- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
he vallah nasılsın bacım
nasıl bi yer burası yaa hepinizi o kadar çok sevdimki kopamıyorum. gerçekte de tanıyasım geldi. isimlerinizi yüzlerinizi merak eder oldum
benim profile gir sana bir resim koyayım şekerim belki tanırsın...
albüm yapayım...:82:
canım benim sağol..bir hayır vardır diyorum artık.. niye haziran dedim...topik mayısta hamile kalmak isteyenler olunca öyle dedim sanırım. aslında. 2 hafta kadar sonra tekrar yumurtlıycam yani hala mayısta hamile kalabilirim:) ama mayıs ayı içinde öğrenemem ööle bile olsa:) senin durumlar nasıl?
canım benim belki bi gün yüzyüze konuşur dertleşiriz
bende hamilelik yokken isim bulanlardanımKızım olursa delfin arya düşünüyorum erkek ismi bir türlü bulamadım
çok iyiyim canım.sen nasılsın vallahi özledim sizlerle sohbet etmeyi
benim profile gir sana bir resim koyayım şekerim belki tanırsın...
Albüm yapayım...:82:
benimde burnumda daha çiçeğim düşmedi...sen benden 2 ay sonra evlenmişsin...
kızzz ne kadan asortik isimler bunlar bölee...
hiç duymamışım kulağıma hoş geldi manalarıda çok güzel...
tabiiki önce sağlıklı olsunlarda kız erkek fark etmez ama gönlünden geçen kızmı erkekmi şekerim...:97:
berrecim profildeki resimlerine baktım. semra benim liseden arkadaşım :)
hatta 1 ay öncesi beraberdik. havalar güzelleşsin bana gelecekler oturmaya. sende gel. semranın feyse gir soyadı çelek olan benim. ekle beni
ya kızlar yumurtlama ne kadar sürüyo bilen varmı
onu biliyorum hayatımda ben ne kadar sürdüğünü öğrenmek istiyorum 1 saatmi 2saatmi 1günmü onu diyoruminternetten yumurtlama hesaplamaya gir orda tarihleri ni yazınca kendi hesaplıyo bi bak istersen
:79::79::79:
onu biliyorum hayatımda ben ne kadar sürdüğünü öğrenmek istiyorum 1 saatmi 2saatmi 1günmü onu diyorum
onu biliyorum hayatımda ben ne kadar sürdüğünü öğrenmek istiyorum 1 saatmi 2saatmi 1günmü onu diyorum
bugün biraz yoğundum geç cevap veriyorum kusura bakma. ben şuan adetin 5. günündeyim. 12. gün falan yumurtlama oluyor ama benim şansım size göre az şöyle ki sol tüp kapalı sağ taraftan yumurtalrsam şansım olur inşallah
öyle saati olduğunu hiç duymadım ve hiç aklımada gelmemişti benim bildiğim kadarıyla o tarihler arasında devamlı olduğuydu kusura bakma
şaka yapıyosun...
Vavvvv işte bu kadar seni çıkardım...:82:
semraya söyledim canım...
Giderken bende gelicem dedim ...:82:
şu listeyi hamile diye doldurmak istiyorum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?