Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hoşbulduk berreeeeemmmm nasılsın şekerparem :79::79::79:
ben bugün çooookk mutluyum evlilik yıldönümümüz daha doğrusu ilk yıl dönümümüz

canımcımmm allah sağlıklı,mutlu,huzurlu ve sevgi dolu daha nice seneler geçirmenizi nasip etsinn çoğalarak mutluluğunuza kat kat tat katınn

canımcımmm allah sağlıklı,mutlu,huzurlu ve sevgi dolu daha nice seneler geçirmenizi nasip etsinn çoğalarak mutluluğunuza kat kat tat katınn

oyyyyy ağzından bal damlıyiiiiii çok sağol bebekimmmm cümlemize nasip etsin rabbim inşallah bebişle tat katalım mutluluğumuza

canım benimmm belki bu senin için acı bir tecrübe oldu ama napıcaksınn rabbim onları bizlerden daha çok istemişş sen üzülme berremminde dediği gibi onların yeri allahın izniyle en kısa zamanda en hayırlısından dolacaktır.benim ablamında aynı senin gibi olmuştu hamiş olduğunu öğrendiğinin ertesi gününden itibaren hastanelerde geçti ömrü 9 ay boyunca yatıcaksın dedi doktor düşük tehllikesi yüzünden sürekli kanaması vardı bide onun.ama yattı sabretti ve kucağına almayı nasip etti rabbim.bazı insanların bünyesi zayıf olduğundan da yaşanabiliyormuş bu olay doktor diyorsa yat yatıcaksın hiçbişey senden ve bebeğinden önemli değil.bizim başımıza geldi biliyorum rabbim kimseye göstermesin ama bizim kıslarada kısmıyoo değiliyimm hiç kendilerine dikkat etmiyorlarrr koleramm sende söylede belki senin ağzından daha etkili olur bebeğimm

günaydın bebüşümmmm nasılsın bebişş
iyiyimmm cucummm sence nasıl olabilirimmmmmm koçişş geliyooo bugünnnnn

bebekim gelmiş hoşgelmiş
hoşbulduk zuyalimmm çıldırıkkkk bisss bugün daha bii çıldırıkımmm ben

anladın sen onu

oyyyyy ağzından bal damlıyiiiiii çok sağol bebekimmmm cümlemize nasip etsin rabbim inşallah bebişle tat katalım mutluluğumuza

aminnnnnn canımm aminnnn benimde 2 gün önceydiii bilinnmiiiiiiiiii anlarım seniii çok mutlu olunnn inşallahhh 2.senenizdeee 2 kişiyle değil 3 kişiyle kutlayın yıl dönümünüzü inşallahhhh bebiişşş olsssunnnnnnnnnn bebişşşşşşşşşşşşşşşşş mutluluğunuzzzzzzzzzzzz daim olsunnnnnnnnnnn kocişi çokkk sevvv bugünnnnnnnnnnnnnn belkiii bugünnn uğurlu geliirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

nasıl olcaksın cıldırıcaksın tabiii bebüşşşhadi beraber cıldıralım senin serefine

ayyyy gözünaydın meleğimmm bol bol hasret giderin ooohhh ne güzel
ayy sağoll zuyalimmm vallaaa tam hasretlikk oldu bu seferrrrrrrrrr önceki hafat sınavlar vardı geldi ama birass yoğun geçti geçen hafta ben gittim ama kırmıslar peşimi bırakmadı gitttiiiii offffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaaaaaaa gelsin çok sevicemmmm onu hemde çokkkkkkkkkk

ivittt ben geldimmm bebüşümmolsun minnoşumm yaa yoğundun dün ağlama kıyamam ben bebüşümeee:93:
hoşgeldinn cucummm dün sen yazmışsın çok üsüldüm bendeee akşamda giremedim bebeğim yazıcaktım sana orda ama neyseki burdasınnn çok seviyorum ben seniii cucummmmmmm benimmm
bana bi daha öyle deme imeee ben sensiz yapabilirmiyim hiççç
ayyy gözünaydın bebüşşş bol bol sevin birbiriniziii madamım nerde yafff naptı acabaa dün akşam nasıl söledii merak ediyom cokk

evet :92::92::92::92::92:geliyooooooooooooo koçişşş geliyooooooooooo bayrağını almışşş geliyoooooooo
evet madamıma akşam o sevinçle bişey olmadıysa gelicek inşallahhh leylaaammm benimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…