Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

tüylenmeyiii azaltıooo sanırım kullanmadım ama duymuştum canımmm epilasyon sonrası sürülüooo daha az cıkıyomuşşş sanırım okadar bilgim var

ben kullanmıştım bi ara zuyalim sonra bıraktım işe yaramadı diye..

hııımmmmm arkadaş dün alacaktı bi denesin bakalım nasıl olacak ona göre bende karar vereyim
nature face diye bi spreymiş yüzü için kullanmış çok incelmiş kıllar incecik tüye dönüşmüş ve çok azalmış ama bilemedim doğrusu

amanınnnnnnn cok finaymışşşş yaff sakın söleme berremmm cok koktum ben ballı kaymağım kıss bunlamıyomusun bu kadar kıskanclıktannn gercii seven erkek kıskanırda kardesinden falan amaninnnnn

o zaman kıskanıyodu..
şimdi kucağına alsa bakmıyo bile gülüyo geçiyo..
ama bunalmıyorum hoşuma gidiyor ...
yani ya çok aşırıya kaçmıyo yada ben abartmıyorum..

Son düzenleme:
Koleram, geçmiş olsun tatlım Allah başka acı göstermesin. Herşeyin iyi geçmesine sevindim.

Zuyalcim, evlilik yıldönümünüzü kutlarım, nice mutlu yıllar dilerim size.
çok sağoolll canımmmmm hoşeldinn
buralardayım anneeemmm bazen işler çok bastırıyooooo
o ne işe yarıyormuş zuyalimmmm? ben hiç duymadımmm karıncalardan da çok tiksinirimmmmmmm

aferinn cucumm sende gelecek görüyorummmm

tüyleri azaltıyomuş inceltiyomuş falan sanırsam bende tam bilemiyomm bebekimmm bi ark duydum araştırıyorummmm:44::44::44:

bende bilemiyomm valla amann en iyisii lazer epilasyon kökten cözümmpara biriktiriyom şimdiii kısa başlıcam seanslara inş... yüzümede bişiy sürmem ben yafff bişey falan olur

aslında eskiden onu yeni doğan kız bebeklerine yaparlarmış ama öyle krem mrem diil, bildiğiniz karınca yumurtasını toplar onu sürerlermiş. o bebekde hiç tüy olmazmış büyüyünce. şimdi onların kremi çıkm ış ama belli bi yaştan sonra zaten çoooktaan tüylenmiş bi kadına etkisi olur mu bilemiyorum. bi de yüze sürmek konusu riskli bence. allah korusun alerji falan yapar bişi olur. ben kullanmazdım doğrusu.

valla ben çok tiksiniyorum karınca denen mahlukattannnnnnn görünnce midem hamişmiş gibi bulanıyooo

tüyleri azaltıyomuş inceltiyomuş falan sanırsam bende tam bilemiyomm bebekimmm bi ark duydum araştırıyorummmm:44::44::44:[/QUOTE]

bende sordum ama bi yan etkisi olmamış hiç arkdaş bi kullansın bakalım özümle öreyim durum nedir size de bildiririm
lazeri de düşündüm hatta şuan çok güzel kampanya da var kardeşim gitti 2 seans ama kociş istemiyoo zararı oluyomuş diyoooo

kıs ne değiştirmesii cucuyum işte kıs patentti bendee
bende ısık görüyon dimii valla cok calışıyomm sekerimmm artıkkk yorgun düştüm calışmaktann
calis calis...
anacim , insan calismadanda yorgun düser hayatim , gün boyu yapilanlar kafi derecede yorar insani, burda yanlis anlasilma oluyor gibime geliyor, yorgunduk yattik derken hatunlar sanirim yatakodasindaki aksiyondan kaynaklanan calisma sonucu yorgunluga yorup, cevap yaziyorlar....
anlasilan guldugune gore gercek aksiyona firsat bulamamissin oluruna biraklim tatlisss
inşallah nikim yavaş yavaş olucak hepsi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…