- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
aynen valla benim kucağımdayken eşim değişik bi bakış baktı çok hoşuma gitti
[color="purple"]kızlar günaydın[/color]
arkadaşlar özel olmazsa bir şey soracağım sizler de tedavi aşamasında mısınız?
kimisi öyle kimisi değil canım. Mesela ben tedavide değilim doğal yollardayız henüz. Ama uzun zaman çocuğu olmayan tedaviye giriyor tabi. Ama bu topikteki amaç hamile kalmak isteyenler. Ille tedavi sürecindekiler burada değil yani :)
inşallah ihtiyacınız olmaz çok stresli bir süreç çünkü...
inşallah canım. Sen tedavidemisin ne kadardır deniyosunuz :44:
2 yıl bitti tedavide idim ara verdim. Bulunduğum il küçük bir yer. Bu yıl tayin istiyeceğim çıkarsa inşallah gittiğim yerde tekrar tedaviye başlayacağım. Inşallah gerek kalmaz . Senin ne kadar zaman oldu.
inşallah en kısa zamanda olur canım yaa.
Benim daha yeni geçen ay sonu başladık bakalım. Kısmet artık
ooo daha çok yenisin. Inşallah en kısa zamanda olur. Folik asit falan alıyor musun?
aman ihmal etme bebeğin beyin gelişimi için önemli... Ben iki yıldır aralıksız içiyorum bana bile faldası oldu zihmin açıldı dermişim
kızlar bu folıc plus ilacı ile ilgili net bilgisi olan varmı acaba ben hamileyken vermişti doktor kullandım birz düşük yapınca kullanmana gerek yok dedi fakat bebeğin ilk oluşumu için çok önemliymiş bu kullanimmi kullanmayayımmı karar veremedim
bana yardımcı olacak kimse yokmuu
folik asit de mi bence kullan zaten folik asitin vücüda bir zararı yok fazlası atılıyor olsaydı bana olurdu diye düşünüyorum zaten doktorda söylemişti zararı yok diye
isim ------------------- yaş------------kaçıncı gebelik --------------------bat
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25--------------------------------------------------10 mayıs
snek18--------------28-------------------1------------------------------12 mayıs
tolsan---------------31--------------------------------------------------15 mayıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?