- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.181
tüylenmeyiii azaltıooo sanırım kullanmadım ama duymuştum canımmm epilasyon sonrası sürülüooo daha az cıkıyomuşşş sanırım okadar bilgim var
ben kullanmıştım bi ara zuyalim sonra bıraktım işe yaramadı diye..
o ne işe yarıyormuş zuyalimmmm? ben hiç duymadımmm karıncalardan da çok tiksinirimmmmmmm
aferinn cucumm sende gelecek görüyorummmm
amanınnnnnnn cok finaymışşşş yaff sakın söleme berremmm cok koktum ben ballı kaymağım kıss bunlamıyomusun bu kadar kıskanclıktannn gercii seven erkek kıskanırda kardesinden falan amaninnnnn
çok sağoolll canımmmmm hoşeldinnKoleram, geçmiş olsun tatlım Allah başka acı göstermesin. Herşeyin iyi geçmesine sevindim.
Zuyalcim, evlilik yıldönümünüzü kutlarım, nice mutlu yıllar dilerim size.
buralardayım anneeemmm bazen işler çok bastırıyooooosahi ya, azcik yeri hissedin beaaavurun ayaginizi yere biraz ... yeter bu kadar cildirdiginiz
takiliyorum tatlim,,,, samataya devam tontisim
zuyaalllll,,,,kisss sen daha SIKca gelsene, gözüm ariyor seni heee
eski gücüne kavusacaksin tatlim,,, zamani var, acele etmehersey düzelecek tatlim
cucu ,kis sen adini cucumu yaptin?? cakma hürrem seniiii, niye demiosun gicik!!!
aynen dedigin gibi, temmuz olmadi, agustos,oda olmadi eylul, oda olmadi,ekim ....öyle gider artik, gideranalar
o ne işe yarıyormuş zuyalimmmm? ben hiç duymadımmm karıncalardan da çok tiksinirimmmmmmm
aferinn cucumm sende gelecek görüyorummmm
ölee valla ağlamayana meme yok bebüşümmm
hııımmmmm arkadaş dün alacaktı bi denesin bakalım nasıl olacak ona göre bende karar vereyim
nature face diye bi spreymiş yüzü için kullanmış çok incelmiş kıllar incecik tüye dönüşmüş ve çok azalmış ama bilemedim doğrusu
hııımmmmm arkadaş dün alacaktı bi denesin bakalım nasıl olacak ona göre bende karar vereyim
nature face diye bi spreymiş yüzü için kullanmış çok incelmiş kıllar incecik tüye dönüşmüş ve çok azalmış ama bilemedim doğrusu
bırakta cucummm onu senin koçiş yapsınn
bernardommmmmmmmmm gelmiş hoşgelmişş bebeimmmmmmmmmm napıyosunn pek göremiyorum seni bu aralar?
günaydın bebem iidir. evet fazla takılamıyorum buaralar. ama gönlüm sizinle
eski gücüne kavusacaksin tatlim,,, zamani var, acele etmehersey düzelecek tatlim
ama sen beni eklememişsinn konaklımmm??:26:
nasıl yani...........
kıs ne değiştirmesii cucuyum iştekıs patentti bendee
bende ısık görüyon dimii valla cok calışıyomm sekerimmm artıkkk yorgun düştüm calışmaktann
inşallah nikim yavaş yavaş olucak hepsi..
bebeimm yine mi yanlışş oldu acaba?:26:
faceden bahsediyorsan dün girmedim canm burdn ekledim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?