- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
ya kızlar yumurtlama ne kadar sürüyo bilen varmı[/QUOTcanım bildiğim kadarı i le 24 saat sürüyor. bir yumurtanın çatlamış olarak döllenmeye hazır halde bekleme süresi ...o sırada bir spermle karşılaşırsa bummmmmmmmm:))
tatlım ne kusuru...Rabbimin işi hiçi belli olmaz umudunu kaybetme olur mu?
teşekkür ederim canımya kızlar yumurtlama ne kadar sürüyo bilen varmı[/QUOTcanım bildiğim kadarı i le 24 saat sürüyor. bir yumurtanın çatlamış olarak döllenmeye hazır halde bekleme süresi ...o sırada bir spermle karşılaşırsa bummmmmmmmm:))
kızlar beni listeden çıkarın. hamile değilim :) test yaptırdım. çok kötü faranjit oldum. test yaptırayımda boşu boşuna bu eziyeti çekmeyeyyim dedim hamilede değilmişim zaten. aldım ilaçları kullanmaya başladım bile
kızlar beni listeden çıkarın. hamile değilim :) test yaptırdım. çok kötü faranjit oldum. test yaptırayımda boşu boşuna bu eziyeti çekmeyeyyim dedim hamilede değilmişim zaten. aldım ilaçları kullanmaya başladım bile
gg'den preseed ısmarlamıştım geldi.... forumda okumuştum genelde preseed kullananlar 1. veya 2. ayında gebe kalmış.sabırsızlanıyorum kullanmak için...eğer işe yararsa hepinize alıyoruz haaaaaa:))
sağolun kızlar. testi almaya giderken o kadar heyecanlandımki napıyorsun kızım sen dedim. hamileysen hamilesin değilsen değil. nezaman hayırlısı olacaksa ozaman olsun. ama yindede üstümüze düşen görevide yapmaya devam edelim değil mi? ateş ölçme yöntemini bilen varsa biraz anlatırmı
preseed nedir ki? jel gibi bi şey var diyorlar o mu acep?
bernardo'cum bildiklerimi anlatayım..ateşi sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçmen gerekiyor.her sabah not alıyoosun bi yere. yumurtladığın gün ateşin hafifçe düşüp sonra belirgin şekilde yükseliyomuş...o gün ne yapman gerektiğini biliyosun zaten .he he
sperm dostu kayganlaştırıcı
hııım adetim biter bitmez ölçmeye başlıcam bakalım ne olacak. aslında bu ayda ölçmüştüm ama bi yanılma oldu bence
sperm dostu kayganlaştırıcı
hımmmm... yolunu kaybetmiş şaşkın spermelere klavuz gibi bir şey ama bana pek olmaz gibi melu ben de bir de çıkmaz sokak var ... harita lazım yani...
hımmmm... yolunu kaybetmiş şaşkın spermelere klavuz gibi bir şey ama bana pek olmaz gibi melu ben de bir de çıkmaz sokak var ... harita lazım yani...
sağolun kızlar. testi almaya giderken o kadar heyecanlandımki napıyorsun kızım sen dedim. hamileysen hamilesin değilsen değil. nezaman hayırlısı olacaksa ozaman olsun. ama yindede üstümüze düşen görevide yapmaya devam edelim değil mi? ateş ölçme yöntemini bilen varsa biraz anlatırmı
sıkma canını lütfen tatlım..
ne yapalım hayırlısı olsun demekki hayırlısın böyleymiş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?