- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.961
kısmaya başlıcammm ama sizeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen'oliiii bakiimmm topalranın birass yaaaa ohooooooooooo hep sulugözler toplandııkk olmazzz böyleee ağlıcaksanızzzzz bebişleriiii unutun o zaman
al işte buda benden amannn sen başlama barim yaaa ben daha yeni sustum inşallah hamişizidrde boşuna ağlamamış olurusssssss
hayırrr canımmm 141 den düşmeye başladıkkk ama her hafta sonu görüşüyoruzzz yorucu oluyoo ama ayda bir ben gidiyorummm diğerlerindede koçiş geliyooo öyle işteee çok zor oliiiiiiiiiiiiiiiiiiher pazarrr zırlamalarrr hala bitmedi gitti heralde gelinceye kadarda böyleeee devam edicek
senin mi benimmi bacım
.
eeehhhh en güzel noktadan girdin canım konuya bak gör kimse ağlamaz birazdan susarlar bak ben sustum bilemmmmbebekim sen kaç yıllık evlisinn annişkom
bilmiyorum yaaa sorun orda zaten ne oldu bilmiyorumda ağlayasım geliyoooo[/QUOTE
bende bi kaçgündür öyleydim bugün daha iyiyim ama ağla yaa içinde kalmasın açılıyor insan
ama ağlamasınlarrrrr
4 e gircemmmm madamımmmm
napcaksin tatlim , oda keyfinden orda degil tabi,, biraz daha sabir ...ne demisler; beklenen gun gelecekse ,cekilen cile kutsaldir...gunleriniz sayili zaten,,,
az kalmis tatlimmm, SIKACAKSIN ne kadar disin varsa...
oooooooooooooo maşallahhh maşallahhh ağız tadınız bozulmasın hiç inşallah bide bebişle daha çok tatlansın onada inşallahhh
eveeet, sevgili arkadaslarim , canim bacilarim
bu aydi sonuclarimi aldim az evvel, ve sonuc ; vatandasi uzun bekletmisim
ben sasirmadim? siz sasirdinizmi? az daha diyordumki; len benim bacilarim benden cevap bekliyorlar, vatandas kimmis?? az beklesinler -ki TUTTUM kendimi
neyse ya, sonuclarim yine superrr,,, ohhh...icim acildi
bilmiyorum yaaa sorun orda zaten ne oldu bilmiyorumda ağlayasım geliyoooo[/QUOTE
bende bi kaçgündür öyleydim bugün daha iyiyim ama ağla yaa içinde kalmasın açılıyor insan
ben soyliyeyim ;
evlad hasreti derler ona.
icgudusel olarak her normal hatunun vakti geldiginde(bunun erken yaslarda bas gosterdigi de olmustur) geldiginde asiri istege bagli olarak ,ortaya cikan halet-i ruhaniyedir...merak etmeyin, Rabbim saglikli sihhatli tontismi tontis ,minnosmu minnos bebis verdimi , bu seferde her yaptigi sirin seye aglarsiniz..mutluluktan
ben soyliyeyim ;
evlad hasreti derler ona.
icgudusel olarak her normal hatunun vakti geldiginde(bunun erken yaslarda bas gosterdigi de olmustur) geldiginde asiri istege bagli olarak ,ortaya cikan halet-i ruhaniyedir...merak etmeyin, Rabbim saglikli sihhatli tontismi tontis ,minnosmu minnos bebis verdimi , bu seferde her yaptigi sirin seye aglarsiniz..mutluluktan
oyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah nikitam ağzından gene ballar damladı vallahaa:13::13:
oyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah nikitam ağzından gene ballar damladı vallahaa:13::13:
dimi dimi dimi
sen süpersin bebetom maşallah hem elinde hem dilinde diye sana diiler herhalde
Ben batı nasıl hesaplıycam madam fikrin varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?