Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar beni listeden çıkarın. hamile değilim :) test yaptırdım. çok kötü faranjit oldum. test yaptırayımda boşu boşuna bu eziyeti çekmeyeyyim dedim hamilede değilmişim zaten. aldım ilaçları kullanmaya başladım bile

canım çok geçmiş olsun...iyileşince başlarsın gene:))

çok geçmiş olsun canım yaa bidahaki aya yazalım istersen seni

gg'den preseed ısmarlamıştım geldi.... forumda okumuştum genelde preseed kullananlar 1. veya 2. ayında gebe kalmış.sabırsızlanıyorum kullanmak için...eğer işe yararsa hepinize alıyoruz haaaaaa:))

sağolun kızlar. testi almaya giderken o kadar heyecanlandımki napıyorsun kızım sen dedim. hamileysen hamilesin değilsen değil. nezaman hayırlısı olacaksa ozaman olsun. ama yindede üstümüze düşen görevide yapmaya devam edelim değil mi? ateş ölçme yöntemini bilen varsa biraz anlatırmı

bernardo'cum bildiklerimi anlatayım..ateşi sabah uyanır uyanmaz yataktan kalkmadan ölçmen gerekiyor.her sabah not alıyoosun bi yere. yumurtladığın gün ateşin hafifçe düşüp sonra belirgin şekilde yükseliyomuş...o gün ne yapman gerektiğini biliyosun zaten .he he

hııım adetim biter bitmez ölçmeye başlıcam bakalım ne olacak. aslında bu ayda ölçmüştüm ama bi yanılma oldu bence

hııım adetim biter bitmez ölçmeye başlıcam bakalım ne olacak. aslında bu ayda ölçmüştüm ama bi yanılma oldu bence

ben de başlıcam biter bitmez. preseedin yanında hediye dijital yollamışlar. ayrıca ovulasyon testi de aldım. hepsini denicem walla. büyük günü kaçırmak istemiyorum. mayıs ve haziranı böyle geçircem hala tık olmazsa yumurta takibi ve çatlatma iğnesi olayına gircem...bakalım.

hımmmm... yolunu kaybetmiş şaşkın spermelere klavuz gibi bir şey ama bana pek olmaz gibi melu ben de bir de çıkmaz sokak var ... harita lazım yani...

Ay çok güldürdün ya beni...bi an gözümün önüne bir sürü sersem spermcik geldi ellerinde haritayla sağa sola bakınan....

sıkma canını lütfen tatlım..
ne yapalım hayırlısı olsun demekki hayırlısın böyleymiş ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…