Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy inşallah hamişsindir canım biraz daha bekle bencede pazartesii inş. güzel sonuçlar alırsınn

İnşallah canım yaa bu ikinci olacak olursa ilkini 6 ay önce 10 haftalıkken düşük yaptımda tutmuşsa eğer çok mutluuuu :86lacağıııımmmmm çooooookkkkk
ama mide yanması ekşimesi bulantısı karışımı durum ateşimin çıkması hemde bu sıcakda afaganlar basıyor bana miniş için dayanıcam napiimm ooff

canım takma kafana inşallah hamişsindir değilsende ümidini kesme 4 haziranı bekle olmadı pazartesi kan tahlili yaptırırsınn

ayy o minik melekler için herseye katlanılır valla inş hamişsindir canım yaa hepimiz bi ümitle bekliyoruz :97:hayırlısı herseyin

kızlar slm bende mayıs ayında hamiş kalmak istidum ve buraya bir defa yazmıştımda cok şükür rabbime mayıs ayında hamiş kaldım bugün kesesini gördük bıdıgımın haftayada kalp atışı için gidecez kızlar dualarınızı eksik etmeyin rabbim sizlerede en kıza zamanda nasip etsin inşallah

ayy cok sevindim maşallah yacok güzel biduygu dimi eda rabbim bizede yasatır inş... canım inş sağlıkla kucağını alırsın bebişini

bernardom yarın evet 4 hazıran:) lakinnnn bana bır yıl gıbı gelmekte şu an

allahtan her zaman hayırlısını dileyeceksin canm. bende hazirana kadar hamile kalayım die düşünüodum sonra da dedim ki bide sağlıksız olursa. hayırlısı ne zamansa ozaman olsun en iyisi

ayy cok sevindim maşallah yacok güzel biduygu dimi eda rabbim bizede yasatır inş... canım inş sağlıkla kucağını alırsın bebişini

inşallah canım inşallah rabbim büyük hepimize yasatsın annelik duygusunu canım benim iki düşügüm var hatta kürtajı subatta oldum dr korun dedi ve korunma sürem bitti ilk denemem de geldi bebişim ama inşallah bu saglıkla gelir tek dileğim bu allah herkese saglıklı evlatlat nasip etsin hamişlerede kucagına almayı nasip etsin

allahtan her zaman hayırlısını dileyeceksin canm. bende hazirana kadar hamile kalayım die düşünüodum sonra da dedim ki bide sağlıksız olursa. hayırlısı ne zamansa ozaman olsun en iyisi

haklısın canım Allahım hakkımızdaz hayırlısını versın inşallahhhh...yuksek ıhtımal kırmızılar gelecek zaten hayırlısıı bakalım:)inşallah olcak hepimizin Rabbım ısteyen herkese versın ...

bende bekliyorum benimde 5 gün geçti ama mide bulantısı yanması sürekli uyku bakalım ne olacak sabrediyorum pazartesi veya en geç salı kan tahlili yaptırıcam hayırlısı İnşallah hamileyizdir

canım benım ınşallah... benımde akşam üzerlerı mıde bulantısı kazıntı akıntı hepsi var ama varmıdırr bilemıyorummm:)

İnşallah hamilesindir canım benim :)

hayatım bişey düşünmene gerek yok. 4 haziranda yarın

Bernardo sana özelden msj atmıştım canım okudunmu onu

hosgeldin sekerimm valla ben cok iyiyim de sanki bugün kızlar biraz durgun zaten geldiğimde kimseciklerde yoktuu bugün noluyoo yaa herkes tatil moduna girdi sanırım haftasonu yasen nasılsın canımm

hoşbulduk canım iyi diyelim iyi olalım ama havadanmıdır nedir içim sıkılıyo, hiç keyfim yok belim berbat ağrıyo sen nasılsın canım

kocişkom geldiii yemek hazırlıcam simdiihepiniz Allaha emanat olun ....görüşürüs canlarımöpüldünüz en kocamanından

ben de umutluyum kızlar 29 undan beri regl olmadım dün idrar testim negatif çıksa da hemşireler ümidimi kırmamamı çok yanılma olduğunu söylediler bende tekrar ümitlendim 5-10 dakika öncede kasıklarım ağrımaya başladı adetmi olucam acaba offffffff yaaaa Allahım benimde bebişim olsun artık

ooyyy ağlama datlum ama gelirse gelir gelmezse bekleriz ne yapalım kendimizi üzdükçe olumsuz etkiliyoruz minişlerin gelişini .. hem bak ben kasımda 10 haftalık hamileydim düşükle sonuçlandı ama inan ilk 7 hafta kadar yaptıgım idrar testleri hep negatifdi sadece kan tahlili doğru çıktı bende beklemedeyim 2-3 gün sonra kan tahlili yaptırıcam sende yap ama üzüllmmeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…