- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.721
kıslar az önce bi haber aldım sizinle paylaşmak istedim. çok sevdiğim bi ablam var. 1 tane kızı vardı. 2.çocuğu çok istediler ama olmuyordu.hatta ameliyat felan da oldu bunun için. Artık vazgeçtim umudu kestim diyordu ki az önce konuştum hamiş miiişşşşş..Hemdeeeeeeeee iiiiiikkkkkiiiiiiiizzzzzzzzzzz 2 tane bebiş geliyomuuuşşşşş
kıslaarr selamlar herkese nasılsınız bugünn??
oooooohhh maşallah maşallah bu sene de ikiz senesi heralde
canımmm hoşgeldinnnSenden naber
halsizim cnm ya o yüzden bakıp çıkıyorum hep yemekte yiyemiyom ki herşey kokuyoo yemekte yapamıyom kociş aç bebekimm sen nasılsın senin çifte bulantı vardır artıkın allah yardımcın olsun canımcımm
[ı]bende ikiz istiyom biliyonmu koleram...[/ı]
Kızlaaaar ben bildiğiniz gibi yarın yokum hastane köşelerinde olcem. Artıkın cumartesi yazarım sonucu. Beni merak etmeyin. Dualarınıza ihtiyacım var. Cumartesi görüşmek üzere hepiniz kocaman öptümmm
süslen tabi süslen kocişe gidiyon ya. oooooohhhhhhhhhhhh
bu arada özeline mesaj attım bebişkom gördün mü.
kıslaarr selamlar herkese nasılsınız bugünn??
halsizim cnm ya o yüzden bakıp çıkıyorum hep yemekte yiyemiyom ki herşey kokuyoo yemekte yapamıyom kociş aç bebekimm sen nasılsın senin çifte bulantı vardır artıkın allah yardımcın olsun canımcımm
Kızlaaaar ben bildiğiniz gibi yarın yokum hastane köşelerinde olcem. Artıkın cumartesi yazarım sonucu. Beni merak etmeyin. Dualarınıza ihtiyacım var. Cumartesi görüşmek üzere hepiniz kocaman öptümmm
nasılsınız kızlar yarın hastanedeyim 11 de rendevum var ama kan testide yapılacak sdualarınızı bekliyorm kolera gibi beni unutmayın dua edin
kızlar ya benim koca yine işe gitti bir türlü bitmiyo bu fgececilik yaa
bebüşümmm ben geldimm napıyon bakım tekmi kaldın sen kıyamam minnoşuma canımın içi sultanımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?