- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.861
ayy inşallah hamişsindir canım biraz daha bekle bencede pazartesii inş. güzel sonuçlar alırsınn
merhaba kızlar;
koleradan ancak yarın haber alacağız anlaşılan...çok merak ediyorum..
Bugun ben regl olcaktım(öyle sanıyordum)ama hiç belirti yok,akıntım var beyaz süt kesiği gibi ağrım falan yok,bır de gunlerdır akşam üzeri bir mide bulantısı anlamadım gitti..bu arada ben bugun beklıyordum bugun 26.gün çunki ve hep düzenli gelir ama netten yaptığım testte bat ımı 4 HAZIRAN diyor...
şaşırdım şimdi bu ay ümitli değilim ama bır tuhaflık var gıbı :S
bana akıl verırmısınız ne düşüneceğimi şaşırdım
bernardom yarın evet 4 hazıran:) lakinnnn bana bır yıl gıbı gelmekte şu an
İnşallah canım yaa bu ikinci olacak olursa ilkini 6 ay önce 10 haftalıkken düşük yaptımda tutmuşsa eğer çok mutluuuu:86 lacağıııımmmmm çooo oookkkkk
ama mide yanması ekşimesi bulantısı karışımı durum ateşimin çıkması hemde bu sıcakda afaganlar basıyor bana miniş için dayanıcam napiimm ooff
İnşallah kırmızıya yakalanmadan sıyırırsındagelir
canım takma kafana inşallah hamişsindir değilsende ümidini kesme 4 haziranı bekle olmadı pazartesi kan tahlili yaptırırsınn
kızlar slm bende mayıs ayında hamiş kalmak istidum ve buraya bir defa yazmıştımda cok şükür rabbime mayıs ayında hamiş kaldım bugün kesesini gördük bıdıgımın haftayada kalp atışı için gidecez kızlar dualarınızı eksik etmeyin rabbim sizlerede en kıza zamanda nasip etsin inşallah
bernardom yarın evet 4 hazıran:) lakinnnn bana bır yıl gıbı gelmekte şu an
inşallah canım dua edın bana lütfennnn....
ayy cok sevindim maşallah yacok güzel biduygu dimi eda rabbim bizede yasatır inş... canım inş sağlıkla kucağını alırsın bebişini
allahtan her zaman hayırlısını dileyeceksin canm. bende hazirana kadar hamile kalayım die düşünüodum sonra da dedim ki bide sağlıksız olursa. hayırlısı ne zamansa ozaman olsun en iyisi
inşallahhh canım yaa heyecanlandım bugun gelmeyınce zaten:))hayırlısııı
ayy o minik melekler için herseye katlanılır valla inş hamişsindir canım yaa hepimiz bi ümitle bekliyoruz :97:hayırlısı herseyin
bende bekliyorum benimde 5 gün geçti ama mide bulantısı yanması sürekli uyku bakalım ne olacak sabrediyorum pazartesi veya en geç salı kan tahlili yaptırıcam hayırlısı İnşallah hamileyizdir
bugun beşinci gün ve hala kırmızılar basmadı basmasında ölüyorum özellikle mide bulantısından dün idrar testi yaptım bişey göremedim bugun yine yaptım yanılmış olabilirim çok silik gibiydi pazartesi kan tahlili yaptırıcam ama bulantı fena vallaaaa
hayatım bişey düşünmene gerek yok. 4 haziranda yarın
hosgeldin sekerimm valla ben cok iyiyim de sanki bugün kızlar biraz durgun zaten geldiğimde kimseciklerde yoktuu bugün noluyoo yaa herkes tatil moduna girdi sanırım haftasonu yasen nasılsın canımm
ben de umutluyum kızlar 29 undan beri regl olmadım dün idrar testim negatif çıksa da hemşireler ümidimi kırmamamı çok yanılma olduğunu söylediler bende tekrar ümitlendim 5-10 dakika öncede kasıklarım ağrımaya başladı adetmi olucam acaba offffffff yaaaa Allahım benimde bebişim olsun artık
İnşallah hamilesindir canım benim :)
sağol canım yaa İnşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?