Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

canım ya yine bi türlü denk gelemedik ama yaaa... Bence daha iyi yoğun olman. Böylece düşünecek ne olacak acaba diyecek vaktin olmayacak. Bir bakmışsın minik meleğin seninle

bak işte burda doğru söyledin canım düşünecek pek vakit olmuyo biraz daha rahat oluyo insan. Süpriz olsa keşke hepimize şuracıkta küçük bi parti yapsak

canım benim yaa çok geçmiş olsun. Allah herşeyi kararlamıştır. 29 nisanı bekleyelim inşallah ilk güzel haberi senden alırız. Kocaman öptüm

isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat

bernardo--------------26------------------------------------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------------------------------6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------------------------------19 mayıs

Ay ay liste çoğalıyor.benim bugünden sonra çalışmaları hızlandırmam lazım.Geçen ilk deneme oldu ama kendimi garip hissettim ne bilim sanki neyse bakalım hayırlısı RABBİMDEN

E kızlar bizim topiğimiz neden böyle sessiz.Hadi bakalım canlanın muhabettin bacağını kıralım.Hamile kalmak için dr mı gidiyorsunuz kür falan uyguluyormusunuz bir bahsedin yada başka birşeyler varsa bizde sizleri örnek alalım.Akıl akıldan üstündür değilmi ama ?

ocaktan beri korunuyoruz biz doktor mayıs ayında korunmayı bırakırsınız demişti. ama biz bu ay da korunmadık. hiç birşey yapmıyoruz bilinen yöntemin dışında. kür falan nedir bunlar

Ben iki aydır doktora gidiyorum yumurta takibi icin bu ayda klomen kullandım yarın çalısmalara baslicaz gun Asiri birlikte olucaz ve preseed duydunuzmu bilmiyorum ama onu kullanıp hamile kalan çok bende kullanicam ins bebeğize kvusuruz ben bunları yapıyorum siz neler yapıyorsunuz

bende bende istiyorum bebiş benide alın aranıza daha önce yazdım ama cevap alamadım 25 yaşındayım bat 21 mayıs listede bana da yer varmıııı

isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat

bernardo--------------26------------------------------------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------------------------------6 mayıs
nisanur_2007---------30-------------------------------------------------7 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
22012010-------------19------------------------------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------------------------------19 mayıs
seymenk-------------25--------------------------------------------------21 mayıs

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…