- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.021
ayy ne güzel yaaa. allah tamamına erdirsin canım. sağ salim kucağınıza alın inşallah.
ayy canımm evet benimde hayaller suya düştü bende senin gibi süprizzz yapmayı planlıyordum ama malesefff çok kaptırma kendini olumsuz sonuç almazsın inşallah ama insan üzülüyoo hayırlısı olsun ndiye dua ettt hepp tmm mı bebişimmm
tamam bebişkom ama ister istemez üzülürüm de allahtan hayırlısı tabi.hayırıda veren o şerri de. bizde bi gün güleriz elbet.
ayyy valla içimm kımıl kımılllll fıkırrrr fıkıırrrr oluverdiii birdennnnnnnnnnn
kısllaaaarr hadi artık birinizden birinizzz hatta hepinizden haber gelsinn en yakın zamanda ben temmuzda kalayımmm
Önemli olanda bu tatlım. İnşallah Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder.
amin canım inşallah...
bende 2012 kaldım artıkın..
o zaman inşallah senin doğumgününde müjdeli haberi ben sana veririrmmm
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum
ayyyyy canım yaa allah söyletmiş olsun yaaa. hepimizin hayırlı haberleri gelir inşallah.
Allah izniyle gülücezz tabiii bebişimmmm sen çalışmalara tam gaz devam et boşver tarih hesaplamalarını gün aşırııııkoyver gitsinnnnn :90:
deli kız yaaa dur coşmaaa hemen durr hele bi şu bir hafta geçsin de ondan sonra çıldırabiliriz dereyi görmeden ne sıvıyon paçaları
inşallah bebemmmm sankim söyletiyo yaw ne bilimm
ya ben öyle yapmıyorum işte hatada var bende 13. 15. 17. gün belkim bzen 19. gün ondan sonra çalışma yok :)
kızlar ben çıkıyorum hepinizi çok öpüyorum
ben sıvadımmm senden haber gelinceye kadar ohhoooo çoktan dalmaya başlamış olucammm :82:
güle güle tatlımmmm yine gelll
hadi bakalımm öylece bekle o zaman ben sana paçalarını topla demezsem dalarsın tatlımm
aaaa neden zeytinimmm seninde mi koçiş yanında değillll :44:
ama yapmazsann nasıl olcak kıssıımmmmmm
armut piş ağzıma düşle olurmu hiç gebişşş
ben yoruldummm güneşlenmeye çalışıyorummm lütfenn ee hadiii artıkk haber yokmu daha madamımmmmm :90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?