- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.101
hoşbuldukkkkkkk berremmm ballı kaymağım
günaydın güzell bayanlarrrrrrrrrrrrr
sende benim çilek reçelim...
çok seviyomda ben...
hoşbulduk berreeeeemmmm nasılsın şekerparem :79::79::79:
ben bugün çooookk mutluyum evlilik yıldönümümüzdaha doğrusu ilk yıl dönümümüz
canımcımmm allah sağlıklı,mutlu,huzurlu ve sevgi dolu daha nice seneler geçirmenizi nasip etsinn çoğalarak mutluluğunuza kat kat tat katınn
herşey kısmet berrem ama kendime de kızıyorum hamile kalınca dr sözü dinlemedim. kadın yatçaksın 1 hafta dedi. ben yine işe gittim. arada bi yattım. ne olduysa o zaman oldu zaten. 5 haftamda düşük tehlikem vardı. 6. haftada çocuklarım ölmüş. bakmadım kendime hiç. iyi beslenmedim. neyse akıllandım ama bu bana ders oldu. bi dahakinde çok dikkat edicem.gerekirse işi bile bırakıcam yani.
berrem senin için gülümsüuorum
nasılsınız canlarımmm
hoşgeldin cuucummm inşallah bugün herkes için çoook güzel bi gün olur
günaydın bebeğimmm...
evet benim için olucak inşallah zuyalimm hayırlısıyla koçişim geliyooooooooooooo bugünn büyük günnnn
oyyy cucummmmmmmm gelmişşş minnoşum dün görüşemedikkk nasılsın bakıyımmm çok üsüldüm vallaaa
ayy bende cok severim berrem sağolsun annişim yapmışş yollamış kargoyla kıyamam annişimm benim cok ösledim zatennn:97:
evet benim için olucak inşallah zuyalimm hayırlısıyla koçişim geliyooooooooooooo bugünn büyük günnnn
iyiyimmm cucummm sence nasıl olabilirimmmmmm koçişş geliyooo bugünnnnngünaydın bebüşümmmm nasılsın bebişş
hoşbulduk zuyalimmm çıldırıkkkk bisss bugün daha bii çıldırıkımmm benbebekim gelmiş hoşgelmiş
oyyyyy ağzından bal damlıyiiiiii çok sağol bebekimmmm cümlemize nasip etsin rabbim inşallah bebişle tat katalım mutluluğumuza
hııımmmm çilek reçeli bende bayılırımmmmm annişinin ellerine sağlık
iyiyimmm cucummm sence nasıl olabilirimmmmmm koçişş geliyooo bugünnnnn
hoşbulduk zuyalimmm çıldırıkkkk bisss bugün daha bii çıldırıkımmm ben
anladın sen onu
aminnnnnn canımm aminnnn benimde 2 gün önceydiii bilinnmiiiiiiiiii anlarım seniii çok mutlu olunnn inşallahhh 2.senenizdeee 2 kişiyle değil 3 kişiyle kutlayın yıl dönümünüzü inşallahhhh bebiişşş olsssunnnnnnnnnn bebişşşşşşşşşşşşşşşşş mutluluğunuzzzzzzzzzzzz daim olsunnnnnnnnnnn kocişi çokkk sevvv bugünnnnnnnnnnnnnn belkiii bugünnn uğurlu geliirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ayy sağoll zuyalimmm vallaaa tam hasretlikk oldu bu seferrrrrrrrrr önceki hafat sınavlar vardı geldi ama birass yoğun geçti geçen hafta ben gittim ama kırmıslar peşimi bırakmadı gitttiiiii offffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaaaaaaa gelsin çok sevicemmmm onu hemde çokkkkkkkkkkayyyy gözünaydın meleğimmm bol bol hasret giderin ooohhh ne güzel
hoşgeldinn cucummm dün sen yazmışsın çok üsüldüm bendeee akşamda giremedim bebeğim yazıcaktım sana orda ama neyseki burdasınnn çok seviyorum ben seniii cucummmmmmm benimmmivittt ben geldimmm bebüşümmolsun minnoşumm yaa yoğundun dün ağlama kıyamam ben bebüşümeee:93:
ayyy gözünaydın bebüşşş bol bol sevin birbiriniziiimadamım nerde yafff naptı acabaa dün akşam nasıl söledii merak ediyom cokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?