- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
Arkadaşlar, bendeki kısmetsizlik nedir bilmiyorum. Kayınbabam vefat etti, 10 gün olacak. Çok zor ve stresli günler geçiriyorum. Dua edin bana. Artık bayaı bi süre çocuk falan olmazmış gibi geliyor. Zaten denemek içinde hiç müsait değiliz, kayınvalidem de kalıyorum. Şubatta karar verdiğimizden beri başımıza gelmedik olay kalmadı, ameliyatlar, hastalık, vefat. Bugün bir eve kaçtım.
aman kızlar ya tamam da dizi de olsa can bu cekioooolan var olmayan var yani asabını bozuyoo insanınn ahh ahhh ALLAHIM BİZE NASİP ET NOLURRRRRRRRR
sanırım ben cok abartıyorum ironik ilk denemede olmadıı ya aslında ben 1 yıldır istiyom da kociş bekliyeli dediii o yüzden bana cok uzun zamanmış gibi geliooo 29 nisan yumurtlama dönemim baslıoo işte inş bu kez bebişş olur Allahım isteyen herkese nasip et .... siz nezamandan beri deniyosunuz
arkadasşalr bu arada birşey sormak istiyorum ovulasyon testi nasıl oluyor fikri olan varmı
evet gebelik öncesi nuayena olmak lazım. gynofreon mu kullanıyorsun?
canım hapın ismini hatırlayamıyorum şuanda. ben suanda int.başka yerden giriyorum eve gittiğim zaman bakıp bilgi veririm canım.
ben 3-4 ay kadar kullandım tam olara yumurtlama gününü gösteriyor siklusunn 11. gününde falan başlıyorsun çift çizgiden sonraki 24 saat içinde yumurtlama oluyor hamilelik şansını arttırıyor yani
kullanıpı da hamile kalan çok internette fiyatları da ucuz
ironikcim bu konu hakkında birsey danışmak istiyorum sana .yani adet bittikten hemen sonra başlayıp diğer adet dönemine kadarmı deneyecegim.
teşekkür ederim canımtestleri diyorsan çift çizgiyi yakaladıktan sonra test yapmanan gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?