Bu ay ne güne duruyor haticeemm, takma kafana.....kismet iste, vakti var demekkinegatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm
evet , insanlar nedense kendilerinde elestiri yapma hakki görüyorlar, seni ne kadar incitebilecegini düsünemeden hemen '' bebek ne zaman'' diyebiliyorlar....siz bebek düsünmeseniz'de dahi sanki size olmuyormus gibi bir ''süzüs'' yapabiliyorlar....ilginc gercekten. (herkes degil tabi, cahil cühela kismi)Gerçekten kımseye anlatılmıyor bu gibi seyler hele cocugu olan kıslere aslaa ...
Amann sende ne kadar sıkıntı yapıyorsun rahat ol biraz diyenmı ararsın , off olduktan sonrada bıkacaksın rahatına bak diyenmı... Dalga gecer gibi tamamen soguyorum cevremdekı ınsanlardan evlenmısler hemen cocuk sahıbı olmuslar bıde genc yasta simdide öyle havaya konusuyorlar Acaba Bizim çektigimiz sıkıntıları cekselerdi böyle konusabılırlermıydı cok merak edıyorum Cok canım yanıyor
Allah hepimize Nasip eder İnşallah ta bize karsı konusanların agzı kapanır Coookk istiyorumm yaa gözleriyle baksın ışıl ışıl gülümsesin yüzüme acayip bi duygu Off Sabır yarabbımm
günaydin canimmm, nasilsin tontishim?? iyimisin? haftasonu nasil gecti bakalim?
nikicim şekerim parem sen nasılsın bakim damadım nasıııııı :)))))
nasil gidiyor hamilelik canim?? iyimisin? degisiklik varmi?
o madam nire kayboluverdi??
iyiyim canımm karın ve kasık ağrılarım geçti çok şükür dün akşam ikinci kez kan verdim 77 den 155 e yüksekmiş bugün batım 2 gün falan geçmiş oluyo normaldir inş :26::26: dr rendevu için aradım haftaya pazartesine randevu aldım inş o zamana keseyi görürüm benden bu kadar nikitam sen nasılsın haftasonu nasıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?