- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.381
canımcım ben seni ekledim ama sen yoksunnnnnnnnnn????
madamımmm bayıldımmm ne güsel sürprüsss yapmşsınn, kucağına da alırsın inşallah canımmmm
snekim ben de isterem ona göre, hatta herkes duysun herkesten istiyom:122::129:
madamımmm bayıldımmm ne güsel sürprüsss yapmşsınn, kucağına da alırsın inşallah canımmmm
Canım benim o senin güzel kalbinin bakması, asıl senin güzelliğin tatlım, Allah herkesi nazarlardan saklasın bebişimmm...
banada yazın yaa bende merak ediyom ..:26:
ya canım msnde bi gariplik var sanırım, cucumuda ekledim senide koleramıda ama henüz hiç kimse aktif olamadı bende(
ya canım msnde bi gariplik var sanırım, cucumuda ekledim senide koleramıda ama henüz hiç kimse aktif olamadı bende(
sen ekle bisiiiiiiiiiii o zaman
ama sonra hamiş hallerinizede görmek istiyorummm olormuu bebişlerimmmmmmm??
sen alınma bebeğimben üstüme alınmıyorum nerisonammmmmm
benide hamişler listesine ekleyin
Kızlar şimdi çıkıorum misafir gelioor, dönünce nerisonam ve berrem gönderecem sizlere ve tabi madamımmm
bebem özelden atamıom 10dk dedi sen yaz ayetleri sular seller gibi biliyorum evelallah çok şükür .Allah razı olsunn tatlım sende anne olmalısınn hemen hemen hemennnnn
benden bugünlük bu kaaaa malum gün olduğundan erken kaçıyorum hepinizi kocaman öpüyorum kendinize dikkat edin iki canlılar iki kere dikkat lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?