Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Başınız sağolsun, Allah sabırlar versin...

aman kızlar ya tamam da dizi de olsa can bu cekiooo olan var olmayan var yani asabını bozuyoo insanınn ahh ahhh ALLAHIM BİZE NASİP ET NOLURRRRRRRRR

yok yumurtlamayı bekle yok onu bekle sunu bekle hayatımız beklemekle geciyo ayy regl oldum ayy kocişin annesi gelir o bizdeyken olmaz off offf yeter ya kocişimle yalnız kalmak istiyommm

aman kızlar ya tamam da dizi de olsa can bu cekiooo olan var olmayan var yani asabını bozuyoo insanınn ahh ahhh ALLAHIM BİZE NASİP ET NOLURRRRRRRRR

amiiiin inşallah.istemez mi, hele yakın çevrede gördükçe insanın yüreği burkuluyor.

sen ne kadar zamandır deniyorsun?

sanırım ben cok abartıyorum ironik ilk denemede olmadıı ya aslında ben 1 yıldır istiyom da kociş bekliyeli dediii o yüzden bana cok uzun zamanmış gibi geliooo 29 nisan yumurtlama dönemim baslıoo işte inş bu kez bebişş olur Allahım isteyen herkese nasip et .... siz nezamandan beri deniyosunuz

2 yıl oldu son bir yıl tedavi ile geçti.tedavi dediysem ha bire yumurta geliştirici hormon yükleyip durdular. benim yumurtlama problemim yok tavuk gibiyim maşallah...şimdi ara verdim bitkisel bir şeyler deneyim diyorum. inşallah sen kısa zamanda hamile kalırsın beklemek stresli bir süreç.

merhaba kızlar geçmiş sayfalara bakarken folik asitle alakalı soru gördüm yazmak istedim. folik asit b grubu vitaminlerinden yeşil yapraklı sebzelerde tahıl vs. gibi besinlerdede var zaten. gebeliğin ilk üç ayında bebeğin organ oluşumu döneminde bebek için önemli. merkezi sinir sistemi ve omurilik oluşumunda etken bir madde. dolayısıyla gebeliğe başlamadan 3 ay önce başlıyoruzki vücut depoları dolsun gebelikte sıkıntı çekilmesin. gebelikten önce folbiol gebelik başladıktan sonrada 3 ay folıc plus kullanılıyor.
bu arada benimde bu 4. denemem olacak. ovulasyon testi kullanıyorum bugün 10. gün. ama dün silik çift çizgi çıkmıştı bugun epey koyulaşmış. bi şekilde değerlendirmem lazım ama bugün annemler geliolar ziyarete şehir dışından nasıl olacak bilemiyorum

bende hamilelik öncesi testleri yaptırmaya gittiğimde doktorum bana demir hapı ve folik asit vermişti.ben folik asidi ve demir ilacını 2 hafta önce kullanmaya başladım.

arkadasşalr bu arada birşey sormak istiyorum ovulasyon testi nasıl oluyor fikri olan varmı

ben 3-4 ay kadar kullandım tam olara yumurtlama gününü gösteriyor siklusunn 11. gününde falan başlıyorsun çift çizgiden sonraki 24 saat içinde yumurtlama oluyor hamilelik şansını arttırıyor yani
kullanıpı da hamile kalan çok internette fiyatları da ucuz

ironikcim bu konu hakkında birsey danışmak istiyorum sana .yani adet bittikten hemen sonra başlayıp diğer adet dönemine kadarmı deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…