Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

günaydın kızlar...
koleram yaa benim batımı değiştirirmisin..
ben normalde 30 günde bir oluyorum ama bu ay erken mırtladım benim batıma sen dünün tarihini yaz ..
yani 16 mayıs...
ama hala olmadım..

Günaydın kızlar, ne yazık ki son umutlarım da tükendi, resmen kaç gündür vücudum kendini olmamak için kastı ama sonunda regl oldum bugün. Hayırlısı olsun, önümüzdeki aya Allah büyük, dua edin kızlar lütfen. Allah tüm isteyenlerin gönlüne göre versin.

üzülmeee bebişim yaa önümüzdeki ay beraber hamiş oluruz inşallahhh

üzülmeee bebişim yaa önümüzdeki ay beraber hamiş oluruz inşallahhh

Ay aminn şekeriim, üzülmedim çok fazla bu sefer, alışmışım bu duruma galiba üzüldüğüm bari önce olsaydım şimdi taa haziranın 17 sine kaldı uzun sürüyor benim döngüm bu sefer hiç bi günü kaçırmayacam gün aşırı devamlı denicem nie dersen bak bu ay 36 günde oldum ve geriye gidince 14gün o gün boş geçti ertesi günü de aslında kaçırmış oluyorum galiba emin değilim ama öyle görünüyor.

benim hala karnım ağrıyo,hiçç öyle düşünme,belirtiler genelde aynı
hizmet puanı biriktiriyoruz onla oluyo canım, benim geçmem zor ama hayırlısı

Belli olmaz canım ya eğer bi umut varsa, tam sistemi bilemediğim için yorum yapamıyorum, o zaman neden olmasın. İnşallah geçersin liseye dua ediyorum senin için canım benim

üzülme canım allah hayırlısını versin inşallah
benim 24 mayıs
ama bugün çok moralim bozuk
bu ay da olmayacak gibi hissediyorum

Amin hayırlısı olsun, ama şimdiden canını sıkma tatlım ya daha varmış senin gününe belli olmaz, belki de müjdeli haberi verirsin bize belli mi olur Aslında belki de benim bu ay olmadığı iyi oldu, çok stresli ve üzgün bi ay geçirdim vücudum hep kasıldı stresten resmen çocuk olsa ona da kötü olurdu, çocuğum sakin ve huzurlu olsun isterim hep, anne karnında hissediyor da, iyi yani belki de. Ama bak sende varsa bişiler öyle yaparsan canını sıkarsan hisseder bebişin ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…