Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kısmaya başlıcammm ama sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen'oliiii bakiimmm topalranın birass yaaaa ohooooooooooo hep sulugözler toplandııkk olmazzz böyleee ağlıcaksanızzzzz bebişleriiii unutun o zaman

eeehhhh en güzel noktadan girdin canım konuya bak gör kimse ağlamaz birazdan susarlar bak ben sustum bilemmmm bebekim sen kaç yıllık evlisinn annişkom

napcaksin tatlim , oda keyfinden orda degil tabi,, biraz daha sabir ...ne demisler; beklenen gun gelecekse ,cekilen cile kutsaldir...gunleriniz sayili zaten,,,
az kalmis tatlimmm, SIKACAKSIN ne kadar disin varsa...

eveeet, sevgili arkadaslarim , canim bacilarim
bu aydi sonuclarimi aldim az evvel, ve sonuc ; vatandasi uzun bekletmisim
ben sasirmadim? siz sasirdinizmi? az daha diyordumki; len benim bacilarim benden cevap bekliyorlar, vatandas kimmis?? az beklesinler -ki TUTTUM kendimi
neyse ya, sonuclarim yine superrr,,, ohhh...icim acildi

napcaksin tatlim , oda keyfinden orda degil tabi,, biraz daha sabir ...ne demisler; beklenen gun gelecekse ,cekilen cile kutsaldir...gunleriniz sayili zaten,,,
az kalmis tatlimmm, SIKACAKSIN ne kadar disin varsa...

hepsi duruyor çok şükür ama 20 likler inat ettile çıkmadılarrr iğrenti biliyorummmmmm
neyseee kendimi neşelendircek bişeyler bulamazsam sıyırcak gibi oluyorumm nikitammmm evet bekliyosss bizde inşallah sonrası bizim geleceğimiz ve bebişimiz için daha iyi koşullar yaratmak için babişkoo çalışmak zorundaaa

sen süpersin bebetom maşallah hem elinde hem dilinde diye sana diiler herhalde

sen süpersin bebetom maşallah hem elinde hem dilinde diye sana diiler herhalde

senin kadar olmasada hayatim,elimden geleni yapiyorum bitanem.tsk.ler , cok tatlisin.
walla esek gibi calisiyorum, at gibi yiyorum dermisim....kendini öven insandan uzak dururum sevmem, öyle gözükmüste istemem, aklindan gecirdinsede aklini alirim heeee
saka yapiyorum tatlim, sadece paylasmak istedim, mecbur isini iyi yapman lazim, yoksam burda suyun isinir,kaynatip disari dökerler ....küffar hatirsiz malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…