Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

benim bahsettiğim doğum kontrol ilacı??

oyyy bebeimmm bu akşamın unutulmaz bi akşam olucaktır eminimm sizin içinnn en özel eve en güsell akşamlardan birisiii hadi güselcene süprizini yap allah şimdiden içinize sindirsin canımmm

bende yannısss kaldım az sonra bende çıkıcammm topikteki arkidişlerii öpüyorummmmmmmm hadi bnol bol çalışmalarrrrrrrrrrrrrrrrrr hepimizeeeeeeeeee

cucummmmm ben geldim ama gitmişsinn hemde saatine bakıyorumm sana gelinceye kadannnnnnnn öfff cucummmmmmmmmm kısma bana olurmu bebeimmmmmmmmmmm

yok bebüşüm kızmadım ya ben sana kızabilirmiyim pıtırcığımmmm yoğunluğun vardı normall bitanemmm bende senii cok öslemiştimm ama olsunnn yarın hasret gideririz bol bol hürremimm

canım benim şu an ağlıyorum sevinçten üzüntümden ama anladım ben bu iştede bir hayır var Allahım sizlerle tanışmamı sağladı bu değerli varlığa sahip olmanın ne müthiş bir şey olduğunu mucize olduğunu gösterdi bana değerini anlamazdım belki de doğru değilmi? şimdi tek dileğim bu mucizeye sahip olup onu Allahın bir emeneti gibi gözüm kulağım gibi bakmayı istiyorum.. inşallah ümitliyim beni yalnız bırakmayı emi hepinizi seviyorum... hayırlı olsun bebişim onada bir arkadaş nasip etsin Alllah :) kocişimi şimdi daha çok seviyorummmmmmmmmmmm..........

Son düzenleme:
Günaydın canlarım. Dün operasyon iyi geçti. Bayılttılar bişey anlamadım. Ameliyata girmeden önce vajinal ultrasyona soktular bu sefer bebeklerim hiç gözükmedi. Gitmişlerdi. Kese boştu. Bebeklerim melek olmuş.

MADAMIM SENİ HAMİLEYE ÇEVİRDİM LİSTEDE. RABBİM SAĞLIKLI BİR GEBELİK. SAĞLIKLI VE HAYIRLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLLAHHHHHHHH

geçmiş olsun bitanem...
rabbim onların yerini doldurur sen hiç merak etme...
hayırlısı böyleymiş ..
hepimizin yaşayacağı şeyler var sınav dünyası...
Rabbim daha büyük acılar göstermesin inşallah...

dün çok merak ettim sms çektim çokda rahatsız etmek istemedim akşam kaça kadar ordaydın koleram..:26:...

çok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…