- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.081
günaydın zuyalim hoşgeldin..
hoşbulduk berreeeeemmmm nasılsın şekerparem :79::79::79:
ben bugün çooookk mutluyum evlilik yıldönümümüzdaha doğrusu ilk yıl dönümümüz
geçmiş olsun bitanem...
rabbim onların yerini doldurur sen hiç merak etme...
hayırlısı böyleymiş ..
hepimizin yaşayacağı şeyler var sınav dünyası...
Rabbim daha büyük acılar göstermesin inşallah...
dün çok merak ettim sms çektim çokda rahatsız etmek istemedim akşam kaça kadar ordaydın koleram..:26:...
çok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
aminnn canım benim inşallahhh.
bebeğim 12 den akşam 6 ya kadar hastanedeydik. 2 ye doğru aldılar 15 dk sürdü. sonra hep yatırdılar. akşam 6 da çıkış verdiler. telefonumun iarjı bitti. o bakımdan kapalı bebeğim..
Günaydın canlarım. Dün operasyon iyi geçti. Bayılttılar bişey anlamadım. Ameliyata girmeden önce vajinal ultrasyona soktular bu sefer bebeklerim hiç gözükmedi. Gitmişlerdi. Kese boştu. Bebeklerim melek olmuş.
bende merak ettim...
neyse şimdi iyisin yaa önemli olan bu...
hadi ama gülümse birazcık koleram...
senin neşeli halini özledim..
ben iiim zuyalim...
A-aaa çok sevidim zuyalim ilk evlilik yıl dönümünüz kutlu olsun canımcım..
Rabbim bir ömür boyu ağzınızın tadınızı bozmasın inşallah....
benimde az kaldı zuyalim...
gecmişşş olsun canım benimm iyimisin suan....meleklerin annelerine cennette yer ayırmışlar ne güzel 1-0 öndeler biz derdimize yanalım Rabbim hayırlısını versin yerini doldursun hayırlısıyla bitanem .... seni cok seviyorumm
cucummmm canım benmmmm aminnnn. iyiyim meleim. dr un eli hafifmiş
kürtajdan önce bebeklerim yok olmuştu zaten. sadece içerisini badana yaptılar
nasılsınız canlarımmm
herşey kısmet berrem ama kendime de kızıyorum hamile kalınca dr sözü dinlemedim. kadın yatçaksın 1 hafta dedi. ben yine işe gittim. arada bi yattım. ne olduysa o zaman oldu zaten. 5 haftamda düşük tehlikem vardı. 6. haftada çocuklarım ölmüş. bakmadım kendime hiç. iyi beslenmedim. neyse akıllandım ama bu bana ders oldu. bi dahakinde çok dikkat edicem.gerekirse işi bile bırakıcam yani.
berrem senin için gülümsüuorum
ne kadar çabuk geçiyomuş zaman bana hala dün gibi geliyo maşallah diyeyimnasıl geçtiğini anlamadık bile rabbim kimsenin mtluluğunu huzurunu bozmasın:26::26::26:
senin ne zamandı tatlımm sizinde ilk seneniz demiiii:44::44::44:
evlilik yıldönümünüz kutlu olsunnn mutluluğunuz bi ömür sürsün canım benimm
bitanemmmm evlilik yıl dönümünüz kutlu olsunnnn nice nice güzel yıllara
hoşgeldin cuucummm inşallah bugün herkes için çoook güzel bi gün olur
Günaydın canlarım. Dün operasyon iyi geçti. Bayılttılar bişey anlamadım. Ameliyata girmeden önce vajinal ultrasyona soktular bu sefer bebeklerim hiç gözükmedi. Gitmişlerdi. Kese boştu. Bebeklerim melek olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?