Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

arkadaşlar özel olmazsa bir şey soracağım sizler de tedavi aşamasında mısınız?

kimisi öyle kimisi değil canım. Mesela ben tedavide değilim doğal yollardayız henüz. Ama uzun zaman çocuğu olmayan tedaviye giriyor tabi. Ama bu topikteki amaç hamile kalmak isteyenler. Ille tedavi sürecindekiler burada değil yani :)

İnşallah ihtiyacınız olmaz çok stresli bir süreç çünkü...

2 yıl bitti tedavide idim ara verdim. Bulunduğum il küçük bir yer. Bu yıl tayin istiyeceğim çıkarsa inşallah gittiğim yerde tekrar tedaviye başlayacağım. Inşallah gerek kalmaz . Senin ne kadar zaman oldu.

inşallah en kısa zamanda olur canım yaa.

Benim daha yeni geçen ay sonu başladık bakalım. Kısmet artık

kızlar bu folıc plus ilacı ile ilgili net bilgisi olan varmı acaba ben hamileyken vermişti doktor kullandım birz düşük yapınca kullanmana gerek yok dedi fakat bebeğin ilk oluşumu için çok önemliymiş bu kullanimmi kullanmayayımmı karar veremedim

aman ihmal etme bebeğin beyin gelişimi için önemli... ben iki yıldır aralıksız içiyorum bana bile faldası oldu zihmin açıldı dermişim

ilk üç ay devam ediliyor diye biliyorum tabi hamile kalanlara sormak lazım ama ihmal etme folbiol alabilirsin genel de onu tavsiye ediyor doktorlar

bana yardımcı olacak kimse yokmuu

Arkadaşlar, bendeki kısmetsizlik nedir bilmiyorum. Kayınbabam vefat etti, 10 gün olacak. Çok zor ve stresli günler geçiriyorum. Dua edin bana. Artık bayaı bi süre çocuk falan olmazmış gibi geliyor. Zaten denemek içinde hiç müsait değiliz, kayınvalidem de kalıyorum. Şubatta karar verdiğimizden beri başımıza gelmedik olay kalmadı, ameliyatlar, hastalık, vefat. Bugün bir eve kaçtım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…