Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar evi süpürmem lazım ama hiiiiççççç mi hiççç içimden gelmiyor. üstelik akşama da yemeğim yok. aman ya ne çok şeyi düşünmek zorundayız

kadriyenin testi en son negatifti ama bekleyeceğiz biraz daha inşallah pozitife dönüşür hayatım.
yok ben kan testi yaptırmıcam adetimin gecikmesini beklicem. inat değilmi

kızlar evi süpürmem lazım ama hiiiiççççç mi hiççç içimden gelmiyor. üstelik akşama da yemeğim yok. aman ya ne çok şeyi düşünmek zorundayız

evet canım ya haklısın su yemek düşünmek beni fitil ediyo.bi de esimi arıyıp soruyorum ne yemek yapıyım diye o da her seferinde farketmez demiyomu çıldırıyorummmmm

kadriyenin testi en son negatifti ama bekleyeceğiz biraz daha inşallah pozitife dönüşür hayatım.

aslında haklısın en iyisi beklemek çünkü bat tan önce negatif bat tan sonra yapılanlarda pozitif çıktığını çok duydum. bi de negatif çıkar ama aslında hamileysen kendini ve bebişini boşu boşuna üzmemiş olursun.

evet canım ya haklısın su yemek düşünmek beni fitil ediyo.bi de esimi arıyıp soruyorum ne yemek yapıyım diye o da her seferinde farketmez demiyomu çıldırıyorummmmm

kolera_vebasi
akşama benimde yemeğim yok yaa ne yapsam en pratiğinden die düşünüyorum

kızlar benim dünden biraz mercimek çorbam var yanına da ya barbunya ya da meksika fasulyesi salatası yapiyim diyorum ama hala kararsızım. ve burcu aynen benim kociş de öyle diyor sinir oluyorum. hem fark etmez derler hem de eve gelir gelmez yemekte ne var diye sorar. madem farketmiyo niye soruyosun yahu...

çabalıyorum bakalım inşallah amin bide hamile kalsam gelirlermiki acaba pek emin değilim ümit ediyorum yinede

mayıs hamiş adayları herkese mrbbbbbb....

hoş geldin tatlım...

hoşgeldin şekerim...

ben de güzellik uzmanıyımmmmm

gerçektenmi...
o zamn san asorular sorayım ben olarmı...

çabalıyorum bakalım inşallah amin bide hamile kalsam gelirlermiki acaba pek emin değilim ümit ediyorum yinede

gelirler gelirler önce anneciğin gelir sonra bebişi babana anlatır onun da yelkenleri suya iniverir. olmadı allah o günleri göstersin bebişini alır sen dikilirsin karşılarına

gerçektenmi...
o zamn san asorular sorayım ben olarmı...
[/QUOTE]

vaaaa topiğimzde güzellik uzmanı var koşun kızlarrr

bak senin regl tarihin gelsin sen hayatta dayanamazsın hee...
merak edersin yaptırırsın...:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…