- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.201
calis calis...
anacim , insan calismadanda yorgun düser hayatim , gün boyu yapilanlar kafi derecede yorar insani, burda yanlis anlasilma oluyor gibime geliyor, yorgunduk yattik derken hatunlar sanirim yatakodasindaki aksiyondan kaynaklanan calisma sonucu yorgunluga yorup, cevap yaziyorlar....
anlasilan guldugune gore gercek aksiyona firsat bulamamissinoluruna biraklim tatliss
bütün ay calıştık nıkım bebişş için onu diorummm ama olmazsa yapıcak bişiy yok hayırlısı napalımm önümüzdeki aya bakıcazzz yarın bat bakalım gelicekmii kırmızı
bütün ay calıştık nıkım bebişş için onu diorummm ama olmazsa yapıcak bişiy yok hayırlısı napalımm önümüzdeki aya bakıcazzz yarın bat bakalım gelicekmii kırmızı
calis calis...
anacim , insan calismadanda yorgun düser hayatim , gün boyu yapilanlar kafi derecede yorar insani, burda yanlis anlasilma oluyor gibime geliyor, yorgunduk yattik derken hatunlar sanirim yatakodasindaki aksiyondan kaynaklanan calisma sonucu yorgunluga yorup, cevap yaziyorlar....
anlasilan guldugune gore gercek aksiyona firsat bulamamissinoluruna biraklim tatliss
tamam canimmm , ne bilim oyle kahkahalari atinca, dedim bu kendiyle dalga geciyor
-ki ben kendisiyle dalga gecebilen insanlara bayilirim,cok severim o tip insanlari
hayirlisi olsun güzelim, siparisle degilki, bekleyecek hayirlisini diliyeceksin
bakalim , yarin ola hayr ola
gelmesinler cucuuummm bebiş göndersinler
tamam canimmm , ne bilim oyle kahkahalari atinca, dedim bu kendiyle dalga geciyor
-ki ben kendisiyle dalga gecebilen insanlara bayilirim,cok severim o tip insanlari
hayirlisi olsun güzelim, siparisle degilki, bekleyecek hayirlisini diliyeceksin
bakalim , yarin ola hayr ola
aman napalım kendimle barışığımmm nıkımmm dalgada gecerimm nolcekkk öle komplekslerim yokturrrhayırlısı valla canım yaaa kısmette ne varsa onu görücesss :97:
Kıssslar ben geldim. Bugün çapa tıp fakültesi hastanesine gittim. Orda prof bir tanıdık çıktı ona gittim muayeneye. Muayene etti alttan. Zaten hastanede karından bakmıyorlar herkese alttan bakıyorlar. Gebeliğin var 5 haftalık dedi :)) demekki keseyi gördü. Ama beta hcg testi istesi bugün yaptır birde önümüzdeki çarşamba yaptır 10 gün sonra tekrar muayeneye gel dedi. Bir sorun yok dedi. Sorun yoksa neden beta hcg testi istedi anlamadım. Zaten sürekli gittiğim doktorumlada pazartesi randevum var. Bakalım o neler söyleyecek.
Kıssslar ben geldim. Bugün çapa tıp fakültesi hastanesine gittim. Orda prof bir tanıdık çıktı ona gittim muayeneye. Muayene etti alttan. Zaten hastanede karından bakmıyorlar herkese alttan bakıyorlar. Gebeliğin var 5 haftalık dedi :)) demekki keseyi gördü. Ama beta hcg testi istesi bugün yaptır birde önümüzdeki çarşamba yaptır 10 gün sonra tekrar muayeneye gel dedi. Bir sorun yok dedi. Sorun yoksa neden beta hcg testi istedi anlamadım. Zaten sürekli gittiğim doktorumlada pazartesi randevum var. Bakalım o neler söyleyecek.
kızlar yaw nacizane 5 günlük hamilelik deneyimimle bir iki bişey yazmak istedim. belki bi faydası olur sizlere
geçen aylarda annem hep kızıyodu bana. ben 3 ay önce dr. gidip gerekli bütün tahlilleri yaptırmıştım. folik de kullanmaya başlamıştım. ve takibi yumurtlama dönemimi takip ediyodum. annem de diyodu ki, "önceden böyle hazırlık yapayım derken gereksiz yere strese giriyosun, bunaltıyosun kendini. biz eskiden hazırlık mazırlık bilmezdik, şıp diye de olurdr bebeğimiz."
ve ben iilk defa bu ay yumurtlama dönemimi takip etmedim, vücudumda erken belirtiler aramadım, hatta bebek fikrinden uzaklaşmak için foruma bile girmedim. bi tek sağ göğsümde tesadüfen bi kararma gördüm o zaman aklıma geldi acaba diye ama pek umudum olmadığı için onu da unuttum hemen. ve sonuç çoook şükür pozitif oldusanırım gereksiz stresten uzak durmamın çok faydası oldu.
bir de hani hep vücudumuzu dinleyip belirti arıyoruz ya kendimizde, ben de hiç bi belirti falan yoktu, yukarda yazdığım göğsümdeki karartılar dışında. hatta ben de hala pek bi belirti yok, sadece başım dönüyo ara ara.
bilmiyorum bu yazdıklarım işinize yarar mı ama belki yol gösterici olur diye paylaşayım dedim
aman napalım kendimle barışığımmm nıkımmm dalgada gecerimm nolcekkk öle komplekslerim yokturrrhayırlısı valla canım yaaa kısmette ne varsa onu görücesss :97:
:13: aynen canimmm....bende. artik niye bende diosam, yazisiyoruz ;insan ister istemez karsindakinin nasil biri oldugunu anliyor
ffff, canim SIKILIOOOOWWW
:13: aynen canimmm....bende. artik niye bende diosam, yazisiyoruz ;insan ister istemez karsindakinin nasil biri oldugunu anliyor
öle valla cözdün sen beniiiaman benimde canım cok SIKILIOOOOOWWW kocişkoma diyimde akşam dışada yiyelim yaaa biraz fotosentezz yapıyım dısarıya cıkıyım dimiiiş bi kaçç insan yüzü göriyimmm
neden sıkılıyosunnnn nikitamm sıkıntılar stresler kışşşşş kışşşş bizden uzak olsunlar
öle valla cözdün sen beniiiaman benimde canım cok SIKILIOOOOOWWW kocişkoma diyimde akşam dışada yiyelim yaaa biraz fotosentezz yapıyım dısarıya cıkıyım dimiiiş bi kaçç insan yüzü göriyimmm
Madamdan, koleradan haberin varmi?
canım benim bizim ailedeki büyükler muayne konusunda çok titizdir alttan muayneye karşı hepsi bilmiyorum neden hep asla yaptırmayın derler
sanırım değerlerine bakıcaklar sürekli artıyoryaaa artık ordan gelişimle ilgili bi görüşlerimi oluyor bilmiyorumm sen sıkma canını sen kendi doktorundan memnun değilmisin nurumcummm?
Madamdan, koleradan haberin varmi?
koleram buralarda ve iyi çok şükürr
ama madamımmmm yokk gelmediiii
ayy alttan muayene cok fena yaa neden alttan muayene ediyolarkiii bu kadar gelişmişş tıpp sankii osmanlı döneminde yasıyosss valla benim yengem sadece 7. ayında alttan muayene edildi oda catısı darmı diye bakmak içinnn ... hayırlısı nurummm tebrikler ne güsell bebişin 5 haftalıkk doktorlarııı bilmezmisinnn tedbiri elden bırakmazlar doğru olanda bu zatennn içini ferah tut tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?