Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

benimde bulansın artıkkk içim alt üsttt olsunnnn razıyımmmmmmmmmmmm yeterkiii olsunnnnnnnnnnnnnnnn

Subebek deme öyle ya aşk olsun sana. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah. Verdiğim taktikleri unutmadın inşallah :)))

hoşgeldinn axxnn cimmmmmmmmmm benim kırmızılar geldi sonunda sen
nasılsın?nasıl keyiflerrr?

biraz yoğun ama iyiyim canım herşey yolunda sende iyisin umarım. Daha yeni başladın sonraki aylarda hayırlısıyla olsun canım

kiss, vaktini ona harcama ....okudum yazilanlarida ,biraz (yanlis anlamayin ama) sacma degilmi?
karbonat saka olmasin??

bende öyle düşünüyorum

koleram bebişim nirdesin yawww daldın çıkamadın ikiz topiklerine sanırım

burdayım canım amma hızlısınız yaw bi oraya bi buraya vallah yetişemiyom. Allahtan iş yerimde boşum he. saldım çayıra mevlam kayıra amaaan

attı bebeğim. doğru diyo tabi kilo vermemek lazım öle anormal bi durum olabilir yani

ah canım benim yaa olumsuz düşünme hiç. gebelik testinin negatifte yanılma payı var ama pozitifte yok ben seni hamiş diye kaydettim bile sabah

canım tavsiyelerin için sağol. bak o kadar süt içmiyorum ben içeyim bari. bide soda zararlı olur diye düşünmüştüm zararlı değilmi asit yokmu içinde :44:

5+0 mış tatlım bende böyle hesapladım adetimin son ilk gününü baz alıyosun benim hesabımla doktorun hesabı tuttu çünkü bende 16 nisandı

Çok saol cnm. Bakakım cumartesi doktor ne kadarlık dicek... Aramızda pek bişey yokmuş o zaman senle. Hadi hayırlısı bakalım.

bence o internetteki hesaplayıclar güvenli dğeil ama bildiğim kadarıyla doktorlarda ilk onunla hamişlik zamanını hesaplıyorlarmış sonra bebişin gelişim göstermesine göre kesin zamanı söylüyorlarmış diye biliyorum ben

madamım hemen çin takvimine bak bakalım 88 doğumluyum ocak nasipse doğum herkesinkisine bak bakalım başka kız olucakmı

biraz yoğun ama iyiyim canım herşey yolunda sende iyisin umarım. Daha yeni başladın sonraki aylarda hayırlısıyla olsun canım

bende öyle düşünüyorum

Sakayi bence birileri ciddiye almis, ve bu büyüye büyüye gerceklik kazanmis....masum kizlarda yemis...kimse kizmasin ,bence öyle olmustur :26:

ay şimdi neyi merak ettimm kolremmm biliyomusun????????????????????
iş yerinde kumanda yerine ne yapıyosunnn ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…