Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

o kadında manyak yaa kim isterki koçişi paylaşmak millet kafayı yemişş kıslarrr sizin görevinis koçişi hoş tutup başka şeylerle ilgilencek zaman bırakmamakkk boşunamı diyorumm çok sevin diyeee
slm kızlar netimde sorun vardı sabahtan beri gidip geliyo uyuz etti beni. neyseki size kavuştum gün bitmeden. coşmuşunuz yine maşallah
hoşgeldin tatlımmm sende gel artık hadeeee:81:

kıskanççç madammmm yaa kuzumm insan sevdiği insanı kıskanır tabeee ama bunu olmayan bişeyi varmış gibi düşünerek yaparsan olmass bebeimmm sen koçişini sıkı tut çok sev bişicik olmasss rabbim herkesi kem gözlerden korusun inşallah
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

bugün ikinci defa yazdıklarımı kimse görmüyo, zaten çok vaktim yoktu o sebepten gidiyorum anlaşılan siz beni özlemiyonuz :) neyse o zaman bende giderim. hadi kalın sağlıcakla

üzülme canım allahım en iyisini bilir sabır diyoruz ne yapalım bu da bizim sınavınız

zate önce sultan sonrada şehzade didim annem ayy valla düşünmesem ii olcek sinirirlerim zıplii gene benimm
kıssımmm yaaa ortada fol yok yumurtaa yokk kendinise napıyosunuss böyleeee aaaaaaaaaa kısıcamm ama bütün pis günahları topluyosunuss bırakınnn onlarıı siz koçişlerinize bakınnnnnnnnn güveniyorsanız sorun yok bebişlerrr
düşünme sen böle seyler minnoşummm ben hallederim işte sen kocişinden eminmisin eminsinnn gerisi cok ta tınnn sımarık seylerrr işteeee bover gitsinnn madamımmm

bugün ikinci defa yazdıklarımı kimse görmüyo, zaten çok vaktim yoktu o sebepten gidiyorum anlaşılan siz beni özlemiyonuz :) neyse o zaman bende giderim. hadi kalın sağlıcakla

ayyy canım ya pardon valla cok hararetli bi konuda o yüzden yaniiii özlemez olurmuyuzz canım askolsunn üzme biziiii yaaaa

ayyy benim tontişim sen kimlere küstünde gidion bölee annem yaaa olmass hiç yakışmaz kal aramızda lazımsınn temmuz anasısısın senn

ayyy benim tosbikime güvenilmezmi yaa canım benim hep tepemde sanırım beni fazla şımarttı ondan

kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş, öpüyorum hepinizi
fasulyemle babaannesine gidicez bakalım bize neler pişirmişş, karnımıs acıktı

nedense her maaş günü bayram çocuğu gibi seviniyorum ben yaaaaa yıllardır hiç değişmedi bu bende hele kazandığım ilk maaşımı aldığım günü hiç unutmam eve gelene kadar kendi kendime gülmüştüm paraya bakıp durdum ilk stajyer maaşımdı lise sonda 40 liracık

sensiz olurmu hiccc sende gelicen tabiiii :82:

benim kocişinde iki tane amca kızı var biri zaten benim kocişi seviyomuş ama benim ki yüz vermemiş sonra kız dayısının oğluyla nişanlanmış diğer amcasının karısıda benim eşime kız ararlarken benim kız varya demiş ama bunlar istememiş kocişimde istememiş onları ve bunlarla ben sonradan istemeye istemeyede olsa görüştüm ama kocişim kıskançlıkta son safada olduğumu bildiği için o konuşmaz bile onlarla muhattap olmaz

kocişime güveniyorum ya güvenmeez olurmuyum hiççççyaaa o benim bitanecikkk minnoşummm bende onun evinin gülüymüşümmmmayyy cok sefiom kocişimiii yaaa ama sımarık kızlara aslaaaaa

ayyyy ac kurtlar valla uzak tut minnoş sen onlardann kocişiniii gerciii artık kociş seninnn bosver sen o uyuslarııı takma kafana zaten biz farklı sehirlerdeyizzzz hiç görmüyommm ohhhh valla miss misss

tontişlerim bana yavaş yavaş müsade servise hep geç kalıyom o yüüzden hep en arka kalıyor orada çook sallantılı olduğu için bebişim rahatsız oluyor diye düündüm o yüzden beş dk erken inip güzel bir yer tutmaya karar verdim hepinizi seviyorum kalın sağlıcaklarla öpüldünüs bybyyy evden bakabilirm muckssss

madmaımmmmmmmmmm güven koçişiee güven herşeyin başında gelir sen anne olucaksın bebeimmmmmmmmmmm düşünme böyle şeylerrrr

oyy fassülyem gezmeleremi gidiyomuşşş hadi :79::79::79::79: miniğimmmmmmmm

benimm kuzucuğuma iyi bakk teyzesi sana çok kısarrr yoksamm
en iyi yeri tut annesii tamammı oyalanma hadii çabıkkk kalk ve yer tut sallamayan bi yerlerdeee ohhh yuşmak yuşmak olsunnn

ayyy ne güselll yaa gidin babaanesine ne güselll mamalar yapmıştır şirin sana bide fasulyene afiyet seker olsunnn bebişinle sana canımmmm görüşürüsss benimde karnım acıktı hafiftennn valla

ayyyy ac kurtlar valla uzak tut minnoş sen onlardann kocişiniii gerciii artık kociş seninnn bosver sen o uyuslarııı takma kafana zaten biz farklı sehirlerdeyizzzz hiç görmüyommm ohhhh valla miss misss

aynen canım farklı şehirdeyiz hatta hiç kimseyi görmüyoz bence çok iiyi oldu ooohhh ooo benim kimseye vermem allahım onun acısını bana göstermesin yarabbim ya ben kocişimi çok seviyom özledim gelse de boynuna bi atlasam zaten çalışmamız lazım allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın

ohhh güle güle harca minnoş paracıkları ciciler al kendine bi güzellll

ohh artık çok alışveriş yapmak yokk paraları bebişime saklayınn madamımmm herbişeyi alınsın prensesiminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…