Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yidim geldim makinaya çamaşır attım pazara gittim..
ne çok şey yapmışım...

ay kizlar , inanirmisiniz yanimdaki is arkadasim, -50li yaslarda tatlimi tatli sarimi sari mavismi mavis-
demezmi; sen istanbula gittinmi? orda alis veris merkezi varmis,biliyormusun?
pc'sinde AKMERKEZ'I gostermezmi??
dedim; yok,sadece gectim,ama akmerkezin namini duydum...tavsiye ediyorum...muhakkak git
bir yandan oldum, ama diger yandanda gurur duydum, küffar nasilda merakli istanbula

türkiye gibisi varmı beee

heheheeeee ama ben bişiy diyimmiii???? yaa ben öyle uyuyamam allah korusun hep ölüm aklıma geliyooo

Valla tercih senin ben böyle yaptım. Sabah ezanını geçirmediğin sürece sorun yok ölürsekte kısmet artık her işte bir risk var işte.

Yok şekerim ne kızcam. Midem bulansın alt üst olsun istiyorum dedin ya öyle deme diyorum.

tabiii herkesin istediği rahat hamişlik geçirmek ama napıyımmm yeterki hayırlısıyla olsunnnda napalımmm 9 ay çekerisss sonra biter kalıcı değil nasılsa ondan demiştimm ama hamişimm kıstıı banaa

arkadaşlar ya benim kasıklarım çok ağırıyo ayrıca baş dönmem var ama bat 13 ü bunlar ne oluyor bilen varmı???

bakıcam tatlımmmm
madamım hemen çin takvimine bak bakalım 88 doğumluyum ocak nasipse doğum herkesinkisine bak bakalım başka kız olucakmı

maşallah maşallahh
hey maşallah 16 kullanıcı açık şuan topikte

heeetamammm tammm
Olur bebem hemen. Dedimki adetin biter bitmez 2-3 günde bir çalışın. Ve poponun altına yastık koy dedim. Birde sabaha kadar kalma dedim :)))))

hadi bakalım inşallahhh kolerama yazdırdınmı yeni batını
inşallah canımmm ben temmuzda kalıcammm içime öyle doğuyorrr yanii bilmiyorummm

çalışmıyonmu bebiş sen tatilmi
yidim geldim makinaya çamaşır attım pazara gittim..
ne çok şey yapmışım...

oofff iki gündür eşimin abisinin çocuklarıyla uğraşıyoruz biri havale geçirmiş hastanede diğeri annemi istiyom der ooofff of rabbim tüm yavrucakları korusun kollasın:26::26:
ayyy özledim sizi ne var ne çok geçmişe bakamadım

Valla tercih senin ben böyle yaptım. Sabah ezanını geçirmediğin sürece sorun yok ölürsekte kısmet artık her işte bir risk var işte.

hahahhaaaaa neyse konuyu saptırmayalım cumartesi akşamı bi yatıcam sabah namazından önce kalkarımmm
tabee o zaman kadar kırmısılarr biter inşallahhhhhhhh yaaaaaaaaaaaaa:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…