Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy inşallah canım benim hepimiz güzelhaberler alırız ya :97:

olsunn canımm kandilde bişey demiyorummm ama normal zamanda aksatmak yokkk oki doki??? başka bahanelerini yemem haberin olsunnn
allah dualrını kabul etsin inşallahhhhhhhhh

ayyyy ecrincimmmm inşallah güsell haberler alırsınn canımmm yoksada üsülmek yok anlaştıkmı???

yime benii bugünn yarına stok yapıyorumm bennn kocam yicekkk sana kalırsa pazartesi yersinn :90::90::90:

şansıma küsüyim ben bariii cünkü bana bişiy kalmaz ayy canım benim ya sen kocişkona kavuş güzel güzel vakit gecir inş. kırmızlar biterrr bebüşümmm

Kızlar beta hcg sonucum çıkmış. Sonuç 144,6mIU/mL. Doktor çok iyi sonucun çok güzel bir problem yok dedi. 13 Hazirana randevu verdi.

olsunn canımm kandilde bişey demiyorummm ama normal zamanda aksatmak yokkk oki doki??? başka bahanelerini yemem haberin olsunnn
allah dualrını kabul etsin inşallahhhhhhhhh

aaaa aşk olsun bahane felan yok.söz verdim ya kıs sana. sen bana inanmıyomusun

ee bugünlük biraasss öyle olsunn hafta içi yersin sen bitsinn yaaa valla pek bitcek gibi değilll geldikçe geliyor
şansıma küsüyim ben bariii cünkü bana bişiy kalmaz ayy canım benim ya sen kocişkona kavuş güzel güzel vakit gecir inş. kırmızlar biterrr bebüşümmm

ohhh bak rahatla artıkkk
Kızlar beta hcg sonucum çıkmış. Sonuç 144,6mIU/mL. Doktor çok iyi sonucun çok güzel bir problem yok dedi. 13 Hazirana randevu verdi.

hoşgeldinn axxnn kahveleri kaçırdınısss ama
axxnn hosgeldin canım nasılsın

aaaa aşk olsun bahane felan yok.söz verdim ya kıs sana. Sen bana inanmıyomusun

kandıramasssınnnn beni haberin osssun bakkk ona göreeee
ben görmeyebilirimmm belkii ama allah görür
o vercek biseee bebişiii çalış,azmetkiii görsün seninn istediğini istemeden vermezzz tabii isterkende çaba göstericeksinn

ee bugünlük biraasss öyle olsunn hafta içi yersin sen bitsinn yaaa valla pek bitcek gibi değilll geldikçe geliyor

ohhh bak rahatla artıkkk

hoşgeldinn axxnn kahveleri kaçırdınısss ama

Subebek çok teşekkür ederim canım çok saol rabbim en yakın zamanda sizlerede nasip etsin inşallah.

Kızlar bu arada önemli bir bilgi vermek istiyorum. Doktora sordum bugün. Beta hcg değeri ne zamanda bir artıyor dedim. 2 günde bir 2 kat artması gerek dedi.

Kızlar bu arada önemli bir bilgi vermek istiyorum. Doktora sordum bugün. Beta hcg değeri ne zamanda bir artıyor dedim. 2 günde bir 2 kat artması gerek dedi.

hımmmmm bak işte bu çok önemli bir bilgiiii biss bilmiyoosss nurumcumm sizz hamiler bisee öğretinn artıkk olurmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…