- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #9.401
mızıkçılık yapma ama yaaaaaaaaaaaaaa
madamımm bugün söylediğin şeyleri bende yaptım hatta koçişede yaptırdım yolda gelirken boş durmasın diyeee :90: hade bakalımmm elimisden geleni yapıyosss:92:
yazdım yaa bebeimmm deneme ses kontrolekledim tatlım hatta az önce mail yazdım sana :)
görmem lassımmmmmmmmmm ben çok merak ederimmmmmmmm madamımmm hamişler çok dikkatimi çeker ama ben çok dombili olurum kesin çünkü benim canım her daim bişey çeker zaten normaldeee düşünemiyorum o zamanımı?????? koçiş diyoo yandık zaten o konuda gecenin bi yarısı beni nerelere götürmedi garibimmmmayyy atbikide madamınız nasıl bi tombili oluyor görmenis lasımmmnerden nerde diye sayfası yapıcem ben
alınmadımm hiççç yumoşummmm kaplanımm benimmmsen alınma bebeğim
süperrr gösüküyosun bebemmmmmmmmmmmmmmmaaaaaa hamiş dedin de bende bakmadım daha dün koleram eklemiş beni bakim nasıl duruyomm
aferim sana ve kocişine takdirler ettim valla aferim aferim sizden artık iicene ümitliyim hemen teyze edin benibu gece yihuuuuuuuuuu desene 8.9 deprem :92::92::92:
Kızlar size sabah doktor beta hcg istedi demiştim ya. Sürekli gittiğim kendi doktorum değil ilk defa gittiğim prof istemişti. Sonucumu ögrendim şimdi. 2378 miş.
ohh maşallah bebişşş büyüyorr nurumcummmmmmmmmmKızlar size sabah doktor beta hcg istedi demiştim ya. Sürekli gittiğim kendi doktorum değil ilk defa gittiğim prof istemişti. Sonucumu ögrendim şimdi. 2378 miş.
ohhh maşallah benimki daha 146
ohh maşallah bebişşş büyüyorr nurumcummmmmmmmmm
ama madamım o abiii olcak o kaaaa senin kısaa abilik yapıcakkk
kıslar nedense içimden geldiii :26:
hehehhehe inşallah hayırlısı tabide içimde hep kıs var ama akşam kayınvalidem hayal kuruyor şöle yapıcek böyle yapıcek derken bende ona gel oğluşum dicem dedi eşimlşe bakıştık öle ben diomki bak oğlan dedi belkide
tatlıım sana gönderdimm, Berre ye mesaj attım, 10 dk ya gelmezse nerisonama da mailimi yazacam, yetişmeye çalışıorum inan.
Bu arada maşallahın var şekerimm,tü tü tü sen hamişliği de böyle güzel formda bitirirsin bence madamımmm tüm güzeller bu foruma doluşmuş galiba, Allah hepimizi nazarlardan saklasınnnnn
Allah bilir canımmmm ama erkek anneleri hep erkek hayali kurarrr
bencede öyle bişi olabilir ama aslında kız delisidir ama benim çin takvimim kıss dii bakalım görcesss
benimde içime kıs doğuyo...
madamımm...
güzel süsülü bir kız olur..
ben gelince size saçlarını tararımm..
ohhh maşallah benimki daha 146
madammmmmm bana foto yoğ mu?
kıslarrr bana da cinsiyet yorumu yapın bakem
hahahaha iyiymiş madamımnerisonam mailin gelşmemiş annem önce tipini görüm ona göre yorum yapabiliyorum ben bizim mahallede iki komşu vardı ikiside arkadaştı bunların ikiside 40larında doğurmaya karar vermişler ikiside hamile birinin 2 kızı var diğerinin 2 oğlu he haliyle değişik bişi istiyorlar bana diyolarki söyle bakalım bizim neyimis olur valla dedim senin 3 oğlun olacak senin de 3 kızın biras bozuldular gibi ama öylede oldu
şimdi takvime baktım senin bat 26 haziran ve sen bu iki gününü çooooooook güzel değerlendirirsen 26 haziranda hamişlik olabilirrrr tutar bebiş ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy süppppppperrrrrrrrrrrrrrr olacakk süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr evden dışarı çıkmaca yok ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?