- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.121
cucummm ankaraya taşınırsamm söz sana gelicemmmmm ama sende sös ver bana çilakkkkk reçeli yidircenn ellerinleeeeeeeeeeeayy evt canımm yaa cok güsel yapar annişimm kocişkomda bayıldııı bandıra bandıra yedik sabahoyy keske yanımda olsaydınız ben ellerimle yedirirdim minnoşlarıma
nasıl olcaksın cıldırıcaksın tabiii bebüşşşhadi beraber cıldıralım senin serefine
CANIM 5 ay önce hapı bıraktım ben,dikkat ediyoduk,hiç bir tür ilaç kullanmadım,o nedenle niye gecikti diyorum,kist vs de yok,bekliyelim bakalım,elbet olucam:26:
ayy sağoll zuyalimmm vallaaa tam hasretlikk oldu bu seferrrrrrrrrr önceki hafat sınavlar vardı geldi ama birass yoğun geçti geçen hafta ben gittim ama kırmıslar peşimi bırakmadı gitttiiiii offffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaa vallaaaaaaaaa gelsin çok sevicemmmm onu hemde çokkkkkkkkkk
hoşgeldinn cucummm dün sen yazmışsın çok üsüldüm bendeee akşamda giremedim bebeğim yazıcaktım sana orda ama neyseki burdasınnn çok seviyorum ben seniii cucummmmmmm benimmm
bana bi daha öyle deme imeee ben sensiz yapabilirmiyim hiççç
evet :92::92::92::92::92:geliyooooooooooooo koçişşş geliyooooooooooobayrağını almışşş geliyoooooooo
evet madamıma akşam o sevinçle bişey olmadıysa gelicek inşallahhh leylaaammm benimmmm
ayyy gözünaydın bebüşşş bol bol sevin birbiriniziiimadamım nerde yafff naptı acabaa dün akşam nasıl söledii merak ediyom cokk
cucummm ankaraya taşınırsamm söz sana gelicemmmmm ama sende sös ver bana çilakkkkk reçeli yidircenn ellerinleeeeeeeeeeeoki doki????????
çıldırınnnnnnnnnnn çıldırınnn hepimisss çıldıralımmmmm ama hep sevinçten çıldıralımmmmmmmmmmmmmm
bayrağını alsın gelsinnn canının içi sultanını sevmeye geliooo
madamım tam leyla olmuştur şimdiii kocişinde mecnunnn
valla meraklardayız gelemedi bi türlü ama ne yapsın havalarda uçuyo madamımmm anca gelirrr
ayyy cucummm valla gelicem bakkk canım çekti şimdi gelivercemmmmayy inşallah bebüşümmm ya sen gel yeterkii ben sana ellerimle yediririm cilenkkkkk recelleriiniii afiyet bal seker olsun bebüşümeee
ayyy cıldıralım valla cıldırık hatunlarızzz yaasevinç cıldırığı olduk ürkmeyin bizdenn
valla meraklardayız gelemedi bi türlü ama ne yapsın havalarda uçuyo madamımmm anca gelirrr
madamım sevinçden akşam geç yattı sabah kalkamadı tabii...:93:
valla bide akşam konuşuyorusss yaaa ben artık gerçekten çok istiyorum 'SU'yumuz gelsin artıkk babası çok sabırsızlanıyooo dedii :26: bu hafta çokkk sevelimm birbirimisiiiiiiiiiiiii belki gelirrr dediibayrağı aldım geliyorum o zaman dedi
madamımmmm belki gelmez bugün işe kutlamalar vardır belkimmm ne dersiniz?
iyi olsun,sağlıklı ve mutlu olsunlarda biss öyle merak edelimm
madamım sevinçden akşam geç yattı sabah kalkamadı tabii...:93:
su bebişş gelsinn artıkkk bu haftayı ii değerlendirin bıldırcınnnsevin birbiriniziii hepimiz sevelimm sevilelimm teyzeleriii artıkk yiğen sevmek istiyoo de kocişineee
ayyy cucummm valla gelicem bakkk canım çekti şimdi gelivercemmmm
kısss ben hep çıldırıkımmmm benden korkuyomuydunusss yoksammm bu topik biraasss korkutucu geldi bak ben hiççç öyle düşünmemiştimmmmmmmmmmm
kıslarrr kutlama var kutlamaaaaaaaaa :92:madamımmm şu an çok meşgul bayannn
öle oldu sanırsam ballı kaymağımmm kalkamadı madamımm baksanıza ne ses ne sedaa
valla olsunn cucummmmmm çok çalışşcamm çokkkkkkkkkkk
zaten madamımda gass verdi (sankim hiç yok bende) temmusss annişii olcakmışım o da öyle dediii hemen sevelimmm cucummm koçişleriiiiiiiiii hadee durmayın hafta sonunu iyi değerlendirinnnnnnnnnn
günaydııın herkeslere :92::92::92:
cucu senin ballı kaymağın benim demi..
bak benden başkasına dersen kıskanırım hee..
:82: cucummm sizinde içinide varmışşş ben birass dokundurk yaptım çıkıverdi valla ben bişiy yapmadımm kıssımmmmmmmmmm hepimis çıldırıkıssssssssss aslında yoksa burda ne işimiz var dimiiiayy gel kıss gelll kurucam söleee sofrayıı ohh miss miss yersinn isteee
yok kıss sen korkulcak hatunmusunnn lokumumm cıldırık cıldırık bi bebüşsünnn bizde cıldırık oldukkk sana baka baka
günaydııın herkeslere :92::92::92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?