Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Kıssslar ben geldim. Bugün çapa tıp fakültesi hastanesine gittim. Orda prof bir tanıdık çıktı ona gittim muayeneye. Muayene etti alttan. Zaten hastanede karından bakmıyorlar herkese alttan bakıyorlar. Gebeliğin var 5 haftalık dedi :)) demekki keseyi gördü. Ama beta hcg testi istesi bugün yaptır birde önümüzdeki çarşamba yaptır 10 gün sonra tekrar muayeneye gel dedi. Bir sorun yok dedi. Sorun yoksa neden beta hcg testi istedi anlamadım. Zaten sürekli gittiğim doktorumlada pazartesi randevum var. Bakalım o neler söyleyecek.

canım benim bizim ailedeki büyükler muayne konusunda çok titizdir alttan muayneye karşı hepsi bilmiyorum neden hep asla yaptırmayın derler
sanırım değerlerine bakıcaklar sürekli artıyoryaaa artık ordan gelişimle ilgili bi görüşlerimi oluyor bilmiyorumm sen sıkma canını sen kendi doktorundan memnun değilmisin nurumcummm?

kızlar yaw nacizane 5 günlük hamilelik deneyimimle bir iki bişey yazmak istedim. belki bi faydası olur sizlere
geçen aylarda annem hep kızıyodu bana. ben 3 ay önce dr. gidip gerekli bütün tahlilleri yaptırmıştım. folik de kullanmaya başlamıştım. ve takibi yumurtlama dönemimi takip ediyodum. annem de diyodu ki, "önceden böyle hazırlık yapayım derken gereksiz yere strese giriyosun, bunaltıyosun kendini. biz eskiden hazırlık mazırlık bilmezdik, şıp diye de olurdr bebeğimiz."
ve ben iilk defa bu ay yumurtlama dönemimi takip etmedim, vücudumda erken belirtiler aramadım, hatta bebek fikrinden uzaklaşmak için foruma bile girmedim. bi tek sağ göğsümde tesadüfen bi kararma gördüm o zaman aklıma geldi acaba diye ama pek umudum olmadığı için onu da unuttum hemen. ve sonuç çoook şükür pozitif oldu sanırım gereksiz stresten uzak durmamın çok faydası oldu.
bir de hani hep vücudumuzu dinleyip belirti arıyoruz ya kendimizde, ben de hiç bi belirti falan yoktu, yukarda yazdığım göğsümdeki karartılar dışında. hatta ben de hala pek bi belirti yok, sadece başım dönüyo ara ara.
bilmiyorum bu yazdıklarım işinize yarar mı ama belki yol gösterici olur diye paylaşayım dedim

ayy alttan muayene cok fena yaa neden alttan muayene ediyolarkiii bu kadar gelişmişş tıpp sankii osmanlı döneminde yasıyosss valla benim yengem sadece 7. ayında alttan muayene edildi oda catısı darmı diye bakmak içinnn ... hayırlısı nurummm tebrikler ne güsell bebişin 5 haftalıkk doktorlarııı bilmezmisinnn tedbiri elden bırakmazlar doğru olanda bu zatennn içini ferah tut tatlımmm

benden de istediler iki kez beta hcg. geç döllenme olmuş olabilir bi daha bakalım gelişimine dedi dr.

öle valla uykucu şirinnn ama ben forumdan uzaklaşamam kiii cünküm cok öslerimm siziiiama onun dısında cokta düşünmemek lasımmm doğru annelerimizzz yumurtlama dönemimi takip ediyoduuu ....birazz oluruna bırakmak lazım sen calışşş gerisini rabbime bırakkk saoll paylaştıkların içinnn şirinee

iyi olduğuna çok sevindim, zamanla hepsi unutulacak, karnın yeniden dolacak, yüreğin yine pıtır pıtır çarpacak, içinde hareketlerini hissedeceksin, büyük gün gelecek kucağına alacaksın, kokusunu içine çekeceksin,hafızan sıfırlanacak, yeniden doğacaksın....

Neden karşılar??? Benimde en son tercihim ama prof karşındaki yani olmaz falan diyemezsin.
Senlemi ugraşcam der çıkar gider çok kaprislidirler kendileri.

Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.

hepimiz okuyalım arkadaşlarrrr Allahtan istiyoruz herşeyiii

Bencede fena bende istemedim ama yapacak bişey yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…