Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

snekim gönderdim tatalım bi sürü foto sanaaa
Canım benim o senin güzel kalbinin bakması, asıl senin güzelliğin tatlım, Allah herkesi nazarlardan saklasın bebişimmm...

berrem yaz adresini mailini özelden sanada atimm sende gönderr gerçi görmüştüm ama olsun gene görem berremi
banada yazın yaa bende merak ediyom ..:26:

çok sağol bebem evet çok çılgındık başkası beklenemzdi zaten bizima ileden şimdi pazar günü babalar gününnde annemle babama söylicez bide onları görnmek lasımm mail adresini yaz bana özelden atim sana fotolarımı sende bana gönder ben kimseyi bilmiyom yaa bi koleramı tanıom bi su bebekimi bide berremi o kaaaa
madamımmm bayıldımmm ne güsel sürprüsss yapmşsınn, kucağına da alırsın inşallah canımmmm
snekim ben de isterem ona göre, hatta herkes duysun herkesten istiyom:122::129:

benden bugünlük bu kaaaa malum gün olduğundan erken kaçıyorum hepinizi kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin iki canlılar iki kere dikkat lütfen

bebem özelden atamıom 10dk dedi sen yaz ayetleri sular seller gibi biliyorum evelallah çok şükür .Allah razı olsunn tatlım sende anne olmalısınn hemen hemen hemennnnn

madamımm bugün söylediğin şeyleri bende yaptım hatta koçişede yaptırdım yolda gelirken boş durmasın diyeee :90: hade bakalımmm elimisden geleni yapıyosss:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…