- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.741
hosgeldiniz kızlar nasılsınız tek kaldım yaffff:97::97:
kızlar ya benim koca yine işe gitti bir türlü bitmiyo bu fgececilik yaa
canımmm ütü yapıyorumm kusura bakma açık ama başında değilim ara ara gidip geliyorummm başına napıyosunnn bakııımmm cucummmmm yaptınmı bugün mamalarını???? neler yaptın bakalımm??
bende burdayımma ütüm bitsin heme geliyorumm bebişlerrr çok sıcak bunaldımmmm
cucummm ankarada hava nasıl açık ayakkabı ve beyaz pantolon giyilirmii???? :93: ona göre çanta hazırlıcam cucuummmmm ankaralı bebişimmmm benimmmm
ayy benim konuşkan bıldırcınım gelmişşşyok canım bugün yemek yapmadım kocişkomla yemeğe gittik sonra o beni eve bıraktı spor salonuna yazılmayı düşünüyooo oraya gitti onu bekliyom şimdii aşkım ya ben tontiş oldum biras diooo yazda geldiyeee :81:
cucum sende ev kadını oldun dimi evlenince herşey bitiyo kocalar eve hapsediyolargerçi şikayetçide değildim hamilelikte çalışanlara allah sabr versin ne diyim
ayy ben ne yapsamm sıkıntıdan sürekli yiyorumm koçiş gittiğinden beri zayıflıcağıma kilo aldımm lömbüürr lömmbüürrrr :90::90::90:
kızlar buğün canım bir limonata çektiki sormayın şimdi aldım içtim içim serinledi yaa bizim sular bu ara kokuyo midemi bulandırıyo o yüzden içmiyorum pek
evet bebek kimseye bırakılmaz 6 ay emzircen kesinlikle 2 yılda bebeğin hakkı emmmek sonra da nasıl kendine geliceksinde işe gideceksin
15 kilo almak idealmiş ben şimdi 50 kiloyla hamileliğe başladım 65 olmam lazım 9 ay sonunda 3 kilo çocuk olsa suyyla beraber 7 kilo gider 58 falan olurum
valla bebişimm hiç belli olmuyokiii mesela sabah cok sıcaktıı öğleden sonra bi şimsek bi yağmur sorma gitsin ama millet giymeye baslamış valla bugün dısarda baktımda kısa etekler corapsız giymeye baslamışş milletsen al belkim giyersin tatlısımmm ama yinede hırkada al akşamları serin oluyoo bebüşümm
kızlar buğün canım bir limonata çektiki sormayın şimdi aldım içtim içim serinledi yaa bizim sular bu ara kokuyo midemi bulandırıyo o yüzden içmiyorum pek
bir tek bizim ülkemizde vardı 1 yılda dört mevsimi yaşamak şimdi 1 günde dört mevsimi yaşıyoruz takdiri ilahi işte canım ama herşeye şükür
valla hicrancım eşim bana bıraktı kararı calışmamı istioo hatta bende bi dönem calıştım ankarada türktelekomda sonra istifa ettimbebişş istiyorus diye is aramaya ara verdim diyelim ama bebiş oluncada ona ben bakmak isterim kimselere bırakamam güvenemem
yalnız kalınca bende homini gırtlak yiyorum valla hamişş kalınca heralde bi 100 kilo olurum
bilmiyorum canım ya ama kısa değilim evet zayısfım sen kaçsın söle bakam
valla eşimde öyle diyoda bi bayan olarak sana sorayım diedimm cucummmm izmirim gösünü seveyimm valla hiçte öyle olmuyoooo :82:günlük güneşlik valla millet nisan sonndan beri denislerdeee
ohhh yarasınnn hicranımm uludağınki pek güsell oluyooo
malesefff canımcım ama ismirde inan öyle değilll
çalışma otur bebiş yapmak içinn çalışşş bakemm sennn cucummmmm
ben zaten hamiş olmadan varmassammm iyi
bu arada kocişin gömleklerini yakmadan ütüleyimmmmde yasıkkk çok para onlarrr :18::18:
neyse kısslaarr bi saat kadar işim kaldıı sonra geliyorummmmmm bekleyinn benii anacımmmmm :79::79::79::79:
Kızzlaaaaar, bişey soracam bu idrarla yapılan ovülasyon testlerinde kaç gün önceden silikte olsa çift çizgi çıkmaya başlıyor denediinizmi hiç ? 6 gündür yapıyorum hep aynı çift çizgi çıkıyor, ikinci çizgim silik ama hep aynı koyulukta bi gün öncesinden, farkedilir bi çizgide. Ben 12. günden itibaren test yapmaya başladım hep aynı, hani geç yumurtluyorum ama düzensizleşti bi ya ondan başladım. Anlamadım bu işi ben ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?