- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.861
benimde hep midem kazınıyo. Ama çok yemek yiyemiyorum yaw bende de öle bişi var. Sabah kahvaltıda zorlim dedim daha çok zararlı çıktım
aslında işe yaramayan bir plastik kabım olsa bende tekrar denicem onu ama plastik bir kabım yok hamile değilken yapmıştım köpürmemişti . şimdi acaba köpürürmü
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım kaynatmışsınız vallahaa maşallah maşalllaahh ne güzel niki bebem akşam osmanımı seyretçem ben uyumazsam tabe
subebekim annen için hayırlı ve uğurlu olsun yesin parasını sağlıklı sıhhatlı çatır çatırr
Yaptım kızlar köpürmedi dibine çöktüüü
işte geldim burdayım ben bu işte ustayım kaynatmışsınız vallahaa maşallah maşalllaahh ne güzel niki bebem akşam osmanımı seyretçem ben uyumazsam tabe
subebekim annen için hayırlı ve uğurlu olsun yesin parasını sağlıklı sıhhatlı çatır çatırr
kolera sana turkcel mesaj attımı mide bulantılarınızdan kilo vermeniz hızla artıyorsa doktora görünün diyo .. bende sabah midembulanıyo ama yemek yiyebiliyorum çok şükür kusma falan yok ama bazen elimi bir yiyeceğe atıyorum sonra geri bırakıyorum midem kaldırmyo bende zorlmaıyorm kilomu merak ediyorum 50 ile hamileliğe başladım 65 le bitirmem lazım 15 ideal kiloymuş çünkü hamileyiz diye habire yememek lazım ama bizim milletimiz süt yapsın bebek sağlıklı olsun diye yediriyolar
hıhı koleram galiba ikiz annesi olcekkhoşgeldin ayrıca nasılsın canımcımm
madamımmm mersiii canımcımmm kadının ne hayalleri var valla gönlü zengin anneşimm benimmm
nasıl yapıliir denen şey bendemi yapsam ayy merak sardı beni vallahaa
Hicranım sen kaç haftalıksın tatlım. Benimde mide bulantılarım var ama kaç haftalıgım bilmiyorum doktor bakacak bu hafta.
kızlar gittim kan verdım.sat 4 te sonuç çıkacak. benım için sevınene mutlu olan iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekur ederim.
sabahtan berı heryerım ağrıyo devamlı bi halsızlık ve sureklı uykum var. hatta gözümün içi kanlandı böle kırmızı kırmızı oldu. o kadar yorgunum kı.
yıne de negatif çıkma ihtimalını de düşünüyorum.
hayırlısı kızlar sonucu paylaşırım sizinle.
:)heyecan heyecan
kızlar gittim kan verdım.sat 4 te sonuç çıkacak. benım için sevınene mutlu olan iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekur ederim.
sabahtan berı heryerım ağrıyo devamlı bi halsızlık ve sureklı uykum var. hatta gözümün içi kanlandı böle kırmızı kırmızı oldu. o kadar yorgunum kı.
Hicranım sen kaç haftalıksın tatlım. Benimde mide bulantılarım var ama kaç haftalıgım bilmiyorum doktor bakacak bu hafta.
Kızlar ben bu hafta doktora gıdıcem keseyı gormek ıcın cumartesı gunu. Doktormu soyler bebegın kaç haftalık oldugunu ben su ınternette hesaplayıcılar varya onlarla son adet tarıhımı yazarak hesapladım o dogrumudur.
nasıl yapılıyor akşam bende yapcemmmm
Mrb ben geldim nasılsınız varmı güzel haber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?