Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hosgeldin canim,,,nasilsin? biraz anlattin zaten, kolay gelsin sana.
aminnn.
koleranin ikizi olacakmis kismetse ,insallah.
morcilek hamile ...
benim aklimda kalan bunlar...
sen anlat ,baska?

geçmiş olsunnn canım ebnim şimdi nasıllar???? acil şifalar diliyorumm canımmm :94:

aa, sen bana simdi esimi hatirlattin kolerammm
Hamileligin nasil geciyor bitanem???
Patikler mavi/pembe olacak insallah hemi?

ay bakalım nikitam inşallahta sağlıkla kalpçiklerini bi görsem pıt pıt rahatlıcam

kolerammm ne zamannnnn???????????????? Allahmı söyletti kızzzzzz Hamişlerin hisleri daha kuvvvetli olur derlerrrrr dua et hepimizeeeeeeeeeeeeee yütfeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnn

ay hep ediyom zaten kuzummmm inşallahh. Bende hamişlikten önce senin gibiydim

yok!! Asla olamazzz!!! Burda dogdum,büyüdüm ,burda doyuyorum ama ruhum kendi memleketimi istiyor , hic tutarmi ahhh
Ama gelcezz , ama yarin ama oburgun, birgun doncezz kesinnnn....
inşallah canımmm
arkadaşlar ya benim kasıklarım çok ağırıyo ayrıca baş dönmem var ama bat 13 ü bunlar ne oluyor bilen varmı???

ahanda yoksa hamişmisin bacımm

zuyalimmmm özledim seni meleğim napıyosun

Çok erken evet kızlar ama kasıklarım iğne gibi batıyo başım dönüyo dk başı yemek yiyorum offf yaaa

hosgeldin canim,,,nasilsin? biraz anlattin zaten, kolay gelsin sana.
aminnn.
koleranin ikizi olacakmis kismetse ,insallah.
morcilek hamile ...
benim aklimda kalan bunlar...
sen anlat ,baska?

aaayyyyy inanmıyorum kolerammm rabbim hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

morçileğimmm inşallah bebişin seninledir mayıs çiçeklerinde gördüm az önce hayırlı haberi verirsin inşallah ay çok mutlu oldum

bende de bişey yok nikitam yavv koşturuyoruz bugünde hastanede yatacakmış yavrucak birazdan eve gidip yemek falan yapacam:26:

inşallah bende sonra senin gibi olurumm ikis annişiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…