Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayy evt canımm yaa cok güsel yapar annişimm kocişkomda bayıldııı bandıra bandıra yedik sabah oyy keske yanımda olsaydınız ben ellerimle yedirirdim minnoşlarıma
cucummm ankaraya taşınırsamm söz sana gelicemmmmm ama sende sös ver bana çilakkkkk reçeli yidircenn ellerinleeeeeeeeeee oki doki????????
nasıl olcaksın cıldırıcaksın tabiii bebüşşşhadi beraber cıldıralım senin serefine

çıldırınnnnnnnnnnn çıldırınnn hepimisss çıldıralımmmmm ama hep sevinçten çıldıralımmmmmmmmmmmmmm

CANIM 5 ay önce hapı bıraktım ben,dikkat ediyoduk,hiç bir tür ilaç kullanmadım,o nedenle niye gecikti diyorum,kist vs de yok,bekliyelim bakalım,elbet olucam:26:

migicimm peki sen ne kadar kullanmıştın???? bıraktığında geç gelme gibi bir problemin olmuşmuydu canım?
allah korusun aklına bişey getirme canımm her ihtimale karşı sen ilaç kullanma bebişin ne zaman geliceği belli olmazzz dimi ama

bayrağını alsın gelsinnn canının içi sultanını sevmeye geliooo
madamım tam leyla olmuştur şimdiii kocişinde mecnunnn

ayy inşallah bebüşümmm ya sen gel yeterkii ben sana ellerimle yediririm cilenkkkkk recelleriiniii afiyet bal seker olsun bebüşümeee
ayyy cıldıralım valla cıldırık hatunlarızzz yaa sevinç cıldırığı olduk ürkmeyin bizdenn

madamım sevinçden akşam geç yattı sabah kalkamadı tabii...:93:

bayrağını alsın gelsinnn canının içi sultanını sevmeye geliooo
madamım tam leyla olmuştur şimdiii kocişinde mecnunnn

valla bide akşam konuşuyorusss yaaa ben artık gerçekten çok istiyorum 'SU'yumuz gelsin artıkk babası çok sabırsızlanıyooo dedii :26: bu hafta çokkk sevelimm birbirimisiiiiiiiiiiiii belki gelirrr dedii bayrağı aldım geliyorum o zaman dedi

madamımmmm belki gelmez bugün işe kutlamalar vardır belkimmm ne dersiniz?
iyi olsun,sağlıklı ve mutlu olsunlarda biss öyle merak edelimm

ayyy cucummm valla gelicem bakkk canım çekti şimdi gelivercemmmm
kısss ben hep çıldırıkımmmm benden korkuyomuydunusss yoksammm bu topik biraasss korkutucu geldi bak ben hiççç öyle düşünmemiştimmmmmmmmmmm

valla meraklardayız gelemedi bi türlü ama ne yapsın havalarda uçuyo madamımmm anca gelirrr

madamım sevinçden akşam geç yattı sabah kalkamadı tabii...:93:

kıslarrr kutlama var kutlamaaaaaaaaa :92:madamımmm şu an çok meşgul bayannn

su bebişş gelsinn artıkkk bu haftayı ii değerlendirin bıldırcınnnsevin birbiriniziii hepimiz sevelimm sevilelimmteyzeleriii artıkk yiğen sevmek istiyoo de kocişineee

su bebişş gelsinn artıkkk bu haftayı ii değerlendirin bıldırcınnnsevin birbiriniziii hepimiz sevelimm sevilelimmteyzeleriii artıkk yiğen sevmek istiyoo de kocişineee

valla olsunn cucummmmmm çok çalışşcamm çokkkkkkkkkkk
zaten madamımda gass verdi (sankim hiç yok bende ) temmusss annişii olcakmışım o da öyle dediii hemen sevelimmm cucummm koçişleriiiiiiiiii hadee durmayın hafta sonunu iyi değerlendirinnnnnnnnnn

ayy gel kıss gelll kurucam söleee sofrayıı ohh miss miss yersinn isteee
yok kıss sen korkulcak hatunmusunnn lokumumm cıldırık cıldırık bi bebüşsünnn bizde cıldırık oldukkk sana baka baka

sevelim valla ama ben bu haftasonu zor severimmm kırmızılar rahat vermesss gelmeyin uzak durun benden diyomm ama söz dinlicek gibi diil uyussssss

ayy gel kıss gelll kurucam söleee sofrayıı ohh miss miss yersinn isteee
yok kıss sen korkulcak hatunmusunnn lokumumm cıldırık cıldırık bi bebüşsünnn bizde cıldırık oldukkk sana baka baka
:82: cucummm sizinde içinide varmışşş ben birass dokundurk yaptım çıkıverdi valla ben bişiy yapmadımm kıssımmmmmmmmmm hepimis çıldırıkıssssssssss aslında yoksa burda ne işimiz var dimiii

günaydııın herkeslere :92::92::92:

günaydınnn canımmmmm nasılsın bakalım bugün? sen çalışıyomusun yeni annişşş?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…