- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.361
yasak tabe tatlım herşey yasak benim yasaklar dün akşam kondu bilem ben bazen kocişimle keyif cigarası içerdim akşam yemeğenden sonra o yasakmışş bana artık hee bide kolayı yasakladı annesine diyorki anne bol bol ceviz kıralım paso yemeli dii ben ne yiyip iççem o yasak bu yasak
anlatmıştım yaa madamımmm ben
hani nike pembee patikk
hamiş olduğumu öğrenince o patikleri alıcammmm paket yaptırıp içine de not yazıcam babacım ben geliyorum hazırmısın??? diyeee öyle klasik benimki ama takıntı halinde bu bilmem yapabilecekmiyim?
benim eşimmden saklamak zor ama bakalım o almadan inşallah ben alırım ona o patikleriii
çünkü ogün test için giderken oda benim için aynı şeyleri düşünmüş test sonucunu aldığımızda tabeee pozitif çıkmış olsaydı bana o patikleri alıp gelecekmiş odaaa koçişimm benimmm canımm koçişimmm çok ösleddimmm ben seniiii
osssunn yasak ossunnnnnn bebişini düşün ona zarar gelmesini istermisin? sana en büyük yasak yemek atlaman canımmmmmmmmmmm
öğün atlamak yok yememek yokkk
hepsi yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk ona göreeeeeee
fotolarımızı gönderelim sende gönder mail adreslerimize özelden yaz adresini mailini ben sana atim fotomu snekim merak etme
ama nasılll unutursunn madamımmm hane olursaa sen bisee alıvercektinn cucuğumunnnnnnnnnn patikleriniiiiiiiii teysesiiiiiiiiiiiiheee nike olayını iliyom tabe beeee kim bilmiyokii yapcan yapcan az kaldı hatta sen al paket filan yap şimdiden kocişten hızlı davranmış olasın vakit kaybı olmasın
bula bula aşercek sigara dumanınımı buldunn kuzum sennnnnnnnn?????ya canım sigara dumanı filan aşerirse diyommümkünse aşermesin diyo
gönderdim snekim ekledim ben seniiiAyyy tamam subebek e yazdım şimdi, 10 dk dolsun sana da yazim sizden gelsin bende göndereyim sizee oleeeeeyyyygörecem kimlerle konuştuğumuuu
insanlar hamileyken kilo alır ben bir haftada çöktüm bugün eğitimde eski dostları gördüm tanıyamadılar beni sana ne olmuş böl didiler dedim valla bir haftadır kilo veriyom heheh sevdim ben bu işi yaa hep doğurabilirm eşime diyorumki ben yiyom içimdeki beni yiyorr
ama nasılll unutursunn madamımmm hane olursaa sen bisee alıvercektinn cucuğumunnnnnnnnnn patikleriniiiiiiiii teysesiiiiiiiiiiii
bula bula aşercek sigara dumanınımı buldunn kuzum sennnnnnnnn?????
sigaramııııııııı ıyyyyyyyyyy
gönderdim snekim ekledim ben seniii
Hoşgeldin annelerin en tazesi :)
Çok güzel olmuş maşallah
Canım seni tekrardan tebrik ediyorum. Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Nazarlardan korusun üçünüzü birden :) mutluluğunuz daim olsun. Eminim çok güzel bi anne olacaksın şanslı velet yaawwSigara falan yazmışsın teyzesi olaraktan şiddetle karşı çıkıyorum tamammı? İnşallah kolay bi hamilelikten sonra kolay bi doğumla bebişini kucağına alırsın annelerin en çıtırı kocaman öpüyorum ikinizide :)
öyle deme kısss o seni neden yisinn annesiiiiiiiiiii
Kızım su gibisin maşallah canım yaa, Allah nazarlardan saklasın. Gönderdim bende sana.
Madamım sana da yazdım maili...
içimdekileri yiyo bebişim yaa yesin yesin hiçç gözüm yoookkk valla ohh ii ii zayıfçacık olurum o tembik olsun işte ne güzelll
snekimmm sen ayy yirim ben seniii sen nesinn bebeğimm taş gibisin bebişşşimmaşallahh
Canım benim o senin güzel kalbinin bakması, asıl senin güzelliğin tatlım, Allah herkesi nazarlardan saklasın bebişimmm...
banada yazın yaa bende merak ediyom ..:26:
banada yazın yaa bende merak ediyom ..:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?