Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Bencede fena bende istemedim ama yapacak bişey yoktu.
nurumm benim de ilk gittiğim doktor keseyi yukarıdan göremeyince alttan baktı, mırın kırın ettim bana avrupada ilk 3 ay hep böyle bakılır, gelişim daha iyi takip edilir dedi, bi de cinsel ilişki sakıncalı mı ki bu sakıncalı olsun dedi. ben de istemiyorum ama zararı olduğunu da pek düşünmüyorum

Neden karşılar??? Benimde en son tercihim ama prof karşındaki yani olmaz falan diyemezsin.
Senlemi ugraşcam der çıkar gider çok kaprislidirler kendileri.

bilmiyorum canım annem bebeğe zararı olur düşüncesinde tam tutunmadan olmaz der hep hatta bi arkadaşının kızı hamiş kalmıştı ona biras sevmeyin birbirinisi demişti kızda anlamadı tabeee
sonra bebeğin ilk dönemlerinde sakıncalı olduğu görüşündeler rahmetli annanemde öyle derdi sıkın dişinizi biras sabredinn derdi ne kaaa doğru bilemem büyükler işteee vardır bi bildikleri heralde
evet canım haklısın zaten insan aman ii baksınlar düşüncesiyle hiç ses çıkarmıyor anlıyorum seni ama benim kuzen sadece doğum yapıcağı gün alttan muayne oldu çatı olayı için nurumcummm

kızlarrrrrrr inanamıyorum hala 7 haftalık hamileymişim.hala şoktayım.ben adet düzensizliği var diye ilaç kullanırken meger hamileymişimya rüyadamıyım neyim:)

daha dün buraya adet düzensizliğim hakkında yazıyordum ve sitresimi anlatıyordum.....ayyy çıldırmak üzereyim sevinçten

benden de istediler iki kez beta hcg. geç döllenme olmuş olabilir bi daha bakalım gelişimine dedi dr.

Bu benim her zaman gittiğim doktor değil. Çapa tıp fakültesinde prof. ilk defa gittim ona yani düşünüyorumda böyle bişey istemesi normal ilk defa gidiyorum sonuçta dimi.

okuruz bebüşüm bukadar mıı inşallah rabbim hayırlısıyla bebüşlerimize kavuştursunn

kızlarrrrrrr inanamıyorum hala 7 haftalık hamileymişim.hala şoktayım.ben adet düzensizliği var diye ilaç kullanırken meger hamileymişimya rüyadamıyım neyim:)

haticem çok çok tebrik ederim, kuzum sen hamişsin, hiç belirtin yok mu?? ben 3 haftadır sürünüyorum valla, maşallah maşallah

oyy ne güzelll bi haber bu masallah hergün güsel haberler alır oldukkk ayy tebrikler sekerimmm yaaa hemde 7 haftalık masallah Rabbim sağlıkla kucağına almanıı nasip etsinn... Allahımm isteyen herkese nasip etsin bu güsel ve eşsiz duyguyu herkese tattırsınnn

ayyyyyyy süper bi çıldırık daha geldiiiiiiiiiiiiiiii bebiş geliyoo bebiş çok sevindim haticemmm rabbim sağlık sıhat versin inşallah

bakarsın hafta sonuda senden haber gelirr cucummmmmmm

Slm kızlar nasılsınız? hepinizi çok özledim ama işlerim yoğundu ancak gelebildim napıyosunuz bakiyim :)

daha dün buraya adet düzensizliğim hakkında yazıyordum ve sitresimi anlatıyordum.....ayyy çıldırmak üzereyim sevinçten

Canım tebrik ederim Rabbim saplıkla kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inşallah çıldır tabi hakkındır

haticem çok çok tebrik ederim, kuzum sen hamişsin, hiç belirtin yok mu?? ben 3 haftadır sürünüyorum valla, maşallah maşallah

eşim biraz dikkatlı ol belki hamilesindir diyip duruyordu.bugun gene adetim gelmediği için doktora gidecektim akşam idrar testi yaptım pozitif çıktı eşimle birbirimize bakıp kalmışız.ikimizde hala şoklardayız.canım.çok uykum geliyordu.sürekli uyama istegim vardı ve bu halada devam ediyor.yaaa çok değişik bir duygu bu tarifi yok ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…