Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

sen ne kadar zamandır istiyosun

ben kendimi bildim bileli istiyorum. çok seviyorum çocukları. ama 8 aylık evliyiz. daha nisan sonu başladık çalışmalara sonra bi adet gördüm 8 nisanda. sonra çalıştık. bakalım artık kısmet. hiç bi belirtim de yok. gerçi belirti ne kadar zamanda belli olur bilimicem ama.

bende temmuzda 2 yıl olucak evleneli biz bi yıldan sonra başladık çalışmalara ilk çalışmada hamile kaldım ama öğrendim 2gün sonra düşük yaptım doktor 2 ay korunun daha sonra çalışmalara devam dedi 5 aydır çalışıyoruz işte bakalım hayırlısı

hemşeriyiz ya memleketimizin suyundanmıdır nedendir bilmem ki..

güzel tabi şekerim..
sen ne düşünüyorsun...:26:

bu arada sen 8 aylıkmı evlisin...

evet canım 8 aylık evliyim kıs çiçeeem bırnımda daaa
ben ANDAÇ ismini çok beğeniyorum armağan demek.
birde ELİZAN ismini beğeniyorum uzaktan duyulan ezan sesi demek.
ama araştırıyorum şuan favori isimlerim bunlar

hiç takma kafanı en azında hamile kalabiliyosun yani. olur şekerim hiç meraklanma. ben doktora filanada hiç gitmedim. ama 3-5 olmazsa gider test falan yaptırırım die düşünüyorum. inşallah hamile kalırımda öle giderim yaw

Son düzenleme:

benimde burnumda daha çiçeğim düşmedi...sen benden 2 ay sonra evlenmişsin...

kızzz ne kadan asortik isimler bunlar bölee...
hiç duymamışım kulağıma hoş geldi manalarıda çok güzel...
tabiiki önce sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez ama gönlünden geçen kızmı erkekmi şekerim...:97:

Son düzenleme:

aslında ben tek çocukla kalmak istemiyorum bi oğlum bide kızım olsun istiyorum. önce oğlum olsunki kızımı korusun. abimle ben gibi olsun isterim. tabi biz kullar istiyoruz hep bacım taktir Allahın
birde turab ismini beğeniyorum toprak demek

çok güzel düşünmüsün canım...
nerden buluyosun bu isimleri...
Rabbim aratmasın inşallah...

çok güzel düşünmüsün canım...
nerden buluyosun bu isimleri...
Rabbim aratmasın inşallah...

araştırıyorum canım isimlere bakıyorum hep duyduğum güzel isimleri hafızama kazıyorum. inşallah hamiş olalımda çocuklarımıza isim arayalım ne güzel olur dimi

oy oy oy hanımlar ben girmeyeli koyulaştırmışsınız sohbeti....yarım saatliğinede olsa girdim valla bunaldım işten....

Son düzenleme:
bende hamilelik yokken isim bulanlardanım kızım olursa delfin arya düşünüyorum erkek ismi bir türlü bulamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…