Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

mızıkçılık yapma ama yaaaaaaaaaaaaaa

tatlıım sana gönderdimm, Berre ye mesaj attım, 10 dk ya gelmezse nerisonama da mailimi yazacam, yetişmeye çalışıorum inan.
Bu arada maşallahın var şekerimm,tü tü tü sen hamişliği de böyle güzel formda bitirirsin bence madamımmm tüm güzeller bu foruma doluşmuş galiba, Allah hepimizi nazarlardan saklasınnnnn

aferim sana ve kocişine takdirler ettim valla aferim aferim sizden artık iicene ümitliyim hemen teyze edin benibu gece yihuuuuuuuuuu desene 8.9 deprem:92::92::92:
madamımm bugün söylediğin şeyleri bende yaptım hatta koçişede yaptırdım yolda gelirken boş durmasın diyeee :90: hade bakalımmm elimisden geleni yapıyosss:92:

ekledim tatlım hatta az önce mail yazdım sana :)
yazdım yaa bebeimmm deneme ses kontrol

ayyy atbikide madamınız nasıl bi tombili oluyor görmenis lasımmm nerden nerde diye sayfası yapıcem ben
görmem lassımmmmmmmmmm ben çok merak ederimmmmmmmm madamımmm hamişler çok dikkatimi çeker ama ben çok dombili olurum kesin çünkü benim canım her daim bişey çeker zaten normaldeee düşünemiyorum o zamanımı?????? koçiş diyoo yandık zaten o konuda gecenin bi yarısı beni nerelere götürmedi garibimmmm
sen alınma bebeğim
alınmadımm hiççç yumoşummmm kaplanımm benimmm
aaaaaa hamiş dedin de bende bakmadım daha dün koleram eklemiş beni bakim nasıl duruyomm
süperrr gösüküyosun bebemmmmmmmmmmmmmmm

aferim sana ve kocişine takdirler ettim valla aferim aferim sizden artık iicene ümitliyim hemen teyze edin benibu gece yihuuuuuuuuuu desene 8.9 deprem:92::92::92:

evet canımcımmm koçişimm ben ne dersem yapar bebiş için dedim zatiii heycannn yaptıı süpersinn madamımmm yaaa beni nasıldaaa güldürüyorsunn yihuuuuuuuuuuuuuu amannn sabahlar olmasınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
teysee olursunuzzz inşallah canımmm rabbimmm nasip eder hayırlısını

Kızlar size sabah doktor beta hcg istedi demiştim ya. Sürekli gittiğim kendi doktorum değil ilk defa gittiğim prof istemişti. Sonucumu ögrendim şimdi. 2378 miş.

Kızlar size sabah doktor beta hcg istedi demiştim ya. Sürekli gittiğim kendi doktorum değil ilk defa gittiğim prof istemişti. Sonucumu ögrendim şimdi. 2378 miş.
ohh maşallah bebişşş büyüyorr nurumcummmmmmmmmm
ohhh maşallah benimki daha 146

ama madamım o abiii olcak o kaaaa senin kısaa abilik yapıcakkk

kıslar nedense içimden geldiii :26:

hehehhehe inşallah hayırlısı tabide içimde hep kıs var ama akşam kayınvalidem hayal kuruyor şöle yapıcek böyle yapıcek derken bende ona gel oğluşum dicem dedi eşimlşe bakıştık öle ben diomki bak oğlan dedi belkide
ohh maşallah bebişşş büyüyorr nurumcummmmmmmmmm

ama madamım o abiii olcak o kaaaa senin kısaa abilik yapıcakkk

kıslar nedense içimden geldiii :26:

gördüm bebem seni gördümm misler gibi tontişim tontişim dediğime bakmayın çöp kadaarrrabbim nazarlardan esirgesin bizlerii

benimde içime kıs doğuyo...
madamımm...

güzel süsülü bir kız olur..
ben gelince size saçlarını tararımm..

şimdi takvime baktım senin bat 26 haziran ve sen bu iki gününü çooooooook güzel değerlendirirsen 26 haziranda hamişlik olabilirrrr tutar bebiş ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süppppppperrrrrrrrrrrrrrr olacakk süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr evden dışarı çıkmaca yok ona göre

nerisonam mailin gelşmemiş annem önce tipini görüm ona göre yorum yapabiliyorum ben bizim mahallede iki komşu vardı ikiside arkadaştı bunların ikiside 40larında doğurmaya karar vermişler ikiside hamile birinin 2 kızı var diğerinin 2 oğlu he haliyle değişik bişi istiyorlar bana diyolarki söyle bakalım bizim neyimis olur valla dedim senin 3 oğlun olacak senin de 3 kızın biras bozuldular gibi ama öylede oldu
madammmmmm bana foto yoğ mu?
kıslarrr bana da cinsiyet yorumu yapın bakem

hahahaha iyiymiş madamım
yolladım kıssss

kısss valla biliyosun şu yumurtlama günlerini hiç sevmem ben koçişi severimm hep zatede bugün bende baktım tam günleriiii hadii hayırlısıııı çıkmak yokkk bu geceden itibaren bırakmam kocişiiii inşallah tutarrr madamımm dua ett sendeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…