- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
gg'den preseed ısmarlamıştım geldi.... forumda okumuştum genelde preseed kullananlar 1. veya 2. ayında gebe kalmış.sabırsızlanıyorum kullanmak için...eğer işe yararsa hepinize alıyoruz haaaaaa:))
proseed ilaç markasımı.fiyatı ne kadar acaba?kullanan ve faydasını gören varmı. anladıgım kadarıyla spermi hızlı şekilde yumurtalıklara gönderiyor.dogrumu:26:
canım beni kesin adet....bi sonraki bat 23 mayıs tekrar eklemek istersen:)) bu arada kadriye-33 nooldu acaba aynı gündü bizim?
vay vay vay neler öğrencez daha bakalım. dene de faydasını görürsek bizde alalım bacım
canım ben hala olmadım beklyrm bakalım
hayırlısı kadriyecimmm inş hamişsindirr canımm
bugün dayanamadım hamilelik testi aldım ama negatif çıktı bir kaç gün daha bekleyim
proseed ilaç markasımı.fiyatı ne kadar acaba?kullanan ve faydasını gören varmı. anladıgım kadarıyla spermi hızlı şekilde yumurtalıklara gönderiyor.dogrumu:26:
Bende preseed kullananlardanim gecen ay kullandım ama olmadı bu ayda kullanıyorum benim bı cok arkadasım preseedle hamile kaldı preseed mukus yani akıntı gorevini goruyo sPermin uzun yasamasını ve daha kolay yumurtaya ulaştırmasını saglıyo ben kendi sitesinden 130 tl ye aldım kayganlastirici olarakta cok kolay iliskiye giriliyor ben tavsiye ediyorum herkese sitesine girip basarı öykülerini okuyun gercekten sperm dostu bu sitede de presedle ilgili açılmış sayfa var Pera'nda bakın cok hamile kalan var
kızlar annemle konuştum çok az doğum gününü kutladım çok kısa konuştuk zaten sonra konuşalım dedi babam var diye söyledi büyük ihtimal nese buda bişey :) bide hamilelik belirtisimi bilmem bişeyler oluyo bana kasıklarım belim falan ağrıyo ama hiç iştahım yok düşük olan gebeliğimi öğrenmeden öncede bunları yaşadım hadi bakalım inşallah hayırlısı eşim zaten çift çubuksun deyip duruyo :)
hadi inşş hamilesindir canım annenle konuştuğunuda sevindim çocuğun olursa yumuşarlar inş.
kızlar annemle konuştum çok az doğum gününü kutladım çok kısa konuştuk zaten sonra konuşalım dedi babam var diye söyledi büyük ihtimal nese buda bişey :) bide hamilelik belirtisimi bilmem bişeyler oluyo bana kasıklarım belim falan ağrıyo ama hiç iştahım yok düşük olan gebeliğimi öğrenmeden öncede bunları yaşadım hadi bakalım inşallah hayırlısı eşim zaten çift çubuksun deyip duruyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?