- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #4.361
ben bişi söylim mi,olacağı varsa içine boşalmasa bilke vajinaya azcık sperm değse hamile kalırsın,olacağı yoksa da amuda kalkıp uyusan boş
benim arkadaş eşi istediği için korunmayı bıraktı,hiç de hamile kalmak istemiyodu,beklemediği anda hamile kaldı,hatta ilk başlarda pek de sevinmedi erken diye.Yani olacağı varsa olur bence,o nedenle ben kasmamaya karar verdim bi süre,en azından bir kaç ay kasmadan,ovulasyonun tam gününü hesaplamak için kendimi heba etmedendenicem,baktım olmuyo sonbahara kadar,ovulasyon testi alırım,napiim
kızlaarrr ben bişi yaptım iki gündür boğazım ağrıyodu kulaklarım çok sancıyodu dün gecede sürekli uyandım durdum artık dayanamayıp ilaç almaya karar verdim eşim dedi ki belli olur mu bilmiyorum ama önce bi test yap hemen içme dedi hatta dayanabilirsen başka yollarla iyileşmeye çalış dedi içime kurt düşürdü bende gittim test aldım yaptım biraz önce ikinci çizgi silikte olsa çıktı bi anlam veremedim gittim başka markanınkini aldım oda silik ama çıktı eeee daha erken değil mi ama yaaatestler bozuk olabilir mi ki??? en iyisi ben bide yarın ilk idrarımla yapayım değil mi??
çok geçmiş olsun canımmm rabbim bi an önce şifa versin inşallaah:26::26:
ZUYAL ?
adetine kaç gün kala test yaptın ikinci çizgi silik çıktı ?
3 gün önceydi sanırım benim batım bikaç aydır değişiklik gösteriyordu...
kızlar ya muayaneye doktorun özelinemi gidiyorsunuz yoksa hastaneyemi
bende test yapmaya ne zaman başlasam diye düşünüyordum
onun için sordum :))
tebrik ederim canım allah kucağına almayıda nasip etsin
kimse bana cvp vermicekmi
canım özele nekadar veriyorsunben özel e gidiyorum canım
imkanın varsa sende özele git derim
özeline gittinmi daha çok ilgileniyor doktorlar bu bir gerçek
kızlar benim kahverengi akıntılar için dr u aradım hemşiresi çıktı. Hemen gelmen lazım dedi. Saat 2,30 gibi çıkıcam. Bana dua edin nolur
canım özele nekadar veriyorsun
kızlar ya muayaneye doktorun özelinemi gidiyorsunuz yoksa hastaneyemi
bebeğim dualrım seninle ben bugün çok yoğundum şimdi bakabiliyorumm koleram inşallah bişicik olmıcak bu zamanlar hassas zamanlar işte rabbim korusun hayırlısını versinnn bunu sakın unutma bebişim benim.
benim doktorum
ovulasyon testini kullanma daha çok stresini arttırırsın dedi
şimdi kullanmıyorum ama
stresten kurtulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?