Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

osssunn yasak ossunnnnnn bebişini düşün ona zarar gelmesini istermisin? sana en büyük yasak yemek atlaman canımmmmmmmmmmm
öğün atlamak yok yememek yokkk
hepsi yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ona göreeeeeee

heee nike olayını iliyom tabe beeee kim bilmiyokii yapcan yapcan az kaldı hatta sen al paket filan yap şimdiden kocişten hızlı davranmış olasın vakit kaybı olmasın

ya canım sigara dumanı filan aşerirse diyom mümkünse aşermesin diyodolaba koymuştum zaten bi sürü meyve kıştan dedi içim e doğmuş benim diyo ondan canın çekerde yersin diyoo tabe benim dolapla alakam yokki hele buzlukla nerden görim dedim bi baktım herbişi koykmuş:)))
osssunn yasak ossunnnnnn bebişini düşün ona zarar gelmesini istermisin? sana en büyük yasak yemek atlaman canımmmmmmmmmmm
öğün atlamak yok yememek yokkk
hepsi yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ona göreeeeeee

Son düzenleme:
heee nike olayını iliyom tabe beeee kim bilmiyokii yapcan yapcan az kaldı hatta sen al paket filan yap şimdiden kocişten hızlı davranmış olasın vakit kaybı olmasın
ama nasılll unutursunn madamımmm hane olursaa sen bisee alıvercektinn cucuğumunnnnnnnnnn patikleriniiiiiiiii teysesiiiiiiiiiiii
ya canım sigara dumanı filan aşerirse diyom mümkünse aşermesin diyo
bula bula aşercek sigara dumanınımı buldunn kuzum sennnnnnnnn?????
sigaramııııııııı ıyyyyyyyyyy
Ayyy tamam subebek e yazdım şimdi, 10 dk dolsun sana da yazim sizden gelsin bende göndereyim sizee oleeeeeyyyy görecem kimlerle konuştuğumuuu
gönderdim snekim ekledim ben seniii

Hoşgeldin annelerin en tazesi :)
Çok güzel olmuş maşallah
Canım seni tekrardan tebrik ediyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nazarlardan korusun üçünüzü birden :) mutluluğunuz daim olsun. Eminim çok güzel bi anne olacaksın şanslı velet yaaww Sigara falan yazmışsın teyzesi olaraktan şiddetle karşı çıkıyorum tamammı? İnşallah kolay bi hamilelikten sonra kolay bi doğumla bebişini kucağına alırsın annelerin en çıtırı kocaman öpüyorum ikinizide :)

insanlar hamileyken kilo alır ben bir haftada çöktüm bugün eğitimde eski dostları gördüm tanıyamadılar beni sana ne olmuş böl didiler dedim valla bir haftadır kilo veriyom heheh sevdim ben bu işi yaa hep doğurabilirm eşime diyorumki ben yiyom içimdeki beni yiyorr

Son düzenleme:

öyle deme kısss o seni neden yisinn annesiiiiiiiiiii

unutmadım aslında bebem ama o an çıkmış aklımdan işte hamişim yaa hadi affet benii nolurrrrrrrr yapmıcam bidaa sösssssssss
canımcım bu güzel dileklerin için nasıl desem ne desem bimiyorum Allah razı olsun yaa sigara içmiyom öle canım geceleri eşim de çok az içer bizimkisi keyif derler ya o şekildeydi neyse o da bitti rabbim sanada verecek hadi bütün yüzük fallarım doğru çıksında seviniimmmmm kendiminkisi çıktı sizi bekliyomm

Kızım su gibisin maşallah canım yaa, Allah nazarlardan saklasın. Gönderdim bende sana.
Madamım sana da yazdım maili...

madamımmm bayıldımmm ne güsel sürprüsss yapmşsınn, kucağına da alırsın inşallah canımmmm
snekim ben de isterem ona göre, hatta herkes duysun herkesten istiyom:122::129:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…