Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

mavuşumm bebişimmm kıssımmm sizinkisi yılan hikayesine dönmüüsss vallaaa boşver at artık onları kafanızdan kıssım böyle giderse bunları düşünmekten insan sinir krizi geçirirrr bebek mebek olmass haberiniz olsunnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaaa
kocişime güveniyorum ya güvenmeez olurmuyum hiççççyaaa o benim bitanecikkk minnoşummm bende onun evinin gülüymüşümmmmayyy cok sefiom kocişimiii yaaa ama sımarık kızlara aslaaaaa

güven tabiii cucummmm adam ne yaptıkii güvenmicemm bak evinin kadını yapmışşş seni yetmemiş gülü yapmışşş daha neee cucummmmmmmmmm sevin koçişleriniziii çok sevinnnnnnn

ayyyy minnoşşş git sen hadiii en yumusağından en rahat yere kurul canım benimmm bebişi rahat ettir seni sefiommm hoscakalll görüşürüsss

sefiyommmm bebüşümmm cok sefiyommmmm

canlarım ben artık cıkıyımmm ya bişeyler atıştırıyımmm....sonram gelirim belkiimmm nasıl olsa kırmızılar varr calışamıyosss gelebilirsem gelirimmm

haticemm üsülme canımmm koleram bugünlerde biras yoğunnn yaaa ondan pek giremiyoo bebişimm sen canını neden sıkıyosunnn annemm
koleram ben sana kırgınım.hamileyim dedim listeye benide ekle dedim ama hala listede yokum

koleram ben sana kırgınım beni hala listeye eklemedin.o listede olmak için ne sitresli günler geçirdim

sev sev cucummm beni de sev ama okişş bebiş???? ağzım ayrılcakkk esnemektennnn:95: nazarmı var neee

ayyy sevmez olurmuyum bebüşümmm senide cok sefiommm..ayyy seni okurdum aama hastayım tühhhh neyseee sen oku yada arkidişine söle okusun bebüşümeeee kimlerinnn gözü değmişşş benim minnoşumaa

kızlar ben kaçar namaz kılıp yemek yapacam kocişim gelir bir saat sonra enerji toplayım bebiş yapmamız lazım gerçi hergün hergün insanın canı istemiyo ama yumurtlama zamanım ve yatılı misafirim gelicek onlar gelmeden çalışalım dimi

relaxxxxxxxxxx canımm senin önce kafanı dağıtman lazımm bebişimm yaaa nasıl bir ruh haline bürünmüşüsün at o düşünceleri kafandannn sen koçişe odaklan gerisine boşverrr canımmm hem bebişte o kaaa kolay olmasss koçiş doğru diiii çok çalışman lasımm çokkkkkkkkkkk anne olucaksınız siz düşünmeyin böyle şeylerrr

zaten şimdi rahatım canım bebiş yapsam bide daha güzel olacak ya bide bunu amca kızları evlendi biri doğurdu biride bugün yarın doğuracak ya benimde bian önce hamile kalıp doğurmam lazım ya kızlar dizilerde falan hemen torun isteriz falan bende diyorumki ya çocuk yapmak bu kadar kolay bişey mi biz 3 senedirki yapamıyoz eşimde diyoki bekara karı boşamak kolay evleninde hemen oluyomuymuş görün diyo[/QUOTE]

bende seni seviyomm cucummmmmmmmmm hemde çookkkk okuyunn benii valla başım ağrıyooo gerçi gecede uyuyamadımmm onddanmı bilmemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…