Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

gülümmmm afiyet olsunn bebişimm yarasınnn bol bol enejiii osssunn bebişş gelsinnnn
günaydın subebek..hımmm misss gibiii kahvemizzzzz sağolasın eline sağlık:)

ayy kısss zuyalimmm valla benimm anne tarafı boşnakk sormaaa valla kahvesiizzz yapamıyorum bennnnnnnnnnnnnn:86::86::86::86::86: afiyet olsunn bebişşşime yarasınnnnnnn
günaydın bebekimmm :80: hıımmmm sabah kavesine asla hayır diyemem sağolasın

zeytinimmm annemm kaçmadımm ben gittimm bugün arkadaşınn işleri çok yoğun yardıma geldim yineee ondan işim çıktı çıkıverdim birdennn heyiflerrr ohoooooo yerinde olmasssmı kıssımmm kocişş beni beklerrr gidicem Allahın izniyle bu akşam yolculukkk kahvemi soğuk bırakıp çıkmak zorunda kaldım bi dhaa yaptımmm :90::90::90::90::90: şimdi içiyorum ben
günaydın bebişkom. keyfin yerinde olur tabi kocişe gidiyosun bugün. kahve içinde teşekkürler balım da sen hangi ara geldinde geri gittin. aşkolsun sana hemen kaçmışsın

ben geldimmm işteeeeeeeeee yaaaaaaaa çıldırın hadii
kıss zuyal kimse yok bugün neden böyle acaba.?

bebi yaa kızacaksın ama. ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum. içimde bi sıkıntı var ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. noluyo bana yaa.

canımcımmmm birass daha sabret bencede 10 gün den sonra gidip kan testi yaptır benim annişş bana kıstııı 5.gün kan testi yaptırdım negatifff 8.gün kırmısılar geldii benimde akıntım çoktu karnımın alt kısmında dolgunluk vardııı kasıklarımda da hafif sancılar ara ara.. ama bişey çıkmadı bende
üzüldüm onra sende üsülmeee emiii bekle sabret mükafatını güsell alırsın innşallah canımmm

migicimmmmmmm kötümü oldu rahatsızlığın kıyamam kuzum ben sana sakın içme sabret geçer ağrılarr bebiş istiyosak ilaç içmeyi unutcasss oki doki bebişim??
bak yukardada gaktas79 a yazdım bekleyinn üsülmeyin çıkmassa tamamı bebişimm inşallah gelmes kırmısılarınızzz onun yerine gelirrrrrrrrr inşallahhh

ben geldimm örtmenimmm sana bişey anlatıcam bernordomm gerçi face yazdım baksana dün yaşadığıma
günaydın kızlar alla alla bugün neden kimse yok

geldimm kara gösslümmm geldimm bırakırmıyım ben siziiii
kıııssssss bebekim geldin miiii

kısarımmmm tabeeeeeeeeeeeeeee durduk yere ne bu canımmm kovala çabukk onlarııııı içindennn subebek gelirse sizii döverr deee
hımmm belkide ben gidicem yaaa ondandırrr
bebi yaa kızacaksın ama. ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum. içimde bi sıkıntı var ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. noluyo bana yaa.

ya noldu bilmiyorum. bikaçgündür de içimde bi umut vardı sanki bebiş olacak bu ay gibi hissediyodum.bugün hepsi kaçtı sanki test yapmışımda negatif çıkmış gibiyim. nefes alamıyorum sanki. çok kötü hissediyorum.

cucummmmm gelmişşş cucummmmmmm benimmm hoşgeldimm bebeiimmmm erkencisin bugünnn

hosbulduk bebüşümmmmmmmmmmmmmmm napıyon bakım heyecanlı bıdığım benim bgün kocişkosuna kavusuyooo bıldırcınımmm benimm kacta otobüsün akşam ....bana göre erken haklısın bebüşüm kahvaltımı yeni hazırladım hem sizinle konusuyommm hem bişeyler yiyorumm

zeytinimm kara göslümm sen daha baştan bitirdin kendini olmaskii bebişimm böyleeee daha ne yaşadıkkiii ne kadar bekledikkiiii bütün umutların gidiyor tüketiyorsun içinii
bak burda bşaka arkadaşlarda var bizz daha çok deneme zamanımızz geçmedii anne olmak o kadar kolaymııı zannediyorsunnn hemen oluvermicekkii kıymeti bilinsinn kara göslümmm yapma umut bitirse bebek nasıl gelir düşünsene umutlarımızı kaybedersek yaşayamayızzzz olmaaaaazzzz zeytinimm toparla kendinii bende inan geçen ay ilk ilaçsız ayımdı herkes olmaz hemen dedi aama ben o belirtilerle kesin olur dedimm nasıl umutlandımm anlatamam eşim inanmak istmedi 5.gün test yaptırdığımızdaaa napalımm nasip ama bis ikimis birden hamiş olcazzzz aynı gün doğurcasss inşallahhhh
hadi bak sana çiçek aldımmm gelirkennn biras kendini toparlaman içinnnn

heyecanlııı olmasmıyımm bende hep heycan var bigün heyecandan ölücemm kısımmmm hep kalbimm hızlı çarpıyoo herşeye heyecan yapıyorumm ben anlamadımkiii bi tşört bile alsam bende heyecan oluyoo nasıl bişeyim ben anlamadımm görsenisss koçiş bişey alırken tamam bakalımm istediğini al diyo ben mağazada koşuyorumm resmennn,zil çalsa kim gelsek sankiii farklı birisimiii ayy ölüyorumm heyecandannn manyakmıyımm neyim diye düşünüyorumm işte sisss düşünün beniii çok görmeyinn banaaaaa

bu ayda olmazsa yaşadığım 7. hüsran olacak doğru çok daha uzun zamandır bekleyenler varda ama her ay aynı şeyi yaşamak çok koyuyo insana. inşallah senin çok zamanın geçmez beklemekle.

cok görmüyoyoruz canım benimm ben seni bu halinle cok seviyorummm canım benimmm canımın içi sultanımmmmm

bebişimm kolay değildir elbet benim ilk olmasına rağmen günler çok geçtiği içinn kesin dedimm sonucu görünceee KOCAMNINDANNN NEGATİFFFFFFFFFFFFFF
bende kötü oldumm bide eşimde vardı yanımda düşünnn artıkk ama napalımmm hemen oluvermiyor İNŞALLAHHH ZEYTİNİİMM RABBİMM KİMSEYE ARATMASINN HAYIRLISIYLA EN DOĞRU ZAMANINDA FAZLA BEKLETMEDEN VERSİNN HEPİMİZEEEE
işte basit değil bebiş yapmakkk çalış diye boşuna demiyosss sanaaa
benim ilkokul öğretmeni kemal hocammmm benimm çalışan kazanır elması kısarıııırr kurdelelerr takılır derdiiibende sizeee diyorumkiiii
ÇALIŞAN KAZANIR GÖBİŞİ DOLARRR DOĞUMDA ENN KIRMISISINDANN KURDELERRR SAÇA TAKILIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

bu ayda olmazsa yaşadığım 7. hüsran olacak doğru çok daha uzun zamandır bekleyenler varda ama her ay aynı şeyi yaşamak çok koyuyo insana. inşallah senin çok zamanın geçmez beklemekle.

Selam Kızlar ben geldim.
Doktora gittim bugün keseyi göremedik doktor daha çok erken görünmemesi normal dedi.
Tekrar beta hcg testi istedi dedi bir bakalım kaç olmuş. Bir saat sonra falan konuşcaz hakkımda hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…