Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

oooooohhh maşallah maşallah bu sene de ikiz senesi heralde

kıslaarr selamlar herkese nasılsınız bugünn??

canımmm hoşgeldinnn Senden naber

canım benim yaa bende akşamları fenalaşıyom. öğürtü başlıyo Geççek geççek. Bana ikiz gibi gelmiyo hiç. Ikiz belirtisi yok Bi kalp atışlarını alsam.
Sen gittinmi doktora kaçıncı haftan şimci

[ı]bende ikiz istiyom biliyonmu koleram...[/ı]

allah kalbine göre versin meleğim inşallahhhhhhhhhh

7. hafta tatlım geçen gün gittim kalp atışlarını dinledim yarın inşaallah sende duyacaksın göz yaşlarını tutamıyo ki insan

Son düzenleme:
Kızlaaaar ben bildiğiniz gibi yarın yokum hastane köşelerinde olcem. Artıkın cumartesi yazarım sonucu. Beni merak etmeyin. Dualarınıza ihtiyacım var. Cumartesi görüşmek üzere hepiniz kocaman öptümmm

Kızlaaaar ben bildiğiniz gibi yarın yokum hastane köşelerinde olcem. Artıkın cumartesi yazarım sonucu. Beni merak etmeyin. Dualarınıza ihtiyacım var. Cumartesi görüşmek üzere hepiniz kocaman öptümmm

dualarımız seninle zaten bu gece dua gecesi:26::26::26: ama sen hiiç canını sıkma yarın pıtpıtlaarı duyacaksın gelip bize anlatacaksın heyecanını ayyy bende istiyommmmm bebiş

olsunnn canımm yemek yapamıyorum diye üsülmeee senn artık her yerde her çeşit yemek oluyorr canınn ne istiyorsa söyle getirsinler kocişte yesinnn sendeeee canımmm yeterkiii aç kalmaaa

tamam kolerammm ben artıkk seni pazartesii görürümmm bende hafta sonu olmucamm kendine iyi bak bebişimm canını sıkmıyorsunnn bak sonra doktor amcaa sanaa cıııssss yaparrrr çok üsülürsennn oki dokiii bebişimmm :80::80:

canımın içi tüm kalbimle dua edicem ve sende görüceksinnn hiç bişiy cıkmıcakkk ....kendine ii bak minnoşumm sende kocaman öpüldünn

nasılsınız kızlar yarın hastanedeyim 11 de rendevum var ama kan testide yapılacak sdualarınızı bekliyorm kolera gibi beni unutmayın dua edin

nasılsınız kızlar yarın hastanedeyim 11 de rendevum var ama kan testide yapılacak sdualarınızı bekliyorm kolera gibi beni unutmayın dua edin

oyy hicrancım hosgeldin ya muhabbetim sarmadı sanırım kimse benimle konuşmuyoohepimiz için dua ediyorum inan bana hersey yolunda gidicekk bu gece sende cok dua et canımm hayırlı haberler duyarsın inşşş...

bebüşümmm ben geldimm napıyon bakım tekmi kaldın sen kıyamam minnoşuma canımın içi sultanımm

canımmm ütü yapıyorumm kusura bakma açık ama başında değilim ara ara gidip geliyorummm başına napıyosunnn bakııımmm cucummmmm yaptınmı bugün mamalarını???? neler yaptın bakalımm??

eşim bakımcı elektronik bakımcısı ( pek anlatamadım ama anla işte ) bakım onarım yapıyo arıza olunca müdahele ediyor. ama sürekli çalışıyo yaa akşam üzerede diyo bana zam versinler uyurken yoruluyorum . :) şimdi gidecek sürekli uyicak ... bende muhasebeciydim bir zamanlarrrrrr:) şimdide bebek var her halde dahada çalıştırmaz

cucum sende ev kadını oldun dimi evlenince herşey bitiyo kocalar eve hapsediyolar gerçi şikayetçide değildim hamilelikte çalışanlara allah sabr versin ne diyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…