- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.981
oyyyyyyyyyyyyyyyyy inşallah nikitam ağzından gene ballar damladı vallahaa:13::13:
öylemi oldu gii? hic farkinda deelim
can arkadaslarim, benim gitme vaktim geldi ....
yarin gorusuruzz insallah yine...kib. en guzele emanetsiniz...agliyacaksaniz, aglayin behhh... gulmek icin temizliktirderler....
kizlar sizi cokk seviyorum, bakarsin ruyalarda bulusuruk
yarin gorusuruzz insallah yine...kib. en guzele emanetsiniz...agliyacaksaniz, aglayin behhh... gulmek icin temizliktirderler....
güle güle balım...
özle bizi...
bende özlicem seni..
ben seni adam gibi özlüyorum, biliosun hemi?
pek kaynatamiyoruz farkindayim, ama vakit kisitli malesef, istiyorumki evden devam edeyim,inan yemegi idi, esim idi, cocugum idi, pc ye vakit kalmiyor...
yarin gorusuruz gelirsen tatlim...hade iyi aksamlar canimm(ikindi olmadi daha be, ne aksami?)
senin gecikmeli olduğu için bebeiş bence beklicen başka yolunu bilmiyorum yani valla ama benim içime ne doğuyor biliyormusun madam demişti dersin temmuz annesi olucan sen
Hımm bende beklemem gerektiğini düşünüyodum canım tşk ederim. Az önce yazacaktımda forum çok karışık diye yazmadım, seni uzun zamandır tanımıyorum ama sanırım 2 kişi için içime doğuyo dedin ve ikiside hamile çıktı :) banada temmuz diyosan inşallah hayırlısıyla derimKendimle ilgili hiç hissim olmadı şimdiye kadar ama nedense son zamanlarda sanki 1-2 ay içinde olacakmış gibi hissetmeye başladım, bu haftasonu dr kontrolümüz var haftabaşı sonuç alcaz hepimiz için hayırlısıyla olsun canım. Yinede halimize çok şükür, dün uzun zamandır görümediğim bi arkadaşımla görüştüm 6 yıllık evli 37 yaşında bebekleri olmuyo sebepsizmiş onların. Onu görünce halime şükrettim. Peki madam kendin için içine ne doğuyo
Bizde seni seviyoz canım kendine dikkat et yarın görüşmek üzere öptüm çok:93::93:
güle güle nikim çooooooooook özlicem seni bennn esen kalll
kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş o misal ben dilerim bu aydırya da hayırlı vaktindedir o şekildedir tüm dualrım hepimize inşallahh tatlımm
gidiyomusunn nikitammmm sende allaha emanet ol inşallahhhh:79::79::79:
senin bat ne zamann
ama ağlamasınlarrrrr
4 e gircemmmm madamımmmm
ben seni adam gibi özlüyorum, biliosun hemi?
pek kaynatamiyoruz farkindayim, ama vakit kisitli malesef, istiyorumki evden devam edeyim,inan yemegi idi, esim idi, cocugum idi, pc ye vakit kalmiyor...
yarin gorusuruz gelirsen tatlim...hade iyi aksamlar canimm(ikindi olmadi daha be, ne aksami?)
Amin canım Rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla. Ben rahatımdır, nadir zamanların dışında kafama takmam pek. uzun zaman olduğu içinmi böyleyim yada olacağına yürekten inandığım içinmi bilmiyorum ama çok şükür rahatım gerçekten. neyse konuyu değişelim :))) bak görüyomusunuz subebek olmayınca forum ne kadar sakin oluyo kimsecikler yazmıyo gelsede kaynatsa azcık :)))
geldinmi bebekimm..:82:
Subebek senle aynı zamana evlenmişiz. Senin 8 hazirandı dimi. Benimde 3 haziran 2007 :))))
8 haziran batım canım. 7 haziranda doğum günüm. keşke doğum günümde hamiş olsam yafff...
8 haziran batım canım. 7 haziranda doğum günüm. keşke doğum günümde hamiş olsam yafff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?