Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar ben şimdi mayıs ayında ilk defa denemeye niyetlendim ya. sonra bu blogu gördüm rast gele. bayadır takip ediyorum ama siz okadar ilerletmişsiniz ki tanışma işini ne zaman dalsam muhabbete diye artık bekliyorum:) neyse artık bana da hoş geldin deyiverirsiniz dimi:) bebek bekleyenlere Allah tamamına erdirsin ve yavrularına kavuşsunlar diyorum. isteyenlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin diyorum. benim bat 6 temmuz geçen ay olmadı önümüzde ki aylara artık. vakit buldukça sizlerleyim artık. gerçekten burada ki paylaşım farklı. eşim ve benim dışımda kimse bebek istediğimizi bilmiyor yani bu özel anı ilk biz paylaşalım istiyorum. ama burada ki paylaşım daha farklı hepimiz aynı istek içindeyiz. bu yolda paylaşacak çok şey vardır eminim ve bizi bizden başka kimse anlayamaz diyorum ve konuyu kapatıyorum:) herkese selam tekrar...

ayyy hosgeldin tatlım aramızaaa valla koleram öle güsell bi topik kurmuskiii bizim bas mimarımızz cok güsel dostluklar kurdukk herseyi konusabiliyoruzzz ve en güseliii hepimiz aynı seyi istiyor ve bekliyoruzzz .... Rabbim ne zaman nasip ederseee ... biz burda cok mutluyuzzz her anımızı paylasıyorus canım seviclerimizi,hayalkırıklıklarını,ümitlerimizi,umutlarımızı ,öfkemizi ama en önemlisi sevgimizi paylasıyorusss .... tekrardan aramıza hosgeldinnn canımmm

hoşgeldin canım aramıza ben 8 ay denedim ve bir problemim olmadığı halde sabırla bekliceksin rabbim verir ve alır çocugu biz sadece vasıtayız bunu unutma çünkü sabra çok ihtiycaın olucak emin ol öptüm tatlım

iyi gidiyor canım sen nasılsın 15 gün var kontrole bekliyorum sabırla

ii hicrancım kocişkomu bekliyom gelir birasdannn gec cıkıcaktı bugünnn birass .....öle nete takılıommm bende napimm....oyyy bebişinii görürsünn fasulye kadar inşş. canımmm hayırlısı bitanemmmm cok dua et

hoş buldum kızlar,teşekkür ederim. bu arada aklıma takılan bi şey var. biz bu önemli günlerde her gün mü yoksa iki günde bir mi birliktelik yaşıcaz. tabi şans bu belli olmaz ama ne bileyim. hamile kalan arkadaşların bi tavsiyesi olur mu acep:)

haticemm üsülme canımmm koleram bugünlerde biras yoğunnn yaaa ondan pek giremiyoo bebişimm sen canını neden sıkıyosunnn annemm

canım ya dün int.sorun vardı bir türlü cevap yazamadım canım.biliyorum canım artık kendimi üzmemeliyim ama orda kendimi göremeyince sitres yaptım işte hormonlar beni bozuyor:86::86:

canım ya dün int.sorun vardı bir türlü cevap yazamadım canım.biliyorum canım artık kendimi üzmemeliyim ama orda kendimi göremeyince sitres yaptım işte hormonlar beni bozuyor:86::86:

olsunnn tatlımm tek sorun internetten olsunnnnnnn hiç problem değil sen yeterki stres yapma kendineeeeeee,üsülmeee bebeişimm bak artık ismin yaziiiiii

selamm ilkimmmmm sende katıl aramısaaaa hoşgeldinnn bebişşşşşşşşşşş herşeyimizi paylaşıyorusss biss sende paylaşş bebişimm rahatlarsınnnnnnnn

önemli günleri çok takıntı yapma ilkimmmmmm kırmısılar biter bitmesss 2 günde bir kocişle birbirinisi çokk sevinn en garantisi canımmmm okiş bebişimm?

oyyyyyy annnemm sen şimdi nasıl heyecanlısındırrrr sabırsızlıkla bekliyorummmm ona göreeee bide bişey diyimmiii akşam ben kusuyordummm durduk yere anlamadımm kıssss

bizim güneşe dedim dünn gidin dedim birass zuyalimde güneş görsünn sonrada cucumlaa koçişe ankaraya gönderdimmm bitoşummm :82: izmir gib olmass ama idare ediverr artık üsülmeee emiii

sabah perdeyi açtım anaaaaam güneş nirden çıktı diyecektim ki bebekiminnn çooooook slm varr bizi o gönderdi dedii sağolasın izmir güzelim :90::90::90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…