- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
Arkadaşın da Hürrem gibiymiş yani...çat pat küt hooooop "hamileyim!!!"...ne şanslılar...
sen ne kadar zamandır istiyosun
kızım beni görsen kafayımı yidin dersin. çocuk yok gebelik yok ortada isim bakıom
A-aaa siz daha isimmi bakıyosunuz...
benim hazır bile kız olursa berrak erkek olursa burak...
hahaha berre bi ben varım sanıyodum dostum
güzel isimler
hahaha berre bi ben varım sanıyodum dostum
güzel isimler
bende temmuzda 2 yıl olucak evleneli biz bi yıldan sonra başladık çalışmalara ilk çalışmada hamile kaldım ama öğrendim 2gün sonra düşük yaptım doktor 2 ay korunun daha sonra çalışmalara devam dedi 5 aydır çalışıyoruz işte bakalım hayırlısıben kendimi bildim bileli istiyorum. çok seviyorum çocukları. ama 8 aylık evliyiz. daha nisan sonu başladık çalışmalara sonra bi adet gördüm 8 nisanda. sonra çalıştık. bakalım artık kısmet. hiç bi belirtim de yok. gerçi belirti ne kadar zamanda belli olur bilimicem ama.
hemşeriyiz ya memleketimizin suyundanmıdır nedendir bilmem ki..
güzel tabi şekerim..
sen ne düşünüyorsun...:26:
bu arada sen 8 aylıkmı evlisin...
bende temmuzda 2 yıl olucak evleneli biz bi yıldan sonra başladık çalışmalara ilk çalışmada hamile kaldım ama öğrendim 2gün sonra düşük yaptım doktor 2 ay korunun daha sonra çalışmalara devam dedi 5 aydır çalışıyoruz işte bakalım hayırlısı
evet canım 8 aylık evliyim kıs çiçeeem bırnımda daaa
ben ANDAÇ ismini çok beğeniyorum armağan demek.
birde ELİZAN ismini beğeniyorum uzaktan duyulan ezan sesi demek.
ama araştırıyorum şuan favori isimlerim bunlar
benimde burnumda daha çiçeğim düşmedi...sen benden 2 ay sonra evlenmişsin...
kızzz ne kadan asortik isimler bunlar bölee...
hiç duymamışım kulağıma hoş geldi manalarıda çok güzel...
tabiiki önce sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez ama gönlünden geçen kızmı erkekmi şekerim...:97:
hiç takma kafanı en azında hamile kalabiliyosun yani. olur şekerim hiç meraklanma. ben doktora filanada hiç gitmedim. ama 3-5 olmazsa gider test falan yaptırırım die düşünüyorum. inşallah hamile kalırımda öle giderim yaw
aslında ben tek çocukla kalmak istemiyorum bi oğlum bide kızım olsun istiyorum. önce oğlum olsunki kızımı korusun. abimle ben gibi olsun isterim. tabi biz kullar istiyoruz hep bacım taktir Allahın
birde turab ismini beğeniyorum toprak demek
inşallah canım bu ayda olmazsa bende gidicem doktora
çok güzel düşünmüsün canım...
nerden buluyosun bu isimleri...
Rabbim aratmasın inşallah...
oy oy oy hanımlar ben girmeyeli koyulaştırmışsınız sohbeti....
nasıl bi yer burası yaa hepinizi o kadar çok sevdimki kopamıyorum. gerçekte de tanıyasım geldi. isimlerinizi yüzlerinizi merak eder oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?