- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
kızlar 2 mayıs eşimin doğum günü. ona söyle bir süpriz yapacagım canlı müzik eşliğinde en yakın arkadaslarını çağırıp süpriz yapacagım.sizce nasıl güzelmi.diğer doğum günlerini hep berarber kutladık bunuda sevdiği bütün insanlarla yapmak istedim sizce güzelmi?
hoşbulduk canım...insallah bir srun çıkmazda süprizim boşa gitmezooojgeldin caaaanım
insallah canım senin sayende hepimiz bir yürek olduk burda.allah gölnüne göre versin..........
canım benimm yaa Allah hepimizin gönlüne göre versin.
bu topiği bilniçsizce açtım aslında böyle güzel bi topik olacağını ben bile düşünmemiştim. sayenizde güzel burası. hepinizi çok seviyorum
bu topiği bilniçsizce açtım aslında böyle güzel bi topik olacağını ben bile düşünmemiştim. sayenizde güzel burası. hepinizi çok seviyorum
bana isim ver canım ondan alayım...:97:
canım ben dr murad kullanıyorum.eczaneye git cildine uygun olanını al.suan cilt yapını bilmedigim için önermem dogru olmaz.ama dr murad cok iyidir.
ne sonuçmuş be çıkmak bilmedi offf
İsim Yaş Bat Sonuç
lunalaady 34 24 Nisan mayısa inş.
kadriye_33 26 24 Nisan
bernardo 26 29 Nisan
bebisimolsun 27 3 Mayıs
nazar boncuğum 24 4 Mayıs
kolera_vebasi 26 6 Mayıs
morçilek 27 6 Mayıs
nisanur_2007 30 7 Mayıs
Cansi 22 8 Mayıs
rabia1984 27 8 Mayıs
Haticemm 25 10 Mayıs
snek18 28 12 Mayıs
22012010 19 12 Mayıs
kedimeri 24 12 Mayıs
fer22 24 13 Mayıs
donser 23 15 Mayıs
cucu1984 27 15 Mayıs
tolsan 31 15 Mayıs
burcumm89 22 15 Mayıs
hakem 28 17 Mayıs
denizderyadeniz 23 17 Mayıs
sincap08 27 18 Mayıs
ironik 31 18 Mayıs
derya-ayhan 30 19 Mayıs
berree 23 20 Mayıs
ebru26 27 20 Mayıs
funda30 31 20 Mayıs
seymenk 25 21 Mayıs
ruuhi 25 23 Mayıs
canım benim bat 17 mayıs mış değiştirebilirmisin kusura bakma
KIZLAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BU FIKRA PAYLAŞAYIM DEDİM :)
‎80 yaşındaki dede eşine
-Gençliğimizdeki flört günlerimizi hatırlıyormusun ? dem...iş.
Nenede
-Evet çok özledim. Diyince dede
-yarın ilk bulıştuğumuz yerde buluşup sevgiliyken yaptığımız şeyleri yapalım.Demiş
............Dede süslenmiş,püslenmiş buluşma yerinde saatlerce beklemiş ama bakmış nene yok.Eve gelince bi bakmış nene ağlıyor
-Ne oldu ? Demiş
Nenede
-Ne olacak aşkım annem yollamadı demiş
NEGATİF ------- ---------------------------------yoruldum artık her ay umutlanmaktan offfffff allahım offfffffffffffffffff
NEGATİF ------- ---------------------------------yoruldum artık her ay umutlanmaktan offfffff allahım offfffffffffffffffff
Canım sıkma canını bu ay olmazsa bir dahaki ay olur hem daha bata var.Belki hemen kan testinde görünmüyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?