- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.141
canım eşimde benim kuzenlerimle falan samimi olmamı istemez oda çok kıskançtır zaten ikimizin aileleri akrabaları falan herkez uzakta şimdi ohhh kimseyi görmüyoz rahatım yani banane o benim ben kimseyle paylaşamam kocişimi ya bilmem duydun mu geçen haftalarda bi kadın çıkmıştı tvye erkekler birden fazla evlensin falan diyodu ismi aklıma gelmedi ama kocişte yanımdaydı ozaman ben dedim bu kadın salak galiba kim eşini başkasıyla paylaşmak isterki eşimde sinir olduğumu biliyo sanene diyo isteyen evlensin bende dedim sen hiç heveslenmeben senden başkasına bakarmıyım dedi bende bakta gör gününü dedim
hoşgeldin tatlımmm sende gel artık hadeeee:81:slm kızlar netimde sorun vardı sabahtan beri gidip geliyo uyuz etti beni. neyseki size kavuştum gün bitmeden. coşmuşunuz yine maşallah
yok bizimkinde öle akraba evliliği filan he isteyende yokmuş ama ben ne bilim işte sanki herkes benim yakışıklı misler gibi kocişimi almak istemişte ulaşamamış gibi hissediyomm bide çok nazar oluyor bizde hep okuyorum okutturuyorum ikimizi evimizi hanemize bilem nazar değecek rabbim esirgesin korkuyroum kötü insanların bakışından filan ben
bende varım bende
kızlar ben doktora gittim kan testide yaptırdım negatif bebek yok...
vertigom var benim o yüzden dönmelerim mide bulantım...
yine başladı şimdi ilaç tedavisine başlıcam şimdi ama onun için regl ol dedi ne olur ne olmaz..
şimdi raporluyum evdeyim 5 gün ...
kıssımmm yaaa ortada fol yok yumurtaa yokk kendinise napıyosunuss böyleeee aaaaaaaaaa kısıcamm ama bütün pis günahları topluyosunuss bırakınnn onlarıı siz koçişlerinize bakınnnnnnnnn güveniyorsanız sorun yok bebişlerrrzate önce sultan sonrada şehzade didim annem ayy valla düşünmesem ii olcek sinirirlerim zıplii gene benimm
düşünme sen böle seyler minnoşummm ben hallederim işte sen kocişinden eminmisin eminsinnn gerisi cok ta tınnn sımarık seylerrr işteeee bover gitsinnn madamımmm
bugün ikinci defa yazdıklarımı kimse görmüyo, zaten çok vaktim yoktu o sebepten gidiyorum anlaşılan siz beni özlemiyonuz :) neyse o zaman bende giderim. hadi kalın sağlıcakla
bugün ikinci defa yazdıklarımı kimse görmüyo, zaten çok vaktim yoktu o sebepten gidiyorum anlaşılan siz beni özlemiyonuz :) neyse o zaman bende giderim. Hadi kalın sağlıcakla
bugün ikinci defa yazdıklarımı kimse görmüyo, zaten çok vaktim yoktu o sebepten gidiyorum anlaşılan siz beni özlemiyonuz :) neyse o zaman bende giderim. hadi kalın sağlıcakla
kıssımmm yaaa ortada fol yok yumurtaa yokk kendinise napıyosunuss böyleeee aaaaaaaaaa kısıcamm ama bütün pis günahları topluyosunuss bırakınnn onlarıı siz koçişlerinize bakınnnnnnnnn güveniyorsanız sorun yok bebişlerrr
sensiz olurmu hiccc sende gelicen tabiiii:82:
kıssımmm yaaa ortada fol yok yumurtaa yokk kendinise napıyosunuss böyleeee aaaaaaaaaa kısıcamm ama bütün pis günahları topluyosunuss bırakınnn onlarıı siz koçişlerinize bakınnnnnnnnn güveniyorsanız sorun yok bebişlerrr
benim kocişinde iki tane amca kızı var biri zaten benim kocişi seviyomuş ama benim ki yüz vermemiş sonra kız dayısının oğluyla nişanlanmış diğer amcasının karısıda benim eşime kız ararlarken benim kız varya demiş ama bunlar istememiş kocişimde istememiş onları ve bunlarla ben sonradan istemeye istemeyede olsa görüştüm ama kocişim kıskançlıkta son safada olduğumu bildiği için o konuşmaz bile onlarla muhattap olmaz
madmaımmmmmmmmmm güven koçişiee güven herşeyin başında gelir sen anne olucaksın bebeimmmmmmmmmmm düşünme böyle şeylerrrrayyy benim tontişim sen kimlere küstünde gidion bölee annem yaaa olmass hiç yakışmaz kal aramızda lazımsınn temmuz anasısısın senn
ayyy benim tosbikime güvenilmezmi yaa canım benim hep tepemde sanırım beni fazla şımarttı ondan
kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş, öpüyorum hepinizi
fasulyemle babaannesine gidicez bakalım bize neler pişirmişş, karnımıs acıktı
tontişlerim bana yavaş yavaş müsade servise hep geç kalıyom o yüüzden hep en arka kalıyor orada çook sallantılı olduğu için bebişim rahatsız oluyor diye düündüm o yüzden beş dk erken inip güzel bir yer tutmaya karar verdim hepinizi seviyorum kalın sağlıcaklarla öpüldünüs bybyyy evden bakabilirm muckssss
kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş, öpüyorum hepinizi
fasulyemle babaannesine gidicez bakalım bize neler pişirmişş, karnımıs acıktı
ayyyy ac kurtlar valla uzak tut minnoş sen onlardann kocişiniii gerciii artık kociş seninnn bosver sen o uyuslarııı takma kafana zaten biz farklı sehirlerdeyizzzz hiç görmüyommm ohhhh valla miss misss
nedense her maaş günü bayram çocuğu gibi seviniyorum ben yaaaaa yıllardır hiç değişmedi bu bende hele kazandığım ilk maaşımı aldığım günü hiç unutmam eve gelene kadar kendi kendime gülmüştüm paraya bakıp durdum ilk stajyer maaşımdı lise sonda 40 liracık
nedense her maaş günü bayram çocuğu gibi seviniyorum ben yaaaaa yıllardır hiç değişmedi bu bende hele kazandığım ilk maaşımı aldığım günü hiç unutmam eve gelene kadar kendi kendime gülmüştüm paraya bakıp durdum ilk stajyer maaşımdı lise sonda 40 liracık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?