- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.901
Yok şekerim ne kızcam. Midem bulansın alt üst olsun istiyorum dedin ya öyle deme diyorum.
:13:nikimmm sana katılıyorumm bebeeemmm
tamam tamam bende katılıyom siseeee
Olur bebem hemen. Dedimki adetin biter bitmez 2-3 günde bir çalışın. Ve poponun altına yastık koy dedim. Birde sabaha kadar kalma dedim :)))))
yidim geldim makinaya çamaşır attım pazara gittim..
ne çok şey yapmışım...
ne çok şey yapmışım...
ay kizlar , inanirmisiniz yanimdaki is arkadasim, -50li yaslarda tatlimi tatli sarimi sari mavismi mavis-
demezmi; sen istanbula gittinmi? Orda alis veris merkezi varmis,biliyormusun?
Pc'sinde akmerkez'ı gostermezmi??
Dedim; yok,sadece gectim,ama akmerkezin namini duydum...tavsiye ediyorum...muhakkak git
Bir yandanOldum, ama diger yandanda gurur duydum, küffar nasilda merakli istanbula
berrem sen işte diilmisin bugün yafru ceylanım
heheheeeee ama ben bişiy diyimmiii???? yaa ben öyle uyuyamam allah korusun hep ölüm aklıma geliyooo
Yok şekerim ne kızcam. Midem bulansın alt üst olsun istiyorum dedin ya öyle deme diyorum.
bende öle diyodum ya midem bulansa başım dönse falan. suyum sen kesin hamiş olcan
türkiye gibisi varmı beee
madamım hemen çin takvimine bak bakalım 88 doğumluyum ocak nasipse doğum herkesinkisine bak bakalım başka kız olucakmı
hey maşallah 16 kullanıcı açık şuan topikte
Olur bebem hemen. Dedimki adetin biter bitmez 2-3 günde bir çalışın. Ve poponun altına yastık koy dedim. Birde sabaha kadar kalma dedim :)))))
inşallah canımmm ben temmuzda kalıcammm içime öyle doğuyorrr yanii bilmiyorummm
ne çok şey yapmışım...
:13:
:13:
amaaan,eve gitmek istiyorum kizlar......yoruldummmmmmmmmmm
ne çok şey yapmışım...
bende koçişimeeeeee gitmek istiyorummmmm
Valla tercih senin ben böyle yaptım. Sabah ezanını geçirmediğin sürece sorun yok ölürsekte kısmet artık her işte bir risk var işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?