Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nasıl bi yer burası yaa hepinizi o kadar çok sevdimki kopamıyorum. gerçekte de tanıyasım geldi. isimlerinizi yüzlerinizi merak eder oldum

benim profile gir sana bir resim koyayım şekerim belki tanırsın...
albüm yapayım...:82:

albüm yapayım...:82:

Çok ilginç ama inanın bu siteyi, sizleri bende tanımadan sevdim. Kimseyle paylaşamdığım şeyleri paylaşıp içimi dökebiliyorum. İnşallah herkesten güzel haberler alırız.

bugün biraz yoğundum geç cevap veriyorum kusura bakma. ben şuan adetin 5. günündeyim. 12. gün falan yumurtlama oluyor ama benim şansım size göre az şöyle ki sol tüp kapalı sağ taraftan yumurtalrsam şansım olur inşallah

canım benim belki bi gün yüzyüze konuşur dertleşiriz

ay inşallah canım keşke

bende hamilelik yokken isim bulanlardanım Kızım olursa delfin arya düşünüyorum erkek ismi bir türlü bulamadım

delfin ismi de çok güzelmiş bacım beğendim çok

çok iyiyim canım.sen nasılsın vallahi özledim sizlerle sohbet etmeyi

özletme kendini neredesin sen bakim :)

Albüm yapayım...:82:

tamam canım gireyim profile

berrecim profildeki resimlerine baktım. semra benim liseden arkadaşım :)
hatta 1 ay öncesi beraberdik. havalar güzelleşsin bana gelecekler oturmaya. sende gel. semranın feyse gir soyadı çelek olan benim. ekle beni

berrecim profildeki resimlerine baktım. semra benim liseden arkadaşım :)
hatta 1 ay öncesi beraberdik. havalar güzelleşsin bana gelecekler oturmaya. sende gel. semranın feyse gir soyadı çelek olan benim. ekle beni

şaka yapıyosun...

vavvvv işte bu kadar seni çıkardım...:82:

onu biliyorum hayatımda ben ne kadar sürdüğünü öğrenmek istiyorum 1 saatmi 2saatmi 1günmü onu diyorum

öyle saati olduğunu hiç duymadım ve hiç aklımada gelmemişti benim bildiğim kadarıyla o tarihler arasında devamlı olduğuydu kusura bakma

semraya söyledim canım...
giderken bende gelicem dedim ...:82:

onu biliyorum hayatımda ben ne kadar sürdüğünü öğrenmek istiyorum 1 saatmi 2saatmi 1günmü onu diyorum

hiç öyle bu kadar saat sürüyo falan diye duymadımda hiç aklımada gelmedi açıkcası ama duyduklarım doğruysa duyduklarıma göre onun saaati yok o tarihler arasında bütün gün olduğu yinede kulaktan dolma bilgi kusura bakma :2::2::2::2:

tatlım ne kusuru...Rabbimin işi hiçi belli olmaz umudunu kaybetme olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…