Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

güle güle balım...
özle bizi...
bende özlicem seni..

Son düzenleme:

senin gecikmeli olduğu için bebeiş bence beklicen başka yolunu bilmiyorum yani valla ama benim içime ne doğuyor biliyormusun madam demişti dersin temmuz annesi olucan sen

Hımm bende beklemem gerektiğini düşünüyodum canım tşk ederim. Az önce yazacaktımda forum çok karışık diye yazmadım, seni uzun zamandır tanımıyorum ama sanırım 2 kişi için içime doğuyo dedin ve ikiside hamile çıktı :) banada temmuz diyosan inşallah hayırlısıyla derim Kendimle ilgili hiç hissim olmadı şimdiye kadar ama nedense son zamanlarda sanki 1-2 ay içinde olacakmış gibi hissetmeye başladım, bu haftasonu dr kontrolümüz var haftabaşı sonuç alcaz hepimiz için hayırlısıyla olsun canım. Yinede halimize çok şükür, dün uzun zamandır görümediğim bi arkadaşımla görüştüm 6 yıllık evli 37 yaşında bebekleri olmuyo sebepsizmiş onların. Onu görünce halime şükrettim. Peki madam kendin için içine ne doğuyo

kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş o misal ben dilerim bu aydırya da hayırlı vaktindedir o şekildedir tüm dualrım hepimize inşallahh tatlımm

kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş o misal ben dilerim bu aydırya da hayırlı vaktindedir o şekildedir tüm dualrım hepimize inşallahh tatlımm

Amin canım Rabbim gönlündekini nasip etsin hayırlısıyla. Ben rahatımdır, nadir zamanların dışında kafama takmam pek. uzun zaman olduğu içinmi böyleyim yada olacağına yürekten inandığım içinmi bilmiyorum ama çok şükür rahatım gerçekten. neyse konuyu değişelim :))) bak görüyomusunuz subebek olmayınca forum ne kadar sakin oluyo kimsecikler yazmıyo gelsede kaynatsa azcık :)))

biliyom sen beni çok özlüyon bebeğim..
gelcem gelcem yarın burdayım...
haklısın benim çocuk olmadığı halde bazen vaktim olmuyo pc açmaya..

Son düzenleme:

kız geldimmm bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn burdayımmmmmmmmmmmm

4 bitiyor 5 ten gün alcam daha be. O zaman sen benden 1 sene sonra evlenmişsin. Yaşın kaç ben 26 yaşındayım. Haziranda olcam 12 haziranda dogum günüm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…