- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.101
Kızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
az önce kan ve idarar testi verdim ,doktor ultrasonla baktı ama kesen fln görmedi:26:.idrar yolu enfeksiyonuda olabilir sancılarımın ve bel ağrımın nedeni galibakesenin görünmemesi normal mi kızlar ?
kan testini almaya 1 saatim var daha ,evde yaptığım idarar testleri hep negatif,inş.sonuç çok iyi çıkar ama kesenin görünmemesi doktorunda pek bişey dememesi umutlarımı söndündü birazkanda bişi çıkmadımı.idrardada silikte olsa bişey.belki çok erken die kese gözukmemiş olabilir
cnmmm hayırlı olsun gözün aydıııııııııınKızlar kan testi sonucum 15,38mIU/mL hamile miyim?
canımmm sneğimmm ben midemden fena çekiyorum ama kusmadığım için müdahaleye gerek kalmıyo, çekicem yaniMerhaba Kızlar,
Nurum hamilesin galiba, tebrik ederim canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Nerisonam, nasılsın canım, nasıl gidiyor?
Ben çok fazla girmiyorum artık neden derseniz bu konudan biraz uzaklaşmak istiyorum çünkü acaip takıntı yapmış durumdayım, moralim çok bozuluyor kızlar ya. Sinir topu gibi geziniyorum ortalıkta sonra, herşeye çatıyorum. Ondan çok fazla girmemeye çalışacağım ama sizi de merak ederim arada okurum. Allah herkesin gönlüne göre versin.
canım benim doktor da 43ken bile hıh tamam gebesin hayırlı olsun falan demedi, keseyi görmeden bişe demek istemiyorlar.KIZLAR DOKTORLA KONUŞTUM DEDİKİ HAMİLELİK VAR AMA ERKEN GEBELİK. HAFTAYA CUMARTESİ GEL BAKALIM KESEYE BAKACAK SANIRIM. 15,38mIU/mL BU DEĞER NORMALMİ ANLAMADIM. KIZLAR KİMYASAL GEBELİK FALAN DEĞİLDİR DİMİ...
canımmm sneğimmm ben midemden fena çekiyorum ama kusmadığım için müdahaleye gerek kalmıyo, çekicem yani
bebem kendine yeni hobiler edinmeye çalış, uzaklaş bu konudan evet, mesela bir evcil hayvan sahiplenebilirsin, kedi, köpek de olabilir; kuş, balık da
hatta madam gibi ördek bile olabilir
canım benim doktor da 43ken bile hıh tamam gebesin hayırlı olsun falan demedi, keseyi görmeden bişe demek istemiyorlar.
kimyasal gebelik olup olmadığını değerinle anlayamazsın, kese görünene kadar adetle gebeliğin sonlanırsa kimyasal gebelik geçirdiğin varsayılır. kürtaj olman gerekmez, vucut kendiliğinden atabilir.
kesen gorundukten sonra sen artık bir 'klinik gebe'sindir, bu aşamadan sonra düşük yaparsan vücut kendini temizleyemez, müdahale (kürtaj) gerekir.
umarım bebişini 9 ay sonra kucağına alırsın canım, hepimiz için aynı riskler var, dua etmekten başka yapacak bir şey yok, dikkat edicez tabi...
canım evet annişler hep çekiyor işte,çok geçmiş olsun bu arada kuzumAy canım öncelikle resmin süpermiden kötü olmuş üzüldüm canım ama napacaksın sağlıklı olsunda bebişin anneler ilk günden çekmeye başlıolar çocukları için işte di mi :)) bu arada yediğim ibşi dokundu galiba 2 gündür midem bir kötü benimde canım yanıyor bulanıyor bi tuhaf ya da üşüttüm fena bişi bilirim mide sıkıntılarını.
bişi soracam şimdi benim bugün 12. günüm, ben normalde 17, 18 hatta en sonra 21. günde yumurtladım, regl olduktan sonra hesapladım tabi o günlerde yumurtladığımı ama şimdi ovülasyon testi yaptım ve ikinci çizgi diğerinden daha silik ama bayaı belirgin çıktı o zman ben bi iki gün içinde yumurtlayacakmıyım bilen varsa yardımcı olabilir mi kızlar?
canımmm sneğimmm ben midemden fena çekiyorum ama kusmadığım için müdahaleye gerek kalmıyo, çekicem yani
bebem kendine yeni hobiler edinmeye çalış, uzaklaş bu konudan evet, mesela bir evcil hayvan sahiplenebilirsin, kedi, köpek de olabilir; kuş, balık da
hatta madam gibi ördek bile olabilir
canım evet annişler hep çekiyor işte,çok geçmiş olsun bu arada kuzum
test hakkında cok bilgim yok ama sanırım eşit koyulukta olması gerekiyor
bence sen bugunden basla 12.,14.,16.,18.,20. ve 22. gün kocanla birbirinizi çok sevin
ayyy çok fazla oldu galiba bu ama garanti gibi... ama senin siklus uzun ya bence sen daha yumurtlamadın, bilemedim canım
rica ederim, kesen gorunene kadar gebeliğinin normal gidişatta olup olmadığını 2-3 gün sonra tekrar bhcg yaptırararak anlayabilirsin, değerlerinin katlanarak artması gerekiyor.Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim tatlım çok aydınlatıcı olmuş.
rica ederim, kesen gorunene kadar gebeliğinin normal gidişatta olup olmadığını 2-3 gün sonra tekrar bhcg yaptırararak anlayabilirsin, değerlerinin katlanarak artması gerekiyor.
mesela benim ilk degerim 43tü. 3 gün sonra 406ydı. 4 gün sonra kese gorundu (ustten gorunmedi)
tekrar tahlil istenmedi
:)))Bende bilemedim canım ama sanki daha erkenmi yumurtlayacam bu ay, nedense hep öyle geldi bi içime çünkü geçen adetim kısa sürdü normalden bende acaba mı dedim. İŞte aşkımız büyük olunca sevme dönemlerimizde bayaı bi çok oluyor canım
Canım doktor haftaya cumartesi gel bakalım dedi keseye bakmak için. Demekki o zamana kadar oluşması gerekiyor.
:)))
madem aşkınız büyük sen bugunden başla o zaman canımama kaliteyi düşürmemek lazım ya ondan dedim çok mu olur acaba diye:26: bence sen doktoruna telefon et ve iki çizginin de eşit olması gerekip gerekmedigini sor,için rahat etsin kuzum
hiççç stres yapma, ama bence ya doktoruna bir sor ya da muayene ol ki sana en azından tahmini bir gün verebilsin. yine de sen bilirsin, kendi halimde kalmak istiyorum da diyebilirsin, yeter ki stres olma bebem, stressiz olan her şey mübah sanadoğru diosun canım ya bi de kalite sorunsalı var hay Allah'ım artık gülim mi ağlayımmi bilemiorumyakında bunun gibi gezicemm ben
evet bence de görünür, ama üstten görüneceğini sanmıyorum, sen hazırlıklı ol tatlım
bol şans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?