Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

iyilik canım,sen?dünden beri regl olcam mı diye bekliyorum bakalım,biraz daha bekliim test yapıcam,oazartesi yapayım testi diyorum

iyilik canım,sen?dünden beri regl olcam mı diye bekliyorum bakalım,biraz daha bekliim test yapıcam,oazartesi yapayım testi diyorum

ayy inşallah olmazsın canım benim bekle bencede garanti olsun...benim 11 haziran bat daha var ama beklemek cok zor inş. hepimizin yüzü güler canım

ayy kırmızılar geldi desene neyse canım benim kafanı yormaaa ümitlerii kesmiyoruzz önümüzdekii aya tam gaz calısmalara devam

koyverdim gitti valla. canı ne zaman gelmek istiorsa o zaman gelsin. yaza eşim yanımda olmayacak. arada sırada görüşebilcez. bende dilediğimce gezicem. yazın tadını çıkarıcam yazlıkta.

koyverdim gitti valla. canı ne zaman gelmek istiorsa o zaman gelsin. yaza eşim yanımda olmayacak. arada sırada görüşebilcez. bende dilediğimce gezicem. yazın tadını çıkarıcam yazlıkta.

anladım canım tabii sizin tercihiniz ya zaten biz naparsak yapalım bizim elimizden bişiy gelmiooo Allahım yazarsa olur .... sende tatilinin tadını cıkar ohhh miss gibiii güzelce deniz kum güneşş :82::128:

anladım canım tabii sizin tercihiniz ya zaten biz naparsak yapalım bizim elimizden bişiy gelmiooo Allahım yazarsa olur .... sende tatilinin tadını cıkar ohhh miss gibiii güzelce deniz kum güneşş :82::128:

tabiki hayatım herşeyin bir vakti var. ben kaderci bir insanımdır. belki de eşimin 1 günlük geldiği izinlerden bir günde hamile kalıcam. allah bilir

merhaba kızlar;
koleradan ancak yarın haber alacağız anlaşılan...çok merak ediyorum..
Bugun ben regl olcaktım(öyle sanıyordum)ama hiç belirti yok,akıntım var beyaz süt kesiği gibi ağrım falan yok,bır de gunlerdır akşam üzeri bir mide bulantısı anlamadım gitti..bu arada ben bugun beklıyordum bugun 26.gün çunki ve hep düzenli gelir ama netten yaptığım testte bat ımı 4 HAZIRAN diyor...
şaşırdım şimdi bu ay ümitli değilim ama bır tuhaflık var gıbı :S
bana akıl verırmısınız ne düşüneceğimi şaşırdım

tabiki hayatım herşeyin bir vakti var. ben kaderci bir insanımdır. belki de eşimin 1 günlük geldiği izinlerden bir günde hamile kalıcam. allah bilir

tabiki herseyin bi zamanı var belki bizim için böle hayırlı herseyin başıı sağlık ya cok sükür sağlıklıyız eşlerimiz sağlıklı gerisi illaki olur halledilir inş.

bugun beşinci gün ve hala kırmızılar basmadı basmasında ölüyorum özellikle mide bulantısından dün idrar testi yaptım bişey göremedim bugun yine yaptım yanılmış olabilirim çok silik gibiydi pazartesi kan tahlili yaptırıcam ama bulantı fena vallaaaa

ayy inşallah hamişsindir canım biraz daha bekle bencede pazartesii inş. güzel sonuçlar alırsınn

hayatım bişey düşünmene gerek yok. 4 haziranda yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…