- 30 Mayıs 2011
- 1.240
- 69
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.881
hamilelik belirtisi tam olarak neler filmlerde gördüğümüz gibi bi mide bulantım yok hiç :) bazen yanıyo ama kusma erecesine gelmiyorum o yüzden hamile değilim heralde dedim sizce:) ??
hamileyiiiiim:)bende mayıs ayında hamile kalmak isteyenlerdendim.bugün test yaptım ve hamileyimdarısı tüm isteyen arkadaşlarımın başına
günaydın kızlar haberler kötü
dün 9 da ultrasyona girdim. bebekler ikizmiş gerçektende.
ama kalp atışı yine yok. doktor çarşamba gel dedi. eğer çıkmazsa kürtaj yapçaz başka bi çaresi yok dedi
duyacaksın canımm hiç üzme kendini hep demiyomuyuz bizim bebişler nazlıı
Kaç haftalıkmış başka bişi söyledimi dr
6 haftalıkmış öle dedi. Ne kadar doğrudur bilemicem. Nefret ediyorum doktorlardan
doktorlara kızıp bebişleri üzme canımmm 6 haftalıksa çok normal değil mi duyulmaması benim gittiğim dr 8-10 haftada duyarız kalp atışlarını demişti hatta bana da 2 hafta sonra gel demişti ki onda da belki sadece keseyi görürüz daha sonraki hafta kalp atışları duyulur demişti(bu arada ben gittiğimde tahminen 5 haftalık demişti) onun için kendini de bebişleri de üzme nolur dua edip herşeyin hayırlısını dileyelimm:26::26:
koleram bak beni iyi dinle:günaydın kızlar haberler kötü
ama kalp atışı yine yok. doktor çarşamba gel dedi. eğer çıkmazsa kürtaj yapçaz başka bi çaresi yok dedi
koleram bak beni iyi dinle:
15 gün önce gittiğimde (benim hesaplamalarıma göre 5+4tü, neredeyse 6 haftalıktı) bana 4 haftalık dedi, yani biz yanlış hesaplıyor olabiliriz
2.si bence çarşamba bu kararı almak için erken, mutlaka ama mutlaka iyi tanınmış, tavsiye edilen bir docent ya da profa görün öyle ver bu kararı.ben de bugun gidicem benimki de uzman doktor. Eğer öyle bir şey derse en az 2-3 doktora daha giderim. Ama bence ikimiz için de çok erken. Bi de senin için erken olduğunu nasıl anladım biliyor musun, ikizlerin ikisinin de sağlıksız olma ihtimali bana düşük geldi, yani gelişmese 1i gelişmezdi gibi geliyor, demek ki daha çok erken.
Yine de her şeyin hayırlısını dilemek lazım canım benim, vardır rabbimizin bir bildiği
içini ferah tut, dua et, biz zaten sana ediyoruz
günaydın kızlar haberler kötü
sana tamamen katılıyorum. Hadi öle bişe sebepleri neler bunu anlatmadı. Güvenmiyorum doktora. Ayrıca herhangi bi rahatsızlık hissetmiyorum. Kötü değilim. Tansiyonum ateşim normal. Herşeyim normal. Gitmicem bidaha dr a. Kafam karmakarışık. Zaman geçsin bakalım biraz ne olacak.
koleracım günaydın,ve kızlar günaydınn
bence hemen üzülme başka bir dr a da gitmeden de hareket etme..canım benim inşallah hakkında hayırlısı olsun..sırf senı merak edıyorum gırdım şımdı çıkacağım hemen..ben de dunden bu yana regl olcam dıye beklemekteyım ama ..stresten bır hal oldum..umıtsızım bu ay ama reglımde gecıkmez normalde bır sıkıntı yoktur umarım dıyorum..
çok öpüyorum seni...
yok zuyalim zaten gitçem başka doktora. Gerizekalı adam bi 6 haftalık diyo bi 7 bi 8 ben şuan bebeğimin yada bebeklerimin ne kadar lık olduğunu bilmiyorum. Aslında ikizmi gerçekten ondada şüpheliyim. Güya en iyi doktor diye gittik yahu. Adam resmen başından savar gibi çarşamba gel kalp atışı yoksa kürtaj. Oh ne kolay bu işler yaa. O kadar küfredesim varki anlatamam. Bu doktorların hepsi iyi giden hamilelik doktoru. Afedersiniz küfredicem. Topunun aq.
hı bi de diyelim ki kalp atışı yok, e nerde senin kanaman, ateşin...
şimdi sen köyde olsan, doktor olmasa öyle mi devam edecektin,nasıl anlayacaktın, kanama,ateş olmaz mıydı koleram, buna da mı bişey demedi???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?