Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım ben yumurtlama dönemini takip ettim. 2 günde bir ilişkiye girdim. Ilişki esnasında çocuk düşünmedim. Ilişki bitince popoma yastık koydum. Ve sabaha kadar yattım

berremmm günaydınnn Inşallah anne olursun meleğimm. Bu arada personal hamilemi ben okuyamadım bi yerde emin olamadım o yüzden :44:

günaydın şekerlerr süper bi haftasonundan bu pazartesi pek bi sıkıcı yaz sezonu ev kadını olmak istiyorum ben yaaaaaaaa yokmu öle bişiiii

madamımmm canımmmmm günaydın meleğimmm
Bu ara ev kadını olmak benim de hayalim şahşen

piştttttttttttt koleram bebeğim nasılsın tostosum yeğenim nası üzmüyo dimi seni

nikicim şekerim parem sen nasılsın bakim damadım nasıııııı :)))))

Son düzenleme:
koleracım benim adetim hala gelmedi belli bir tarih vermiyorum canım

olsun haticem bekleyelim bakalım stres yapma hiç

piştttttttttttt koleram bebeğim nasılsın tostosum yeğenim nası üzmüyo dimi seni

Nikicim şekerim parem sen nasılsın bakim damadım nasıııııı :)))))

madamım iyim sen nasılsın. Ya benden 2 gündür koyu kahverengi akıntı gelio o beni tedirgin ediyo çok. Yarın dr a gidicem inşallah aksi bişey yoktur yaa

berremmm günaydınnn Inşallah anne olursun meleğimm. Bu arada personal hamilemi ben okuyamadım bi yerde emin olamadım o yüzden :44:
inşallah canım benim inşallah..
bende okudum bir yerde ama emin olamadım...
dur geçmişe bir daha göz atayım ben..

madamım iyim sen nasılsın. Ya benden 2 gündür koyu kahverengi akıntı gelio o beni tedirgin ediyo çok. Yarın dr a gidicem inşallah aksi bişey yoktur yaa

Koleracım lütfen hiç bekleme doktora git hemen ya da ara sor, seni telaşlandırmak istemem ama daha bi kaç gün önce bi arkadaş a da aynısı oldu belki yoğundu onun bilmiorum net olarak ama ertesi günü gitti doktora onu biliorum, doktor üzgünüm demiş, kaybettin bebeği, Allah korusun Allah sana göstermesin canım, ama ihmale gelmiyor bu durumlar bazen böyle durumlarda doktor iğne yapıormuş dinlenme veriyormuş. Korkma ama bi doktora sor bence telefon açıp cnm.

benim yoğun gelmiyo 2 damla bişi netten baktım bebek yerleşirken falan oluyomuş. Akıntı yoğunlaşıp kırmızıya döndüğünde düşük oluyomuş. Allah korusun yaa :26:

yoktur bebeğim inşallah dualarımız seninleee canım benim içini ferah tut iyi düşün iyi olsun

benim yoğun gelmiyo 2 damla bişi netten baktım bebek yerleşirken falan oluyomuş. Akıntı yoğunlaşıp kırmızıya döndüğünde düşük oluyomuş. Allah korusun yaa :26:

Aman iyi o zmn cnm Allah korusun, Allah kimseye yaşatmasın. Bende yakın zamanda öyle bi olay yaşayınca etkilendim ondan panikledim valla cnm, seni korkutmak istemem yoksa.

negatifffffffffffffffff:8888888888888888888888888888888888888888888
olmadı arkadaslar hamile değilim.doktor adetimin gelmesi için ilaç verdi.çok üzgünümmmmmmmmmmmmmmm
Bu ay ne güne duruyor haticeemm, takma kafana.....kismet iste, vakti var demekki
evet , insanlar nedense kendilerinde elestiri yapma hakki görüyorlar, seni ne kadar incitebilecegini düsünemeden hemen '' bebek ne zaman'' diyebiliyorlar....siz bebek düsünmeseniz'de dahi sanki size olmuyormus gibi bir ''süzüs'' yapabiliyorlar....ilginc gercekten. (herkes degil tabi, cahil cühela kismi)
istedigin kadar ''biz simdilik düsünmüyoruz'' desen dahi,,,aaa yapin yapin,ne bekliyorsunuzki??
bunlari hiiiiic takmamak lazim canim arkadasim....kendi egolarini tatmin etmek icin pislik yapan cok , ben artik böyle düsünüyorum

nasil gidiyor hamilelik canim?? iyimisin? degisiklik varmi?

o madam nire kayboluverdi??

iyiyim canımm karın ve kasık ağrılarım geçti çok şükür dün akşam ikinci kez kan verdim 77 den 155 e yüksekmiş bugün batım 2 gün falan geçmiş oluyo normaldir inş :26::26: dr rendevu için aradım haftaya pazartesine randevu aldım inş o zamana keseyi görürüm benden bu kadar nikitam sen nasılsın haftasonu nasıldı

aman iyi ol canimmm, bebisin rahat etsin
haftasonu iyi gecti canimmm, keske hep haftasonu olsa
seninki nasil gecti ??

ağrıların nasıldı zuyalim ...
çok sıkmı oluyordu ağrın...:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…