Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tamam bebişkom ama ister istemez üzülürüm de allahtan hayırlısı tabi.hayırıda veren o şerri de. bizde bi gün güleriz elbet.

ayyy valla içimm kımıl kımılllll fıkırrrr fıkıırrrr oluverdiii birdennnnnnnnnnn
kısllaaaarr hadi artık birinizden birinizzz hatta hepinizden haber gelsinn en yakın zamanda ben temmuzda kalayımmm

tamam bebişkom ama ister istemez üzülürüm de allahtan hayırlısı tabi.hayırıda veren o şerri de. bizde bi gün güleriz elbet.

Allah izniyle gülücezz tabiii bebişimmmm sen çalışmalara tam gaz devam et boşver tarih hesaplamalarını gün aşırıııı koyver gitsinnnnn :90:

ayyy valla içimm kımıl kımılllll fıkırrrr fıkıırrrr oluverdiii birdennnnnnnnnnn
kısllaaaarr hadi artık birinizden birinizzz hatta hepinizden haber gelsinn en yakın zamanda ben temmuzda kalayımmm

amin canım inşallah...
bende 2012 kaldım artıkın..

Allah izniyle gülücezz tabiii bebişimmmm sen çalışmalara tam gaz devam et boşver tarih hesaplamalarını gün aşırıııı koyver gitsinnnnn :90:

ya ben öyle yapmıyorum işte hatada var bende 13. 15. 17. gün belkim bzen 19. gün ondan sonra çalışma yok :)

aaaa neden zeytinimmm seninde mi koçiş yanında değillll :44:
ama yapmazsann nasıl olcak kıssıımmmmmm
armut piş ağzıma düşle olurmu hiç gebişşş

yok kociş yanımda da ben pek sevmiyorum çalışma yapmayı. zaten 1 haftadırda hasta oldu o gripmidir nezlemidir nedir.ağız burun birbirine karıştı çorba oldu. :) :) bende hasta olmayayım diye uzak duruyorum bu aralar.
bide geçen ay yumurta takibi yapılmıştı 17.18. günler yumurtluyosun dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…