Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ben çıkıyorum canım kndinize iyi bakın görüşürüz

tamam canımm bende cıkıyom zaten kocişkom geldiii kendinize iii bakın su bebüşümm sen yarın kacta geliosun ankaraya akşammı yarın burada olurmusun olmazsan sana ii yolculuklar tatlışım gece gelebilirsem gelirim yine ii akşamlar canlarım

canım ben ondan kullanmadım çok sitres yapar onlar ya neden kullanıyosun bebek stresden olmaz rahat olunca olur

Canım doğru diosunda ben garip yumurtluyorum biraz galiba bi kere doktora kontrole gittiğimzde ozaman bebek düşüncesi yoktu kadın 2 gün sonra ymurtlayacaksın dedi 17. gündü, bi gittiğimde 15. gündü yumurtlamışsın dün galiba dedi biz de 3 aydır denedik olmadı, denk getiremedik sanki bu ay da bunla deneyelim dedik. Yaşım 28 tatlım, bu 4. deneme ayımız 17 haziran gibi belli olur sonuç Allah izin verirse.

cucummm benim akşam otobüsümmm cumartesi sabah 7 de orda olucamm elinde sadece küçük bir çanta ve bolcaaa gömlek kılıfı olan birisi görürsen işteee o benimmm
neyse yarın devam ederisss cucummm byeee

hoşgeldin beklenti senin yaşın kaç

Canım ben 29 yaşındayım 9. ayım olacak bu ay.olmadı. ama ben dersanede öğretmenim. sözleşme 10 aylık yapıyoruz. o yüzden yazın ara vericem 2-3 ay kadar. yani bu ay beklemiyorum ama buradan kopmayacağım. sizlerleyim. benim bebiş olayım ağustosdan sonra devam edecek. rabbim hayırlısını versin

herkese günaydıııınnnn....kimse yok ama ben yinede selamımı vereyim. dün gece hepimiz için booolll boooollll dua ettim. koleranın bebişlerinede çok dua ettim inşallah pı pıt ları duyururlarda daha çok üzmezler annişini.

kıslarr günaydınnnn bugünn keyiflerrr yerinde benimmm :92::92::92::92::92:
sabah kahvelerinizzzzzz bendennn olsunnn bebişşlerimmmmmmmmmm

kıslarr günaydınnnn bugünn keyiflerrr yerinde benimmm :92::92::92::92::92:
sabah kahvelerinizzzzzz bendennn olsunnn bebişşlerimmmmmmmmmm

günaydın bebişkom. keyfin yerinde olur tabi kocişe gidiyosun bugün. kahve içinde teşekkürler balım da sen hangi ara geldinde geri gittin. aşkolsun sana hemen kaçmışsın

selamlar herkeslere

ben kasım ayında 10 haftalık hamileydim düşük yaptım

fakat en son 30 nisanda regl oldum ve bu ay 5 gün gecikti ..
mide bulantım var gözüm kararıyor aralarda ve uyku... :120:
dün akşam 7 civarı uzanayım dedim yorgun gibi hissediyordum
10 'a kadar sızdım uyumadım ama kalkamadımda ....iştahım açıldı gibi :125:
dün eczane testi yaptım negatif ama zaten o testlere güvenmmiyorum
önceki gebeliğimde 10 haftalık olmasına rağmen bebişim testte çıkmıyordu
kan tahlilinde çıkmıştı bekliycem pazartesiye kadar regl olmazsam bide kan tahlili yaptırayım diyorum

günaydın kızlar,nasıl gribim anlatamam,akşam ateşim falan vardı,ilaç içemedim kesin bişi bilmediğimden :26:ilaç almamak ne zor şey yaa,bende henüz kırmızı kart yok,BAT ım dündü,bir iki gün daha beklicem ama,sabredicem,pazartesi test yapmaya karar verdim,hemen çıkmayabiliyor sonuçta,belki reglim gecikmiştir yarın falan olurum kimbilir.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…