- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
beni de ekleyın benı de ekleyın
yaş 27 bat 6 mayıs ilk bebişimiz olacak ınşallah :)
canım ya yine bi türlü denk gelemedik ama yaaa... Bence daha iyi yoğun olman. Böylece düşünecek ne olacak acaba diyecek vaktin olmayacak. Bir bakmışsın minik meleğin seninle
selam kızlar
bende katıldım bugün aranıza:) aralık ayında çok kısa süre bir hamileliğim oldu. Malesef düşükle sonuçlandı. Olması gereken süreyi atlattık. şimdi bebek istiyoruz. Yaza kadar hamile kalmak istiyorum inşallah. Yaşım 26 bat 29 nisan hayırlısı olsun herkese düşüncesi bile heyecan veriyor.
oyy ya allah hepimize bebişlerimize kavuşmamızı nasip etsin nisanda olmadı mayısa kaldı ümitler....
isim ----------------- yaş------------kaçıncı gebelik -----------------------bat
bernardo--------------26------------------------------------------------29 nisan
bebisimolsun-----------27------------------------------------------------3 mayıs
nazar boncuğum-------24------------------------------------------------4 mayıs
kolera_vebasi---------26------------------1----------------------------- 6 mayıs
morçilek--------------27-------------------------------------------------6 mayıs
cansi-----------------22-------------------------------------------------8 mayıs
rabia1984-------------27-------------------------------------------------8 mayıs
haticemm-------------25-------------------------------------------------10 mayıs
snek18---------------28-------------------1-----------------------------12 mayıs
tolsan----------------31-------------------------------------------------15 mayıs
sincap08-------------27--------------------------------------------------18 mayıs
derya-ayhan---------30--------------------------------------------------19 mayıs
inşallah hamileliğim gerçekleşirde ayağımısürterek yazarım buraya arkadan koparırsıznız sizde :)canım benim yaa çok geçmiş olsun. Allah herşeyi kararlamıştır. 29 nisanı bekleyelim inşallah ilk güzel haberi senden alırız. Kocaman öptüm
inşallah hamileliğim gerçekleşirde ayağımısürterek yazarım buraya arkadan koparırsıznız sizde :)
E kızlar bizim topiğimiz neden böyle sessiz.Hadi bakalım canlanın muhabettin bacağını kıralım.Hamile kalmak için dr mı gidiyorsunuz kür falan uyguluyormusunuz bir bahsedin yada başka birşeyler varsa bizde sizleri örnek alalım.Akıl akıldan üstündür değilmi ama ?
inşallah hamileliğim gerçekleşirde ayağımısürterek yazarım buraya arkadan koparırsıznız sizde :)
ay ay liste çoğalıyor.benim bugünden sonra çalışmaları hızlandırmam lazım.geçen ilk deneme oldu ama kendimi garip hissettim ne bilim sanki neyse bakalım hayırlısı rabbimden
İNŞALLAH HEPİMİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞURUZZ VE YENİ TOPİKLER ACARIZ
E kızlar bizim topiğimiz neden böyle sessiz.Hadi bakalım canlanın muhabettin bacağını kıralım.Hamile kalmak için dr mı gidiyorsunuz kür falan uyguluyormusunuz bir bahsedin yada başka birşeyler varsa bizde sizleri örnek alalım.Akıl akıldan üstündür değilmi ama ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?