- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
ben de ingilizce öğretmeniyim nerdesin şekerim sen?
bereem ve koleram bensiz yine döktürmüşsünüz kızlar kadriyeden haber varmı? ayrıca kolera bence 4-5 gün sonra sende kan testi yaptır çatlıycaz vallaha hep beraber :18:
bizim pvc dükkanımız varr orda takılıyorum eşimin yanında...
kızlar evi süpürmem lazım ama hiiiiççççç mi hiççç içimden gelmiyor. üstelik akşama da yemeğim yok. aman ya ne çok şeyi düşünmek zorundayız
toruna dayanamazlar yaaminnoşlara kimse dayanamaz hayırlısıyla bi hamişşş kalalımdaaa inşallahh
kızlar evi süpürmem lazım ama hiiiiççççç mi hiççç içimden gelmiyor. üstelik akşama da yemeğim yok. aman ya ne çok şeyi düşünmek zorundayız
kadriyenin testi en son negatifti ama bekleyeceğiz biraz daha inşallah pozitife dönüşür hayatım.
yok ben kan testi yaptırmıcam adetimin gecikmesini beklicem. inat değilmi
ah ne güzel insanın kendi işi olması süper bence
akşama benimde yemeğim yok yaa ne yapsam en pratiğinden die düşünüyorum :26:
evet canım ya haklısın su yemek düşünmek beni fitil ediyo.bi de esimi arıyıp soruyorum ne yemek yapıyım diye o da her seferinde farketmez demiyomu çıldırıyorummmmm
evet canım ya haklısın su yemek düşünmek beni fitil ediyo.bi de esimi arıyıp soruyorum ne yemek yapıyım diye o da her seferinde farketmez demiyomu çıldırıyorummmmm
kolera_vebasi
akşama benimde yemeğim yok yaa ne yapsam en pratiğinden die düşünüyorum
canım hiç üzülme bak aranız düzelecek. benim abim yengemi kacırdığı zaman annesi yengemle konuşmuyordu. ama bebeği olduğu zaman öyle koşarak geldiler ki sizinde aranız düzelecek inş bak azda olsa konuşmuş senle annen buda bişeydir .kendine cok iyi bak ....
ıspanak yap canım
mayıs hamiş adayları herkese mrbbbbbb....
ben de ingilizce öğretmeniyim nerdesin şekerim sen?
bereem ve koleram bensiz yine döktürmüşsünüz kızlar kadriyeden haber varmı? ayrıca kolera bence 4-5 gün sonra sende kan testi yaptır çatlıycaz vallaha hep beraber :18:
ben de güzellik uzmanıyımmmmm
çabalıyorum bakalım inşallah amin bide hamile kalsam gelirlermiki acaba pek emin değilim ümit ediyorum yinede
çabalıyorum bakalım inşallah amin bide hamile kalsam gelirlermiki acaba pek emin değilim ümit ediyorum yinede
hoş geldin tatlım...
hoşgeldin şekerim...
gerçektenmi...
o zamn san asorular sorayım ben olarmı...
kadriyenin testi en son negatifti ama bekleyeceğiz biraz daha inşallah pozitife dönüşür hayatım.
yok ben kan testi yaptırmıcam adetimin gecikmesini beklicem. inat değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?