Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyilik vallahi ne olsun sen nasılsın?...
akşama istanbula gidiyom ben...
bende özledim dün doktora gittim canım ondan yoktum ben geldim sen gitmiştin...
ok canim , iyi olda gerisi gelir zaten...
ne güzel , git git ...gidilmesi gereken yere gidiyorsun canimmm , tadini cikar, havan degissin...

sana bisey sölimmi, bende ilk hamileligimde hep oglan olacak diye hissediyordum, vede oldu, hani sende kiz olursa cokkkk sasiririm.
madamm arastirir , bosuna bilgemadam dememisler ona

Kızlar herkesin cuması mübarek olsun,Rabbim bugunde herkese dilediğini nasip etsin,hamile arkadaşlarımıza kucaklarına almayı,benım gibi bebiş bekleyenlere de güzel bir bebiş haberi nasi,p etsin..öpüyorum hepınızıdee ben kaçar:)

işte bende aslında birasss o yüzden istiyorummm haftaya ben eşimin yanına gidicem ankaraya hafta içi testimi yaptırcam çıkarsa sonuç bebiş için nike ta çok güzel bir patik görmüştük çok beğenmişti onu alıcam güzel bir paket yaptırıp içinede ''BABACIM BEN GELİYORUM HAZIRMISIN?'' yazıcammm

telif hakkı varmı subebek ben de yapabılırım bunu:)aslında ben eşime sofraya mınık bır tabak koyup vede mınık çatal kaşık o kimi bekliyoruz diye sorduğunda söylemeyi hayal edıyorum:)ama senınkıde çokkk güzelmişş olmadı senınkını eşime diğerini ailemize yapayım:)çok güsel ya mutluluğunuzzz daim olsun artsın eksilmesin inşallahh:)

heheh benim de gönlümde geçen oğlan. kızıma abi olsun yani 2. olacak çocuğuma tıpku abimle ben gibi. Allah nasip ederse tabi. abimi çok özledim yaaa

aminn canım gönülden aminnnnnnnnnnnnnn

ayyy çok romantik yaaaaaaaaaaaa inşallah hayalin gerçekleşir canım yaaa

Bende eşimin telefonuna ismimi bebeğim diye kaydetcem ve babacığım (işte bebek 1 aylıksa) 8 ay sonra geliyorum hazırmısın yazacağım ve msj atacağım hiç beklemediği için şok olacak :))))
Ama tabi o güne kadar saklamayı başarabilirsem...

aaa ne demek neden telif hakkını soruyorsun al senin olsunnn canım benimmmmmmmm ben hep böyle hayal edersi hediye konusunda babacık yardımcı oldu geçenlerde ayakabı almaya gittiğimizde o pembe patiğe bayıldııııı yüzüme öyle baktıkiiiiiiiiiiiiiii

gidemedim kaldım burda:) hayallerınızı okurke gözlerim doldu ne garip bir şey empatı kurmaya çalışıyorum yaşadıklarınızı anlamak için o bile zor..inşallah ben de yaşarım bu mucizeyi:)

bakalım inşallah bebişimiz gelmiştirrrrrrde yapabilirim.ama hamişşş olduğumu öğrenmeden almam bebişe hiçbişey ii değil derlerrrr
o yüzden eşimde bu akşam geliyorrr yetiştremem ondanda beklemek istiyorummmm
bide benim eşim aslında erkek istiyor fakat hep başından beri kız ismi söyleyip duruyor tek isim ''SU'' --- yaşam kaynağım canım kızım------ dicekmiş hep nota öyle bişeyde yazabilirim babacım ben geliyorum hazırmısın yazan yaşam kaynağın

ayyy hayali bile güzelllllllllllllllllll umarım vardır ve gerçekleştirebilirimmmmmmmmmmmm

inşallah bu birkaç gün içinde yapabilirizzz canımmmm

gidemedim kaldım burda:) hayallerınızı okurke gözlerim doldu ne garip bir şey empatı kurmaya çalışıyorum yaşadıklarınızı anlamak için o bile zor..inşallah ben de yaşarım bu mucizeyi:)

inşallah canımcımmmmm işte bizimkide hayal inşallah gerçekleşir şuan 4 gün gecikme var ama bilmiyoruzkiii varmı yokmu seninde olunca sende yaparsınnnnnnnnnnnbabalar sevinsinnnnnn dimi ama benimki çıldırcakkkkkkkkkkk

niye geçiyorsunki biz mayıs olmadıysak kendi içimizde haziranı yapıosss

bencede geçmeyelim böyle iyi hatta hamile kalıncada gitmeyelim sevdim ben burayı

Tşkr ederim canım benim..Beklediğim adet tarihim 21 mayıstı

tebrik ederim canımmm allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inş
İnşallah canım

aminnnnnnn canıımmmmmmmmmmm
sende şükret ve hepimiz için dua et canımmmmmm

Tabi ki ederim canım benim, çünkü beklemenin ne zor bişey olduğunu biliyorum...

gözün aydın ,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cnm,hep mutluluktan ağla inş.bu mübarek günde bizim içinde dua et hamilelerin duası kabul olur

Tşkr ederim canımm benim, dualarım sizinle..

tebrik ederim canım seni de:)Allahım kucağına almayıda nasip etsın inşallahhh:) hayat suyu ne bu aradaa:)hiçç duymadım

İnşallah canımm, hayıt suyu fsh değerini düşüren bi bitki...benim fsh ım çok yüksekte doktor utanmasa 25 yaşında menapoza girceksin diycekti bana Ama şimid inşallah hamileyimm...

Kızlar lütfen benim içinde dua edin inşallah bu güzel rüya devam eder, kan tahlilinde de sonucum pozitif çıkar

ok canim , iyi olda gerisi gelir zaten...
ne güzel , git git ...gidilmesi gereken yere gidiyorsun canimmm , tadini cikar, havan degissin...

evet canım değişiklik olucak inşallah...

güle güle canım sanada hayırlı cumalar..

inşallah canımmm hayırlısıyla inşallahhhh

inşallah göbişdeki bebiştir bebekim dualarımız sizlerle...

inşallah canım allah gönlüne göre versinnnnnnnnnn

Bu süper bi fikir ama ben yapamam malesef. eşimin bebeğim diye kayıtlıyım jetonu düşmez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…