Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Canım benım kıyamam İnan varya bende tıkanmıs kalmıs durumdayım benımde kan testım negatıf cıktı
aynen sneın gibi göğüs uçlarımda hassasıyet basladı sonra cevresıne yayıldı simdide çatlayacak gibi acıyorlar .. Banada doktorum adet söktürücü verdı ama kullanmayacagım sende hıcbır ilaç kullanma bence hormonları fena halde etkılıyor gerek yok bekle Allah buyuk Adetın geldıgı zaman gelsın Adacayı iç o çok iyi gelıyor hem ruhen hem bedenen rahatlatıyor ınsanı ..
önceki doktorum bana adet söktürücü kullanırsan hormonlarını etkiler ve adet içinde yapılmıs hormon testlerinin sonucları yanlıs cıkar demişti o yüzden bekleyelım bence .. havalr bıle etkılıyor ınsanları belki yasaıdıgın ufak bir sıkıntı yada bı agrı kesici adetını gecıktırmıste olabılır ..

Canım test yaptırdım sonuc 0.58 cıktı negatif yanı hala daha adet olmadım ...

slm arkadaşlar kolera hamile listesini güncelliyor mu bilen var mı osnuçların şyleri belli değilde merak ettim benimde şafak 2 ayın 16sı geldi listeye isim yazdıranlardan kimse yok mu hamile olan yada olmayan????

Canım geçer o sendromlar, malum hormonlar değişiyor, asıl ben lohusalık döneminden korkuorum daha hamile bile kalmadım ama, sonuçta 9 ayda değişenler hormonlar 1 günde eski haline dönmeye çalışıyor işte o zmn kadınlar kafayı yeme durumuna geliormuş zor geçiormuş o 1 ay öyle diyor doğum yapanlar ama tabi ki istisnalar vardır, umarım hepimizinki istisna olur da her dönemimiz iyi geçer. İnşallah cnm geç yumurtlama konusunda ağzından bal damlıyor Valla ben gezdim dolaştım bugün keyif yaptım söylemesi ayıptır ama inan öğretmen olmayı isterdim özeniyorum valla en azından bi uğraşım olurda kafamı takmazdım bu konuya bu kdr

gitçem hayatım yaa 5. Hafta en riskli hafta bende tam 5. Haftamdayım

Koleramm inşalah bi şey yoktur, merak etme tatlım ama tedbirli olmakta fayda var tabii, iyi haberlerini bekliyoruz, bizi haberdar et lütfen.

slm arkadaşlar kolera hamile listesini güncelliyor mu bilen var mı osnuçların şyleri belli değilde merak ettim benimde şafak 2 ayın 16sı geldi listeye isim yazdıranlardan kimse yok mu hamile olan yada olmayan????

ayın 16 sı ama belli olmayanlar var ben geçen gün agrı kesici içmiştim ondan dolayı geç adet oluyorum birde idrarımda intihab vardı o yüzden hamile kalamam . tabi allah büyük her zaman

tatlım hızlısından bi duş alıp,1-2dklık (sadece o bölge için) hemen yatağa gir ve uyu

gusul abdestini diyorum öyle o vaziyette uyuyamam ben çocuk istediği zaman olsun ama o gusulun vebaline giremem yarım saat yatıyorum sonra kalkım banyo sonra tekrar yatak başka yapacak birşey yok ne yapalım

sneğimm hoşgeldin, bugun de hava pek guzeldi oh oh gezzz, öğretmenlik pek uzaktan gorundugu gibi degil canım, ergenlerle ugraşmak gercekten zor,neyse liseye gecmeye calışıyorum ben de
sen hala regl olmadın mıı, bak ben iyice umutlanmaya basladım,burda yazılanlara bi bak,insanlar 1 hafta sonra falan öğreniyorlar, valla da ben senden umutluyum
gusul abdestini diyorum öyle o vaziyette uyuyamam ben çocuk istediği zaman olsun ama o gusulun vebaline giremem yarım saat yatıyorum sonra kalkım banyo sonra tekrar yatak başka yapacak birşey yok ne yapalım
nasıl rahat ediyorsan öyle yap tabi canım, huzur her şeyden önemli

Son düzenleme:
benim bat 17 mayıs ama dayanamadım test yaptım sabah kalkar kalkmaz negatif....merak ettiğim konu şu hamile ollsam silikte olsa ikinci çizgiyi görmem gerekir miydi ya da ne bilim işte ya hamile değilim diyebilir miyim..yoksa hala bi umut var mı 19:

razuat bu işler hiç belli olmuyor ben 6 gün önce gördüm, 6 gün sonra görmeyip sonra görenler bile oluyor, senin yumurtlama zamanınla alakalı

Valla canım şu anda acaip bi karın ağrısı başladı geldi gelecek gibi sabaha kesin olurum artık onda da olmazsam bu sefer bende umutlanacam ama yok yani çok ağrıyor, zaten benim çok sancılı olur. Lise daha rahat olur tabi cnm küçüklere göre, nasıl oluyor peki geçiş okullamı alakalı yoksa devletten mi?

benim hala karnım ağrıyo,hiçç öyle düşünme,belirtiler genelde aynı
hizmet puanı biriktiriyoruz onla oluyo canım, benim geçmem zor ama hayırlısı

maşallah ne çok hamile varmış :))
koleracım benide yazarmısın yaş 30 bat 24 mayıs
inşallah banada uğurlu gelir bu topic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…