- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.061
hiç ilaç almadım canım yaa,grip olmama rağmen ilaç almadan iyileştim,hani antibiyotik vs alsam onlar yaptı dicem,geçen ay rutin muayene oldum,her şey temiz çıktı,beklicez artıkk,benim de bugün 8. gün en fazla 10 güne gelir heralde,inşallahhh:26:
madamınız sizlere veda ederken şu sözlerle kapatır akşamını ;
öyle bir yerdeyimki bir yanım çığlık çığlığa bir yanım yaprak döker bir yanım da bahar bahçe.......
hepinizi çooooooooooooooooook seviyorum iyiki hayatımda olmuşsunuz iyiki ben bu topiki bulmuşum sizler bana uğur getirdiniz rabbim hepinizi korusun sevgiyle kalın kocişleride bol bol sevin (subebekten alıntıdır)))
madamınız sizlere veda ederken şu sözlerle kapatır akşamını ;
öyle bir yerdeyimki bir yanım çığlık çığlığa bir yanım yaprak döker bir yanım da bahar bahçe.......
hepinizi çooooooooooooooooook seviyorum iyiki hayatımda olmuşsunuz iyiki ben bu topiki bulmuşum sizler bana uğur getirdiniz rabbim hepinizi korusun sevgiyle kalın kocişleride bol bol sevin (subebekten alıntıdır)))
olurmu hiç cucummmm aşkolsunn pas vermemek ve ben sen hiç yakıştırdınmı bunu bana???????
ben bi ara çok yoğundu büro o zamanda bayaa syafa kaçırdım sonrada acill dışarı ççıkıyorum yazmıştım zaten gelincede hemen kaldığım sayfadan başladım yorumlara anca buraya geldimm bebeimmmm burdayımm işteee bakkkkkk
hem bi geceyle olmazzz çok çalışman lazımmm cucummmmmmmmmm boş durma diyorummm sana hafif bişcikler giy bekle koçişiii[/QUa
ayy bebüşümm saka yapıyorum hem görmesen nolur cok normall saniyede sayfalar atlıooobizde bu cene varken sayfalar dar geliooo vallaaa
kız calıştım bütün ay napim ama 1 gece özel olarak calıştık yastıklar popişe falan hazırlıklı yaniii
cucummmmm ben geldim ama gitmişsinn hemde saatine bakıyorumm sana gelinceye kadannnnnnnn öfff cucummmmmmmmmm kısma bana olurmu bebeimmmmmmmmmmm
benim bahsettiğim doğum kontrol ilacı??
aramıza hoşgeldin ilk önce 4 ay çok kısa bir süre bence hemen umutsuzluk yok mesela beni örnek alabilirsin benimde bu ay umudum yoktu ama bugün öğrendimki hamileymişim ama hiç umutsuzluk yaşamadım bir gün olacağını biliyordum bu topik sanada şans getirsin inşallah fatoşum ısı takibini yapabilirsin bende yapmıştım ama en önemlisi o değil çok çalışmak çookkk adet bittikten sonra gün aşırı sev kocişini o kaaa
günaydın berremgünaydınn kızlar...
Günaydın canlarım. Dün operasyon iyi geçti. Bayılttılar bişey anlamadım. Ameliyata girmeden önce vajinal ultrasyona soktular bu sefer bebeklerim hiç gözükmedi. Gitmişlerdi. Kese boştu. Bebeklerim melek olmuş.
Günaydın canlarım. Dün operasyon iyi geçti. Bayılttılar bişey anlamadım. Ameliyata girmeden önce vajinal ultrasyona soktular bu sefer bebeklerim hiç gözükmedi. Gitmişlerdi. Kese boştu. Bebeklerim melek olmuş.
çok geçmiş olsun canım rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?