Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım yas 33 haftaya reglı olucagım 28 yada 29 da 2 gunu de tup bebek ıcın ıgnelere baslanacak muhtemelen de mayısın 15 de hamıle olup ulmadıgım anlasılacak

İsim Yaş Bat Sonuç
lunalaady 34 24 Nisan
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs

kızlar böle bişi yaptım nası olmuşş:92::92::78::78:

perfect... inşallah sonuçlar kısmı hep poziitif olur...

merhaba kizlar nasilsiniz bende mayis ayina transfer oldum bugun adet oldum ama sevincliyim adetim duzensizdi ikinci ayim 23 de oldum ayin demek duzene giriyor bir kurtaj oldum bebek gelismeyince ondan sonra cok duzensizdi gecen ay sogan suyu icmistim 15 gun bana fayda etti iki aydir duzenli bakalim mayis ayiinda ne olcak hepimiz icin hayirli olur insallah

inş canım hayırlısı olsun bu topikte hepimiz hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde hayırlı sağlıklı evlatlarımızı kucaklarımıza alırız inş senide listeye ekleyelim mii

ellerine sağlık...ayy yarın kadriye ile bizim günümüz...inşallah kırmızılar gelmez!!!!!

iyi akşamlar anne adayları..
nasılsınız bugün gelemedim misafirim vardı...
yarın regl günü olan arkadaşlar inşallah olmazsınız...
ilk hamişi olursunuz topiğimizin...
hepinizi öpüyorum....

canm benm bende denedim hehehehe benm de aynen senn gibi oldu ama bende başka bir belirti yok. kalp atışlarımın artması dışında. hamileyken kalp atışları artıyor. bu bence bütün hamişlerde olan bir belirtidir. tabi benm tansiyon probleminden dolayı daolabilir :)

kızlar benide ekleyin listeye yafff benim adetim bugün bitti kızlar yaş 27ayy inşş bebişş olur bu ay ya öpüldünüz kızlar

ağır yemekler yapın öyle kahve falan ikram etmeyin deriiiiiiiin bit uyku ya dalsınlar...

başardım :))) dün gece 2 de yattık çok yorgunduk ama napalım görev aşkıyla yorgunluk falan dinlemedik :)))

arkadasşalr bu arada birşey sormak istiyorum ovulasyon testi nasıl oluyor fikri olan varmı

ben kullanıyorum bu ay. aynı gebelik testi gibi yalnız bugün 11. günüm ve 9. günden beri çift çizgi var. gittikçe koyulaşıyor anlamadım ne iştir :))

tebrikler...zafer yolunda yılmadan yürümek diye buna denir...
en koyu olduğu gün yumurtalamanın gerçekleşeceği gündür. benim de elimde üç dört tane var bu ay kullanacağım faydası olur inşallah

Son düzenleme:

canım...
beni listeden çıkarabilirsin ya da negatif yaz...bugün öğleden sonra ilk kırmızılar geldi..belki yerleşme kanamasıdır gerisi gelmez diye akşama kadar yazmak istemedim buraya ama sanırım gerçekten regl kanaması bu( umutlar hazirana kaldı...
artık ısmarladığım proseed ve oulasyon testleri bu hafta içinde gelince , bu ayda onlarla çalışırım. gitgide profesyonelleşiyorum:))
Umarım kötü haber veren ilk ve son kişi olurum aranızda...öpüyorum

ben çok üzüldüm...boşver üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum...İnşallah bir sonraki ay güzel gelişmeler olur. bu arada neden haziran dedin?

tebrikler...zafer yolunda yılmadan yürümek diye buna denir...
en koyu olduğu gün yumurtalamanın gerçekleşeceği gündür. benim de elimde üç dört tane var bu ay kullanacağım faydası olur inşallah

8,9,10. günler çift çizgi vardı. bugün itibariyle çizgi silikleşmeye başladı muhtemelen bu günler arasında oldu bakalım boş geçirmedik hayırlısı inşallah resmini ovulasyon topiğine ekledim

http://www.kadinlarkulubu.com/gebel...riniz-304231in-payla351305m-alan305-1595.html

baktım resimlere genelde 12. gün koyulaşır ama sen yinede (tabi elinde varsa) 14 veya 15. güne kadar testi yap benc test öncesi fazla sıvı almamaya ya da 4 saat idrarı bekletmeye dikkat ettin mi?

baktım resimlere genelde 12. gün koyulaşır ama sen yinede (tabi elinde varsa) 14 veya 15. güne kadar testi yap benc test öncesi fazla sıvı almamaya ya da 4 saat idrarı bekletmeye dikkat ettin mi?

evet elimde var. 30 adet almıştım. testi yapmaya devam edicem ve bu aradada silikleşti çizgi diye ilşkiye ara vermicem. sıvı tüketimine oldukça dikkat etmeye çalıştım hatta bazı günlerde çift test yaptım. yumurtlama oldukçe erken görünüyor öyle değilmi? geçtiğimiz aylarda dr.a gittiğimdede tesadüfen yumurtlama döneminde olduğumu öğrenmiştim. adete 10 gün vardı o ara kum döktüğüm için değerlendiremedik. ama ben yine geç yumurtlarım diye düşünmüştüm ama bu seferde erken oldu. sizce 9 ve 10. günler yumurtlamış olabilirmiyim?

ben çok üzüldüm...boşver üzülme diyeceğim ama elde değil biliyorum...İnşallah bir sonraki ay güzel gelişmeler olur. bu arada neden haziran dedin?

canım benim sağol..bir hayır vardır diyorum artık.. niye haziran dedim...topik mayısta hamile kalmak isteyenler olunca öyle dedim sanırım. aslında. 2 hafta kadar sonra tekrar yumurtlıycam yani hala mayısta hamile kalabilirim:) ama mayıs ayı içinde öğrenemem ööle bile olsa:) senin durumlar nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…