- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.341
cok sukur iiyim, sagolasin....benim gitme vakti simdi berremmm...yarin devam insallah. umarim halanlar gelmezbeni unuttun sanmıştım...
ben iyiyim nikitam regl oluyom sandım dün sabah kahve geldi ama kesildi inci...
karnım ağrıyodu dün çok bugünde ağırdı ama şimdi ağırmıyo fazla...:97:
sen nasılsın tatlım...
internette okudum ama çocuğu olan arkadaşlarımın hepsi uygulamış bunu ben 1 aydır deniyorum o yüzden deneyimlilere soruyorum. çünkü ayağa kalkınca akıntı oluyo bende sizde olmuyomu
kızlar ya bendede hemen dışarı çıkıyor sperm anlayamıyorum 1 aydırda altıma yastık koyuyorum ayağa kalkıncA yine çıkıyor . yani ne yaparsam yapayım çıkıyorrrr.
geçende bi yerde okudum
kadınlar spermlerin dışarı çıkmasından endişe eder ama
spermler ilk 2- 2,5 dakikada gitmesi gereken yare ulaşır yazıyordu
bende ayaklarımı havaya dikip yarım saat bekliyordum
yinede çıkıyordu
artık takmıyorum :)
Kızlar bugün test yaptırdım. Değerimi bilmiyorum ama negatif çıktıadetime 4 gün var çıkmamış olabilir mi? Sanırım yaptırdığım test 30 un altını göstermiyor.
kızlar canım çok sıkkın yaa eşim ürolojiye gitti varikosel çıkmıştı bu gittiği doktorda doğruladı bide sayımız sınırdaymış ameliyat olması gerekiyomuş
bende okumuştum buna benzer bişey bundan önce ki iki ay 10-15 dk kalkmıyordum kalktıktan sonra da dışarı akıyodu bu ay ilişkiden sonra sabaha kadar hiç kalkmadım duşumu da sabah yaptım başka bi topikte arkadaş hamile kaldığı ay böyle yaptığını söylemişti bende denedim belkide hiç bi ilgisi yoktur ama suan hamileyim...
Kızlar bugün test yaptırdım. Değerimi bilmiyorum ama negatif çıktıadetime 4 gün var çıkmamış olabilir mi? Sanırım yaptırdığım test 30 un altını göstermiyor.
Fikri ya da tecrübesi olan yok mu?
bişey sormak istiyorum kan tahlilinde doktor kızmıyormu 4 -5 gün kala kan tahlili yaptırmaya ben çok çekiniyorum ben sağlıksız olduğunu bile bile idrar testi yapıyroum ....
bende sabaha kadar bekliyorum ama
bi numara yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?