Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar 2 mayıs eşimin doğum günü. ona söyle bir süpriz yapacagım canlı müzik eşliğinde en yakın arkadaslarını çağırıp süpriz yapacagım.sizce nasıl güzelmi.diğer doğum günlerini hep berarber kutladık bunuda sevdiği bütün insanlarla yapmak istedim sizce güzelmi?

güzel olmazmı hiç süperrr :92:

insallah canım senin sayende hepimiz bir yürek olduk burda.allah gölnüne göre versin..........

canım benimm yaa Allah hepimizin gönlüne göre versin.

bu topiği bilniçsizce açtım aslında böyle güzel bi topik olacağını ben bile düşünmemiştim. sayenizde güzel burası. hepinizi çok seviyorum

canım bizde seni çok seviyoruz ama tabi bu benim evi süpürmememi sağlayamayacak. mızıldaya mızıldaya süpürgeye doğru gidicem ama buralardayım keşke tatlı cadı gibi burnumu oynatınca ev süprülğüverse. inanın herşeyi yapabilmeyi istemiyorum burnumu oynatarak. sadece ev işleri yapılıversin yeter

mutluyumm mutlusunn mutluu biz burda çok mutluyuuzzzz:66

hamişlik haberleri aldıkça çok daha güzel olacakk

bende seviyorum bende..:81:

canım ben dr murad kullanıyorum.eczaneye git cildine uygun olanını al.suan cilt yapını bilmedigim için önermem dogru olmaz.ama dr murad cok iyidir.

çok teşekkürler tatlım..
en kısa zamanda gidicem...

KIZLAR ÇOK HOŞUMA GİTTİ BU FIKRA PAYLAŞAYIM DEDİM :)
‎80 yaşındaki dede eşine
-Gençliğimizdeki flört günlerimizi hatırlıyormusun ? dem...iş.
Nenede
-Evet çok özledim. Diyince dede
-yarın ilk bulıştuğumuz yerde buluşup sevgiliyken yaptığımız şeyleri yapalım.Demiş
............Dede süslenmiş,püslenmiş buluşma yerinde saatlerce beklemiş ama bakmış nene yok.Eve gelince bi bakmış nene ağlıyor
-Ne oldu ? Demiş
Nenede
-Ne olacak aşkım annem yollamadı demiş

NEGATİF ------- --------------------------------- yoruldum artık her ay umutlanmaktan offfffff allahım offfffffffffffffffff

süpermiş canım...

NEGATİF ------- --------------------------------- yoruldum artık her ay umutlanmaktan offfffff allahım offfffffffffffffffff

canım olsun ne yapalım önümüzdeki ay inşallah...
hayırlısı böyleymiş demekki bak dişinde intihaplıymış zaten hamilelikde intihaplı diş çok kötü olurdu...
demekki hayırlısı böyleymiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…