Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyyy ben iyiyimm dimiii moralmennn pek değilimm ama kocişi çok ösledimm beeennn ankarada hava nasıl bu arada cuma akşam çıkıyorum yola:82: ismir sıcakkkk

Kız gimene 3 gün kalmış ne diye morilini bozuyosun deliiii :)) Burası kapalı canım sabahta çok yağmur yağdı ama hava soğuk değil :) üzülme kocanla romantik romantik ıslanırsınız artık :)))

Kız gimene 3 gün kalmış ne diye morilini bozuyosun deliiii :)) Burası kapalı canım sabahta çok yağmur yağdı ama hava soğuk değil :) üzülme kocanla romantik romantik ıslanırsınız artık :)))

hımmmm soğuk değilse no problemmm zatenn eskişehire gitme niyetimisss varrr bakalımmm gondol sefasııı yapmak içinn hiç gitmedim eskişehire hızlı trenle 1,5 saatmiş değerlendirelim diyosss yaaa bakalımmm plan değişmezseee

Canım inşallah en güzel hediye doğum gününde gelir ama gelmezsede üzülmek yok tamammı günler çuvala girmedi ya değilmi :)

ay inşallah yaaa o kadar çok istiyorum kiiiii. bu doğum günümde aldığım hediye bebeğim olsun bende eşime ve aileme hediye vereyim bebişimis oluyo diyeeee :):) düşünmesi bile güzel yaa

ay inşallah yaaa o kadar çok istiyorum kiiiii. bu doğum günümde aldığım hediye bebeğim olsun bende eşime ve aileme hediye vereyim bebişimis oluyo diyeeee :):) düşünmesi bile güzel yaa

Benimde 12 haziran doğum günün 3 haziranda evlilik yıldönümümüz ve hamileyim. Her ikisi içinde hediye oldu bebişim.

ayy canımm evet benimde hayaller suya düştü bende senin gibi süprizzz yapmayı planlıyordum ama malesefff çok kaptırma kendini olumsuz sonuç almazsın inşallah ama insan üzülüyoo hayırlısı olsun ndiye dua ettt hepp tmm mı bebişimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…