- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.001
Subebek hoşgeldin iyi insan lafının üstüne gelirmiş :))
4 bitiyor 5 ten gün alcam daha be. O zaman sen benden 1 sene sonra evlenmişsin. Yaşın kaç ben 26 yaşındayım. Haziranda olcam 12 haziranda dogum günüm :)))
ayyyy ben iyiyimm dimiii moralmennn pek değilimm ama kocişi çok ösledimm beeennn ankarada hava nasıl bu arada cuma akşam çıkıyorum yola:82: ismir sıcakkkk
Kız gimene 3 gün kalmış ne diye morilini bozuyosun deliiii :)) Burası kapalı canım sabahta çok yağmur yağdı ama hava soğuk değil :) üzülme kocanla romantik romantik ıslanırsınız artık :)))
Canım inşallah en güzel hediye doğum gününde gelir ama gelmezsede üzülmek yok tamammı günler çuvala girmedi ya değilmi :)
hayırlısı olsunn canımm inşallahhhhhh
ay inşallah yaaa o kadar çok istiyorum kiiiii. bu doğum günümde aldığım hediye bebeğim olsun bende eşime ve aileme hediye vereyim bebişimis oluyo diyeeee :):)düşünmesi bile güzel yaa
ay inşallah yaaa o kadar çok istiyorum kiiiii. bu doğum günümde aldığım hediye bebeğim olsun bende eşime ve aileme hediye vereyim bebişimis oluyo diyeeee :):)düşünmesi bile güzel yaa
zeytinim senle ben güzel haberi alıcaz sankim yaa öle gibime geliooo
geldimmm berreemmm geldiiimmmmmmmmmm beni ösledinmii yoksaaammmm???? :26:
Benimde 12 haziran doğum günün 3 haziranda evlilik yıldönümümüz ve hamileyim. Her ikisi içinde hediye oldu bebişim.
8 haziran batım canım. 7 haziranda doğum günüm. keşke doğum günümde hamiş olsam yafff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?