- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.161
mavuşumm bebişimmm kıssımmm sizinkisi yılan hikayesine dönmüüsss vallaaa boşver at artık onları kafanızdan kıssım böyle giderse bunları düşünmekten insan sinir krizi geçirirrr bebek mebek olmass haberiniz olsunnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaaabenim kocişinde iki tane amca kızı var biri zaten benim kocişi seviyomuş ama benim ki yüz vermemiş sonra kız dayısının oğluyla nişanlanmış diğer amcasının karısıda benim eşime kız ararlarken benim kız varya demiş ama bunlar istememiş kocişimde istememiş onları ve bunlarla ben sonradan istemeye istemeyede olsa görüştüm ama kocişim kıskançlıkta son safada olduğumu bildiği için o konuşmaz bile onlarla muhattap olmaz
kocişime güveniyorum ya güvenmeez olurmuyum hiççççyaaa o benim bitanecikkk minnoşummm bende onun evinin gülüymüşümmmm ayyy cok sefiom kocişimiii yaaa ama sımarık kızlara aslaaaaa
Kızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi lülülülülülülülülülü
mavuşumm bebişimmm kıssımmm sizinkisi yılan hikayesine dönmüüsss vallaaa boşver at artık onları kafanızdan kıssım böyle giderse bunları düşünmekten insan sinir krizi geçirirrr bebek mebek olmass haberiniz olsunnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaaa
güven tabiii cucummmm adam ne yaptıkii güvenmicemm bak evinin kadını yapmışşş seni yetmemiş gülü yapmışşş daha neee cucummmmmmmmmm sevin koçişleriniziii çok sevinnnnnnn
koleram ben sana kırgınımKızlar kızlar gelemmi yanağızdan öpemmi lülülülülülülülülülü
sefiyommmm bebüşümmm cok sefiyommmmm
koleram ben sana kırgınım.hamileyim dedim listeye benide ekle dedim ama hala listede yokum
koleram ben sana kırgınımbeni hala listeye eklemedin.o listede olmak için ne sitresli günler geçirdim
mavuşumm bebişimmm kıssımmm sizinkisi yılan hikayesine dönmüüsss vallaaa boşver at artık onları kafanızdan kıssım böyle giderse bunları düşünmekten insan sinir krizi geçirirrr bebek mebek olmass haberiniz olsunnnnnnnnnnnn haaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaten şimdi rahatım canım bebiş yapsam bide daha güzel olacak ya bide bunu amca kızları evlendi biri doğurdu biride bugün yarın doğuracak ya benimde bian önce hamile kalıp doğurmam lazım ya kızlar dizilerde falan hemen torun isteriz falan bende diyorumki ya çocuk yapmak bu kadar kolay bişey mi biz 3 senedirki yapamıyoz eşimde diyoki bekara karı boşamak kolay evleninde hemen oluyomuymuş görün diyo
sev sev cucummm beni de sev ama okişş bebiş???? ağzım ayrılcakkk esnemektennnn:95: nazarmı var neee
ayyy sevmez olurmuyum bebüşümmm senide cok sefiommm..ayyy seni okurdum aama hastayım tühhhh neyseee sen oku yada arkidişine söle okusun bebüşümeeee kimlerinnn gözü değmişşş benim minnoşumaa
koleram ben sana kırgınım.hamileyim dedim listeye benide ekle dedim ama hala listede yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?