Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Çok saolun kızlar doktorumu aradım o da 30 un altını göstermediği için kesin hamile değilsin diyemem ya ni sonuç değişebilir dedi onun için batını bir gün geçir dedi biraz daha iiyim şimdi.

benim doktorum
ovulasyon testini kullanma daha çok stresini arttırırsın dedi
şimdi kullanmıyorum ama
stresten kurtulamıyorum

canım gözün aydın hamilesin bendede dış gebelikte öyle olmuştu adettime daha birkaç gün vardı silik çıkmıştı hatta ben yok demiştim eşim baktı silik çizgi dedi ve gerçektende hamileydim dış gebelikte olsa ama inşallah seninki değildir gözün aydın allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin gebelik olmayınca tek çizgi çıkıyo silik olmuyo

selam kızlarrrrbende geçen hafta çatlatma iğnemi vuruldum.bugün göğüsuçlarım çok acıyor ve sabah ilk idrara çıkışta yada sıkışınca yaptıktan sonra kasıklarım acıyo bu normalmi???

bende test yapmaya ne zaman başlasam diye düşünüyordum
onun için sordum :))
tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin

allah razı olsun canım rabbim tüm isteyenlere içinde sizlere de nasip etsin inşallah eğer testin markası iyiyse ki benimki pyro clinice di 2-3 gün önce çıkıyo ama vücudunun hormonu ne zaman salgılamaya başladığı da önemliymiş batından 4-5 gün sonra anca çift çizgiyi görenler bile var içini ferah tut bol bol dua et

kızlar benim kahverengi akıntılar için dr u aradım hemşiresi çıktı. Hemen gelmen lazım dedi. Saat 2,30 gibi çıkıcam. Bana dua edin nolur

bebeğim dualrım seninle ben bugün çok yoğundum şimdi bakabiliyorumm koleram inşallah bişicik olmıcak bu zamanlar hassas zamanlar işte rabbim korusun hayırlısını versinnn bunu sakın unutma bebişim benim.

kızlar ya muayaneye doktorun özelinemi gidiyorsunuz yoksa hastaneyemi

aayyy bu doktor işi çok zorr ya ben özel bi hastaneye gidicem dr tanınan çokta iyi bilinen bi dr zaten hastane de onun muayene ücreti herkesinkinden farklıymış ama giden arkadaşlarım çok memnunlar hatta bi arkadaşa başka bi dr kist var çocuğuda kistide almamız gerekebilir demiş arkadaş da bu dr muayene olmuş adam hem kist eritmiş hemde maşallah nur topu gibi oğluşumuz oldu onun çin dr tercihi çok önemli:44::44::44:

bebeğim dualrım seninle ben bugün çok yoğundum şimdi bakabiliyorumm koleram inşallah bişicik olmıcak bu zamanlar hassas zamanlar işte rabbim korusun hayırlısını versinnn bunu sakın unutma bebişim benim.

aayyy inşallah hayırlı haberlerle gelir rabbim yardımcısı olsun:26::26:

benim doktorum
ovulasyon testini kullanma daha çok stresini arttırırsın dedi
şimdi kullanmıyorum ama
stresten kurtulamıyorum

doğru söylüyorsun,o daha da stres tabi.Ben de baktım hesapladığım zamanda gebelik olmuyor,bir de testle deneyeyim diyorum,sonuçta planlı gebelik zaten başlı başına stres sebebi.Bazen diyorum keşle evlendiğimden itibaren hiç korunmasaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…