Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hımmm baş dönmesimiii kıyamam sana ncncn canımmm yorucu değildir inşallah işin?

napalımm cucum kırmıslarımız gelicekki bebişte gelsin dimiii onlar olamdan bebişte olmaz allah korusunn

öle bebüşümm gelsinnn totişimizin üstünde yeri varaman napalım olmadı temmuz oda olmadıı ağustosss hayırlısı biz calışalımmmm bebüşşş

kısss ne kıskanmasıııı ama berremmimde tam ballı kaymakkk bem beyassss :90: ondan dedim ben sulanıyoss mu acep dedimmm berremmmmmmmmm aşkollllllllllll

şake yaptım kıss neye kıskancan...
evet beyazım hee..
koçişe derim sulanmayın bana..

Son düzenleme:
şake yaptım kıss neye kıskancan...
evet beyazım hee..
koçişe derim sulanmayın bana..

amanınnn bu ballı kaymak hatununda kocişiiii cok kıskanccccsakın sölemeee kocişeee tımam mııı ballı kaymağımmm

aman berremmm söyleme koçişee sonra başımıza dert açma valla senin koçiş bayan erkek hiç farkeetmessss kısarr bizeee

şimdi haberlere bakıyomdaaa madamımdan haber varmı diyee belkiim dedim mutluluk sarhoşu bir cift falannnn görülmüştürrrr 1 tane leyla aranıyorrr nirde bu kıs yaffff

karınca yumurtası yağı kullanan var mı aranızda????????? geçen bi arkadaşla konuştuk almayı düşünüyomuş ona da eltisi önermiş çok memnunmuş bide size sorayım dedimmm:44::44::44:

karınca yumurtası yağı kullanan var mı aranızda????????? geçen bi arkadaşla konuştuk almayı düşünüyomuş ona da eltisi önermiş çok memnunmuş bide size sorayım dedimmm:44::44::44:

tüylenmeyiii azaltıooo sanırım kullanmadım ama duymuştum canımmm epilasyon sonrası sürülüooo daha az cıkıyomuşşş sanırım okadar bilgim var

amanınnn bu ballı kaymak hatununda kocişiiii cok kıskanccccsakın sölemeee kocişeee tımam mııı ballı kaymağımmm

aman berremmm söyleme koçişee sonra başımıza dert açma valla senin koçiş bayan erkek hiç farkeetmessss kısarr bizeee

yok yok sölemem çok kıskanç...
valla nişanlıyken kardeşim beni kucağına alıyodu bazen beni kızdırmak için, nasıl bakıyodu...
o kaldıramıyo ya kıskanıyodu hehehe....

ben kullanmıştım bi ara zuyalim sonra bıraktım işe yaramadı diye..

Koleram, geçmiş olsun tatlım Allah başka acı göstermesin. Herşeyin iyi geçmesine sevindim.

Zuyalcim, evlilik yıldönümünüzü kutlarım, nice mutlu yıllar dilerim size.

dünden kalma nıkımm valla aslında herzamankii halimizz cıldırık topikkk oldukkk yafff
sahi ya, azcik yeri hissedin beaaa vurun ayaginizi yere biraz ... yeter bu kadar cildirdiginiz
takiliyorum tatlim,,,, samataya devam tontisim
benim ilk yıldönümüm subebeeemm kocişine kavuşuyo bide dünden kalma da olunca böle oldukkk dünden kalma deyince nerde kaldı bu kız yahuuuu
zuyaalllll,,,,kisss sen daha SIKca gelsene, gözüm ariyor seni heee
bugün daha iyiyim canım sağolasın...
güçlüyüm biraz daha...
eski gücüne kavusacaksin tatlim,,, zamani var, acele etme hersey düzelecek tatlim
öle bebüşümm gelsinnn totişimizin üstünde yeri varaman napalım olmadı temmuz oda olmadıı ağustosss hayırlısı biz calışalımmmm bebüşşş

cucu ,kis sen adini cucumu yaptin?? cakma hürrem seniiii, niye demiosun gicik!!!

aynen dedigin gibi, temmuz olmadi, agustos,oda olmadi eylul, oda olmadi,ekim ....öyle gider artik, gideranalar

o ne işe yarıyormuş zuyalimmmm? ben hiç duymadımmm karıncalardan da çok tiksinirimmmmmmm
size layık olmaya calışıyomm efemmm
aferinn cucumm sende gelecek görüyorummmm

yok yok sölemem çok kıskanç...
valla nişanlıyken kardeşim beni kucağına alıyodu bazen beni kızdırmak için, nasıl bakıyodu...
o kaldıramıyo ya kıskanıyodu hehehe....

amanınnnnnnn cok finaymışşşş yaff sakın söleme berremmm cok koktum ben ballı kaymağım kıss bunlamıyomusun bu kadar kıskanclıktannn gercii seven erkek kıskanırda kardesinden falan amaninnnnn

kıs ne değiştirmesii cucuyum işte kıs patentti bendee
bende ısık görüyon dimii valla cok calışıyomm sekerimmm artıkkk yorgun düştüm calışmaktann

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…