- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.161
kıskanma bebekim kıskanma...:82:
ama öleee bebüşümm berrem benim ballı kaymağımmmmesela sende bebüşümsünn benimmm sultanımsın cılgın hürremimsinn
kısss ne kıskanmasıııı ama berremmimde tam ballı kaymakkk bem beyassss :90: ondan dedim ben sulanıyoss mu acep dedimmm berremmmmmmmmm aşkollllllllllll
hımmm baş dönmesimiii kıyamam sana ncncn canımmm yorucu değildir inşallah işin?
napalımm cucum kırmıslarımız gelicekki bebişte gelsin dimiii onlar olamdan bebişte olmaz allah korusunn
kısss ne kıskanmasıııı ama berremmimde tam ballı kaymakkk bem beyassss :90: ondan dedim ben sulanıyoss mu acep dedimmm berremmmmmmmmm aşkollllllllllll
şake yaptım kıss neye kıskancan...
evet beyazım hee..
koçişe derim sulanmayın bana..
öle bebüşümm gelsinnn totişimizin üstünde yeri varaman napalım olmadı temmuz oda olmadıı ağustosss hayırlısı biz calışalımmmm bebüşşş
şake yaptım kıss neye kıskancan...
evet beyazım hee..
koçişe derim sulanmayın bana..
amanınnn bu ballı kaymak hatununda kocişiiii cok kıskanccccsakın sölemeee kocişeee tımam mııı ballı kaymağımmm
çalış çalışş boş durma cucummmm allah çalışmıyanı sevmezzz aferinn sana cucum
karınca yumurtası yağı kullanan var mı aranızda????????? geçen bi arkadaşla konuştuk almayı düşünüyomuş ona da eltisi önermiş çok memnunmuş bide size sorayım dedimmm:44::44::44:
amanınnn bu ballı kaymak hatununda kocişiiii cok kıskanccccsakın sölemeee kocişeee tımam mııı ballı kaymağımmm
aman berremmm söyleme koçişee sonra başımıza dert açma valla senin koçiş bayan erkek hiç farkeetmessss kısarr bizeee
ben kullanmıştım bi ara zuyalim sonra bıraktım işe yaramadı diye..karınca yumurtası yağı kullanan var mı aranızda????????? geçen bi arkadaşla konuştuk almayı düşünüyomuş ona da eltisi önermiş çok memnunmuş bide size sorayım dedimmm:44::44::44:
sahi ya, azcik yeri hissedin beaaadünden kalma nıkımm valla aslında herzamankii halimizz cıldırık topikkk oldukkk yafff
zuyaalllll,,,,kisss sen daha SIKca gelsene, gözüm ariyor seni heeebenim ilk yıldönümüm subebeeemm kocişine kavuşuyo bide dünden kalma da olunca böle oldukkkdünden kalma deyince nerde kaldı bu kız yahuuuu
eski gücüne kavusacaksin tatlim,,, zamani var, acele etmebugün daha iyiyim canım sağolasın...
güçlüyüm biraz daha...
öle bebüşümm gelsinnn totişimizin üstünde yeri varaman napalım olmadı temmuz oda olmadıı ağustosss hayırlısı biz calışalımmmm bebüşşş
hımmm baş dönmesimiii kıyamam sana ncncn canımmm yorucu değildir inşallah işin?
hem de nasıl yorucu ama napalım, bebişim gelsin yeter
o ne işe yarıyormuş zuyalimmmm? ben hiç duymadımmm karıncalardan da çok tiksinirimmmmmmmkarınca yumurtası yağı kullanan var mı aranızda????????? geçen bi arkadaşla konuştuk almayı düşünüyomuş ona da eltisi önermiş çok memnunmuş bide size sorayım dedimmm:44::44::44:
aferinn cucumm sende gelecek görüyorummmmsize layık olmaya calışıyomm efemmm
yok yok sölemem çok kıskanç...
valla nişanlıyken kardeşim beni kucağına alıyodu bazen beni kızdırmak için, nasıl bakıyodu...
o kaldıramıyo ya kıskanıyodu hehehe....
Koleram, geçmiş olsun tatlım Allah başka acı göstermesin. Herşeyin iyi geçmesine sevindim.
Zuyalcim, evlilik yıldönümünüzü kutlarım, nice mutlu yıllar dilerim size.
sahi ya, azcik yeri hissedin beaaavurun ayaginizi yere biraz ... yeter bu kadar cildirdiginiz
takiliyorum tatlim,,,, samataya devam tontisim
zuyaalllll,,,,kisss sen daha SIKca gelsene, gözüm ariyor seni heee
eski gücüne kavusacaksin tatlim,,, zamani var, acele etmehersey düzelecek tatlim
cucu ,kis sen adini cucumu yaptin?? cakma hürrem seniiii, niye demiosun gicik!!!
aynen dedigin gibi, temmuz olmadi, agustos,oda olmadi eylul, oda olmadi,ekim ....öyle gider artik, gideranalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?