Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

benimde hep midem kazınıyo. Ama çok yemek yiyemiyorum yaw bende de öle bişi var. Sabah kahvaltıda zorlim dedim daha çok zararlı çıktım

kolera sana turkcel mesaj attımı mide bulantılarınızdan kilo vermeniz hızla artıyorsa doktora görünün diyo .. bende sabah midembulanıyo ama yemek yiyebiliyorum çok şükür kusma falan yok ama bazen elimi bir yiyeceğe atıyorum sonra geri bırakıyorum midem kaldırmyo bende zorlmaıyorm kilomu merak ediyorum 50 ile hamileliğe başladım 65 le bitirmem lazım 15 ideal kiloymuş çünkü hamileyiz diye habire yememek lazım ama bizim milletimiz süt yapsın bebek sağlıklı olsun diye yediriyolar

aslında işe yaramayan bir plastik kabım olsa bende tekrar denicem onu ama plastik bir kabım yok hamile değilken yapmıştım köpürmemişti . şimdi acaba köpürürmü

gerçi sen hamişsinnn canımm ben evdeki en güzel kasemi bu iş için ayırdımmm biliyosun sabah çişleri çok önemliiii

kızlar gittim kan verdım.sat 4 te sonuç çıkacak. benım için sevınene mutlu olan iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekur ederim.
sabahtan berı heryerım ağrıyo devamlı bi halsızlık ve sureklı uykum var. hatta gözümün içi kanlandı böle kırmızı kırmızı oldu. o kadar yorgunum kı.
yıne de negatif çıkma ihtimalını de düşünüyorum.
hayırlısı kızlar sonucu paylaşırım sizinle.
:)heyecan heyecan

:13: bende izlicem ,,,baska bir is cikmazsa tabiii. askitomla isliceeeemmmm ,yupiiiiiii

Hicranım sen kaç haftalıksın tatlım. Benimde mide bulantılarım var ama kaç haftalıgım bilmiyorum doktor bakacak bu hafta.

madamımmm mersiii canımcımmm kadının ne hayalleri var valla gönlü zengin anneşimm benimmm

sen milleti dinleme canım hep yanlış şeyler ondan sen kilo aldırmayan bebişe sağlıklı olan şeyler yeki doğumdan sonra kiloların hepici sana kalmasın

hıhı koleram galiba ikiz annesi olcekkhoşgeldin ayrıca nasılsın canımcımm

iyiyim çok şükür canım sende iyisindir inşallah. Ben dua ederken senle kendime ikiz istiyom haberin olsun diğer arkadaşlara tek ama ikiz isteyen varsa onlarada ikiz diyorum

Kolera hayırlısı olsun canım benim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun ama ikizde fena olmaz hani Bu arada miğde bulantın çok biliyorum bunu dra söyledinmi arkadaşım drdan ilaç aldıktan sonra çok şükür düzeldi. Bol bol süt içmeye çalış tatlım çok yemek değil sık yemek önemli biliyosun. Benim kardeşim yiğenime hamileyken günde 1 lt süt içiyodu en az ve hergün 1 muz yiyodu 1 tanede soda içiyodu birisi tavsiye etmiş, şuan 3,5 aylık ve maşallah çivi gibi ayakta duruyo tatlı sıpam ayrıca izin verirsek adım bile atıyo, velhasıl sütün faydaları saymakla bitmez.

KARBONAT testine inanmayın uydurmadır merakımdan denemiştim biliyorum, köpürme olayına gelince aldığımız besinlerle alakası olduğuna karar verdim çünkü eşimde köpürdü bende köpürmedi sonra bende köpürdü eşimdede köpürdü bildiğiniz gibi ben hamile falan değilim bi köpürdü bi köpürmedi yani

nasıl yapıliir denen şey bendemi yapsam ayy merak sardı beni vallahaa

bana çok mantıklı gelmediii ama sen bilirsinnn
çünkü sonuçta idrarda asitli bişey düşünsene asitli bişey yedin içtin soda lavobaya ve söylenen olayı yaptın köpürür taşar beeeeeeeeeeeee sonra da hamişşşimm diyeee yine sevinip üzülürüssss

hakkında hayırlısı canım. inşallah rabbim dilediğini verir. yorma kendini sende bu arada.

Kızlar ben bu hafta doktora gıdıcem keseyı gormek ıcın cumartesı gunu. Doktormu soyler bebegın kaç haftalık oldugunu ben su ınternette hesaplayıcılar varya onlarla son adet tarıhımı yazarak hesapladım o dogrumudur.

hayırlı sonuçlarla gel inşallahhhhh tatlımm bugünüdde güzel haberle kapayalım inşallahhhh

ayyy canımmm benim hayırlısı inşallah ama idrar testlerinde pozitif çıkınca olmama olasılığı yok gibi canımmmm üzülmeee
bende cumartesi sonuç senin gibi olmasada o heyecanı 1,5 saat yaşadımmm canımm çok değişik ve güzel ama sen sonunda daha çok sevineceksinn canımm tebrik ederim tekrarrrrdannnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…