- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
bence kalk ve ara anneciğini için içini yer keske arasaydım dersin sonra pişman olursun kendini yıpratma bence annende eminim cok üzgündür korkunu yen ve kalkıp anneni ara erteleme erteledikce cokm daha zorlaşır emin ol....sana da yasık annenede . güsel bi fırsat var karsında annenin doğum günüü aradıktan sonra bak nasıl ferahlıcaksın canım benimmm kalkıp bişiyler ye ve anneciğini ara tek söyleyebiliceğim bu canımmmm ALLAH KOLAYLIK VERSİNNN
akşam annemin iş çıkışında arıcam karar verdim hepinize teşekkür ederim sizi seviyorumm
az önce arkadaşım msj attı hamileyim diye hem sevindim hem üzüldüm. Allahım bu kelimeyi bende bağıra bağıra söylemek istiyorum...
az önce arkadaşım msj attı hamileyim diye hem sevindim hem üzüldüm. Allahım bu kelimeyi bende bağıra bağıra söylemek istiyorum...
üzülme canım üzülme inşş rabbim bizlerede nasip edicek
inşallah canım ya bir kere denemeyle olan bi hamilelik eşi 1 nisanda şaka yapmış sonucuda bu olmuş
ah canım benim yaa bi hamile kalalım bağırmak ne kelime anırıcam ben
canım başınız sağolsunherşeyde vardır bi hayır...
ben iki aileye de söylüyorum annelere çocuk çalışması var die kimse rahatsız etmiyo :)) çocuğu leyleklermi getirecek ailelerde anlayışlı olsun canım :)))
ellerine sağlık canım harika olmuş. bende yapmak istemiştim ama beceremdim :)))
tatlım bat tarihinide yazarmsın
tatlım kesin devam ettimi kanama. adetse de üzülme bidahaki adet tarihini yazalım listeye pes etmek yok
harikassın sen ya çok güldürdün beni:)))
önceden bende regl gününü unuturdum,kk da yazılanları,heyecanları okudukça daha da bi coşuyor insan
listeyede eklenmişim,hadi bakalım hakkımızda hayırlısı olsun..
ee sizler tanıtın bakalım kendinizi ?
önce ben anlatayım kısaca: 3 yıllık evliyim.
1 yıl korundum(ilaçla,sanki olacakmış gibi)
9 ay önce bir dışgebelik yaşadım,çok şükür ki erken teşhis oldu. iğne yapılarak gebelik sonlandırıldı...
dışgebelikten sonraki 3 ay bebe ertelendi sonrasında normal yolla olmasını bekledim,olmayınca geçen ay klomen kullandım,yine yok
bu ay doktor çağırdı gitmedim
kısacası 2 yıldan fazla oldu bebe yolu gözlüyorum..
vay arkadaş yaa millet şakayla karışık çocuk yapiyii
eşimi istemedikleri için kaçarak evlendik biz telefonda söyleyeceklerinden korkuyorum vede düğünümede gelmediler
İsim Yaş Bat Sonuç
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 23 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
lunalady 34 23 Mayıs
evet canım biz aylarca uğraşıyoruz olmuyo.ama inanıyorum Allah bu ay bizede nasip edicek inşallah...
inşallah canım ya bir kere denemeyle olan bi hamilelik eşi 1 nisanda şaka yapmış sonucuda bu olmuş
kızım beni görsen kafayımı yidin dersin. çocuk yok gebelik yok ortada isim bakıom
canım beni kesin adet....bi sonraki bat 23 mayıs tekrar eklemek istersen:)) bu arada kadriye-33 nooldu acaba aynı gündü bizim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?