Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hmm yüzüme hangi sabunu kullanmamı önerirsin şekerim...
sadece t bölgem az yağlı normalde kuru bir cilde sahibim...:26:

tatlım sakın sabun kullanma.cildin asit dengesini bozar.yani cildinin dengesini bozar.sabun içermeyen ph 5.5 olan tüm karma cilt için olan temizleyicileri kullanabilirsin

bana da ööllee geldiği için ve çok stres yaptığı için demiştim ama bence hepimiz bat ın gecikmesini beklemekte kararlı olmalıyız

aynen canım katılıyorum sana..
bende çok yaptırdım kan testi ama en az 1 hafta veya 10 gün geçtiği için ...:97:
ve kendimi sıktığımı nerden biliyorum ne zaman ki kan sonucunu öğrendim negatif olduğunu daha eve geldiğim gibi regl oldum...

tatlım sakın sabun kullanma.cildin asit dengesini bozar.yani cildinin dengesini bozar.sabun içermeyen ph 5.5 olan tüm karma cilt için olan temizleyicileri kullanabilirsin

bana isim ver canım ondan alayım...:97:

aferim şekercim bööle kararlı ol işte bize de bulaşsın. sonuna kadar arkandayız

yürüyün kısnar arkamdan arkamdan

inşallllahhhhhhhhhhhhh canım benim konu sahibi olarak açılısı senin yapmanı isterim.

burcummmmmmm canım ben bitek beni değil hepimizi hamiş görmek istiyom o listede benle beraber tabi

kızlar ya hani demiştimya başdönmesi mide bulantım var diye...onların hepsi geçti sanırım havadanmış...olsun yılmak yok çalışmalara son gaz devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…