- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.881
canım sen bana enson adet olduğun tarihin ilk gününü ver ben sana bakayım
Kızlar ben bu hafta doktora gıdıcem keseyı gormek ıcın cumartesı gunu. Doktormu soyler bebegın kaç haftalık oldugunu ben su ınternette hesaplayıcılar varya onlarla son adet tarıhımı yazarak hesapladım o dogrumudur.
benimde bulansın artıkkk içim alt üsttt olsunnnn razıyımmmmmmmmmmmm yeterkiiiolsunnnnnnnnnnnnnnnn
26 nisan bacım.
ayyyy hepsi öle onların yaa benimki emekli diil ama babamın emekli maaşıyla torunlarına bakıcekmiş öle hayal kuruyorrr
hoşgeldinn axxnn cimmmmmmmmmm benim kırmızılar geldi sonunda sen
nasılsın?nasıl keyiflerrr?
kiss, vaktini ona harcama ....okudum yazilanlarida ,biraz (yanlis anlamayin ama) sacma degilmi?
karbonatsaka olmasin??
koleram bebişim nirdesin yawww daldın çıkamadın ikiz topiklerine sanırım
kolera sana turkcel mesaj attımı mide bulantılarınızdan kilo vermeniz hızla artıyorsa doktora görünün diyo .. bende sabah midembulanıyo ama yemek yiyebiliyorum çok şükür kusma falan yok ama bazen elimi bir yiyeceğe atıyorum sonra geri bırakıyorum midem kaldırmyo bende zorlmaıyorm kilomu merak ediyorum 50 ile hamileliğe başladım 65 le bitirmem lazım 15 ideal kiloymuş çünkü hamileyiz diye habire yememek lazım ama bizim milletimiz süt yapsın bebek sağlıklı olsun diye yediriyolar
kızlar gittim kan verdım.sat 4 te sonuç çıkacak. benım için sevınene mutlu olan iyi dileklerde bulunan herkese cok tesekur ederim.
sabahtan berı heryerım ağrıyo devamlı bi halsızlık ve sureklı uykum var. hatta gözümün içi kanlandı böle kırmızı kırmızı oldu. o kadar yorgunum kı.
yıne de negatif çıkma ihtimalını de düşünüyorum.
hayırlısı kızlar sonucu paylaşırım sizinle.
:)heyecan heyecan
iyiyim çok şükür canım sende iyisindir inşallah. Ben dua ederken senle kendime ikiz istiyom haberin olsundiğer arkadaşlara tek ama ikiz isteyen varsa onlarada ikiz diyorum
Kolera hayırlısı olsun canım benim inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun ama ikizde fena olmaz haniBu arada miğde bulantın çok biliyorum bunu dra söyledinmi arkadaşım drdan ilaç aldıktan sonra çok şükür düzeldi. Bol bol süt içmeye çalış tatlım çok yemek değil sık yemek önemli biliyosun. Benim kardeşim yiğenime hamileyken günde 1 lt süt içiyodu en az ve hergün 1 muz yiyodu 1 tanede soda içiyodu birisi tavsiye etmiş, şuan 3,5 aylık ve maşallah çivi gibi ayakta duruyo tatlı sıpam ayrıca izin verirsek adım bile atıyo, velhasıl sütün faydaları saymakla bitmez.
KARBONAT testine inanmayın uydurmadır merakımdan denemiştim biliyorum, köpürme olayına gelince aldığımız besinlerle alakası olduğuna karar verdim çünkü eşimde köpürdü bende köpürmedi sonra bende köpürdü eşimdede köpürdübildiğiniz gibi ben hamile falan değilim bi köpürdü bi köpürmedi yani
5+0 mış tatlım bende böyle hesapladım adetimin son ilk gününü baz alıyosun benim hesabımla doktorun hesabı tuttu çünkü bende 16 nisandı
Kızlar ben bu hafta doktora gıdıcem keseyı gormek ıcın cumartesı gunu. Doktormu soyler bebegın kaç haftalık oldugunu ben su ınternette hesaplayıcılar varya onlarla son adet tarıhımı yazarak hesapladım o dogrumudur.
Subebek deme öyle ya aşk olsun sana. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Verdiğim taktikleri unutmadın inşallah :)))
kiss, vaktini ona harcama ....okudum yazilanlarida ,biraz (yanlis anlamayin ama) sacma degilmi?
karbonatsaka olmasin??
nikimmm sana katılıyorumm bebeeemmm
Subebek deme öyle ya aşk olsun sana. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Verdiğim taktikleri unutmadın inşallah :)))
biraz yoğun ama iyiyim canım herşey yolunda sende iyisin umarım. Daha yeni başladın sonraki aylarda hayırlısıyla olsun canım
bende öyle düşünüyorum
pişttttttttt ne taktik verdin bakim sen bebekime bizede versene
biraz yoğun ama iyiyim canım herşey yolunda sende iyisin umarım. Daha yeni başladın sonraki aylarda hayırlısıyla olsun canım
bende öyle düşünüyorum
:26::26::26: neden kıstınnnn anlamadımm nurummmm
burdayım canım amma hızlısınız yaw bi oraya bi buraya vallah yetişemiyom. Allahtan iş yerimde boşum he. saldım çayıra mevlam kayıra amaaan
attı bebeğim. doğru diyo tabi kilo vermemek lazım öle anormal bi durum olabilir yani
ah canım benim yaa olumsuz düşünme hiç. gebelik testinin negatifte yanılma payı var ama pozitifte yok ben seni hamiş diye kaydettim bile sabah
canım tavsiyelerin için sağol. bak o kadar süt içmiyorum ben içeyim bari. bide soda zararlı olur diye düşünmüştüm zararlı değilmi asit yokmu içinde :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?