- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.221
neden sıkılıyosunnnn nikitamm sıkıntılar stresler kışşşşş kışşşş bizden uzak olsunlar
amaaan zuyal ya, sorma. aksama misafirim var, neyse ona canim gurban gelsinler,seviyorum gelenleri ---> ama haftasonu almanyaya gidiyoruz, samimiyetinden son derece süpheli oldugum birini görmeyene kadar tesadufturki ;bebegi oldu, bebek gormesine gidiyoruz
bende bu durumdan rahatsizim biraz, politik olmak zorunda kaliyorum,ve bu beni daraltiyor...
nurumm benim de ilk gittiğim doktor keseyi yukarıdan göremeyince alttan baktı, mırın kırın ettim bana avrupada ilk 3 ay hep böyle bakılır, gelişim daha iyi takip edilir dedi, bi de cinsel ilişki sakıncalı mı ki bu sakıncalı olsun dedi. ben de istemiyorum ama zararı olduğunu da pek düşünmüyorumBencede fena bende istemedim ama yapacak bişey yoktu.
Neden karşılar??? Benimde en son tercihim ama prof karşındaki yani olmaz falan diyemezsin.
Senlemi ugraşcam der çıkar gider çok kaprislidirler kendileri.
Madamdan, koleradan haberin varmi?
madamdan haber alamadık valla en son dün akşam saatlerine kocişine doğru seke seke gidiyoduuu : 60:koleranında dün operasyonu basarılı gecmişş sabah yazıştıkk gayet iyiydiii dahada iyi olucakkk inşş . nıkım haberler böle :97:
benden de istediler iki kez beta hcg. geç döllenme olmuş olabilir bi daha bakalım gelişimine dedi dr.
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
Çoçuğu olmayanlar 4 Cuma üstüste 1000 kere "Ya Evvel" okumalıdır.
hepimiz okuyalım arkadaşlarrrr Allahtan istiyoruz herşeyiii
amaaan zuyal ya, sorma. aksama misafirim var, neyse ona canim gurban gelsinler,seviyorum gelenleri ---> ama haftasonu almanyaya gidiyoruz, samimiyetinden son derece süpheli oldugum birini görmeyene kadar tesadufturki ;bebegi oldu, bebek gormesine gidiyoruz
bende bu durumdan rahatsizim biraz, politik olmak zorunda kaliyorum,ve bu beni daraltiyor...
pooooooffff zor bi durummmallah sabır ve dayanma gücü versin canımmmmm benimde kesinlikle içinde bulunmak istemiycem bi durum sıkılman gayet normalmiş
ii, hade bakalim ...madamdan haber alamadık valla en son dün akşam saatlerine kocişine doğru seke seke gidiyoduuu : 60:koleranında dün operasyonu basarılı gecmişş sabah yazıştıkk gayet iyiydiii dahada iyi olucakkk inşş . nıkım haberler böle :97:
kızlarrrrrrr inanamıyorum hala 7 haftalık hamileymişim.hala şoktayım.ben adet düzensizliği var diye ilaç kullanırken meger hamileymişimya rüyadamıyım neyim:)
kızlarrrrrrr inanamıyorum hala 7 haftalık hamileymişim.hala şoktayım.ben adet düzensizliği var diye ilaç kullanırken meger hamileymişimya rüyadamıyım neyim:)
oyy ne güzelll bi haber bu masallah hergün güsel haberler alır oldukkk ayy tebrikler sekerimmm yaaa hemde 7 haftalık masallah Rabbim sağlıkla kucağına almanıı nasip etsinn... Allahımm isteyen herkese nasip etsin bu güsel ve eşsiz duyguyu herkese tattırsınnn
daha dün buraya adet düzensizliğim hakkında yazıyordum ve sitresimi anlatıyordum.....ayyy çıldırmak üzereyim sevinçten
ayyyyyyy süper bi çıldırık daha geldiiiiiiiiiiiiiiii bebiş geliyoo bebiş çok sevindim haticemmm rabbim sağlık sıhat versin inşallah
ayyyyyyy süper bi çıldırık daha geldiiiiiiiiiiiiiiii bebiş geliyoo bebiş çok sevindim haticemmm rabbim sağlık sıhat versin inşallah
haticem çok çok tebrik ederim, kuzum sen hamişsin, hiç belirtin yok mu?? ben 3 haftadır sürünüyorum valla, maşallah maşallah
bakarsın hafta sonuda senden haber gelirr cucummmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?