Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

gg'den preseed ısmarlamıştım geldi.... forumda okumuştum genelde preseed kullananlar 1. veya 2. ayında gebe kalmış.sabırsızlanıyorum kullanmak için...eğer işe yararsa hepinize alıyoruz haaaaaa:))

vay vay vay neler öğrencez daha bakalım. dene de faydasını görürsek bizde alalım bacım

proseed ilaç markasımı.fiyatı ne kadar acaba?kullanan ve faydasını gören varmı. anladıgım kadarıyla spermi hızlı şekilde yumurtalıklara gönderiyor.dogrumu:26:

canım tek fiyatını bilmiyorum ama gg.com da vardır. ben set gibi bişey aldım .preseed jel+ dijital termometre+7 yumrtlama testi + 5 gebelik testi 93 milyondu
bu arada doğru anlamışsın galiba bu işe yarıyor

Maşallah bir gidiyom sayfalar ilerleyip dolmuş.ALLAH muhabbetinizi bozmasın canlarım benim.Ben ancak arada bir uğrayabiliyorum ama takipteyim benden kaçamazsınız.

proseed ilaç markasımı.fiyatı ne kadar acaba?kullanan ve faydasını gören varmı. anladıgım kadarıyla spermi hızlı şekilde yumurtalıklara gönderiyor.dogrumu:26:

Bende preseed kullananlardanim gecen ay kullandım ama olmadı bu ayda kullanıyorum benim bı cok arkadasım preseedle hamile kaldı preseed mukus yani akıntı gorevini goruyo sPermin uzun yasamasını ve daha kolay yumurtaya ulaştırmasını saglıyo ben kendi sitesinden 130 tl ye aldım kayganlastirici olarakta cok kolay iliskiye giriliyor ben tavsiye ediyorum herkese sitesine girip basarı öykülerini okuyun gercekten sperm dostu bu sitede de presedle ilgili açılmış sayfa var Pera'nda bakın cok hamile kalan var

valla bu ay da deniyelim zaten 2 . ayımız olmadı alıcas canımmm napalım valla bebişş için her yeniliğe acığızz

kızlar annemle konuştum çok az doğum gününü kutladım çok kısa konuştuk zaten sonra konuşalım dedi babam var diye söyledi büyük ihtimal nese buda bişey :) bide hamilelik belirtisimi bilmem bişeyler oluyo bana kasıklarım belim falan ağrıyo ama hiç iştahım yok düşük olan gebeliğimi öğrenmeden öncede bunları yaşadım hadi bakalım inşallah hayırlısı eşim zaten çift çubuksun deyip duruyo :)

hadi inşş hamilesindir canım annenle konuştuğunuda sevindim çocuğun olursa yumuşarlar inş.

benim hamilelikte mayıs ayına kaldı 2 gündür adetliyim:97:
ama taaaa mayıs sonunda belli olacak çok zaman var daha çooook:97:

cok sevindim canımmm cok ii yapmışsın aramakla ....bu arada bebişş istiyosun kendine ii bakman gerek canımcımmm yemene içmene dikkat ett

canım mrb gündüz sahit olmustum anlattıklarına.simdi annenle konusmussun inanki cok sevindim.insallah bebiş olurda hiç dayanamazlar canım

ya kıssslar yardımmmmm.gögüsümün alt kısımlarıma dogru cok agrım var yoksa belirtimidirrrr.............

neyse arkidişler ben uyumaya gidiyom artıkkk yarın yeni umutlarla güne baslarısss kocişimi bekletmiyimm RABBİM HERKESİN GÖNLÜNDEKİ DİLEĞİ GERCEKLESTİRSİN ......iyi geceler minnoşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…