- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.821
hayırlısı bakalım canım. bat a 5 gün kaldı hep beraber görücez artıkın :)
dün gece çalışmadım.kandil diye anneme gittik geldik sonra namaz kıldım dua ettim hepimiz için uzun uzun. dualarımız kabul olur inşallah.
hayırlısı bakalım canım. bat a 5 gün kaldı hep beraber görücez artıkın :)
dün gece çalışmadım.kandil diye anneme gittik geldik sonra namaz kıldım dua ettim hepimiz için uzun uzun. dualarımız kabul olur inşallah.
ayyyy ecrincimmmm inşallah güsell haberler alırsınn canımmm yoksada üsülmek yok anlaştıkmı???
yime benii bugünn yarına stok yapıyorumm bennn kocam yicekkk sana kalırsa pazartesi yersinn :90::90::90:
Sen bilirsin cnm eger sana ters olmayacaksa tavsiye ederim. Ama gene sen bilirsin tabi.
ayy inşallah canım benim hepimiz güzelhaberler alırız ya:97:
olsunn canımm kandilde bişey demiyorummm ama normal zamanda aksatmak yokkk oki doki??? başka bahanelerini yememhaberin olsunnn
allah dualrını kabul etsin inşallahhhhhhhhh
Kızlar beta hcg sonucum çıkmış. Sonuç 144,6mIU/mL. Doktor çok iyi sonucun çok güzel bir problem yok dedi. 13 Hazirana randevu verdi.
şansıma küsüyim ben bariii cünkü bana bişiy kalmazayy canım benim ya sen kocişkona kavuş güzel güzel vakit gecir inş. kırmızlar biterrr bebüşümmm
Kızlar beta hcg sonucum çıkmış. Sonuç 144,6mIU/mL. Doktor çok iyi sonucun çok güzel bir problem yok dedi. 13 Hazirana randevu verdi.
axxnn hosgeldin canım nasılsın
aaaa aşk olsun bahane felan yok.söz verdim ya kıs sana. Sen bana inanmıyomusun
maşallah maşallah annah nazarlardan saklasın bebişimizide senide inşallah.
ee bugünlük biraasss öyle olsunn hafta içi yersin senbitsinn yaaa valla pek bitcek gibi değilll geldikçe geliyor
ohhh bak rahatla artıkkk
hoşgeldinn axxnn kahveleri kaçırdınısss ama
ben cıkıyom canlarım sonra görüşürüsss
Subebek çok teşekkür ederim canım çok saol rabbim en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.
Kızlar bu arada önemli bir bilgi vermek istiyorum. Doktora sordum bugün. Beta hcg değeri ne zamanda bir artıyor dedim. 2 günde bir 2 kat artması gerek dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?