- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.181
kızlar ben şimdi mayıs ayında ilk defa denemeye niyetlendim ya. sonra bu blogu gördüm rast gele. bayadır takip ediyorum ama siz okadar ilerletmişsiniz ki tanışma işini ne zaman dalsam muhabbete diye artık bekliyorum:) neyse artık bana da hoş geldin deyiverirsiniz dimi:) bebek bekleyenlere Allah tamamına erdirsin ve yavrularına kavuşsunlar diyorum. isteyenlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin diyorum. benim bat 6 temmuz geçen ay olmadı önümüzde ki aylara artık. vakit buldukça sizlerleyim artık. gerçekten burada ki paylaşım farklı. eşim ve benim dışımda kimse bebek istediğimizi bilmiyor yani bu özel anı ilk biz paylaşalım istiyorum. ama burada ki paylaşım daha farklı hepimiz aynı istek içindeyiz. bu yolda paylaşacak çok şey vardır eminim ve bizi bizden başka kimse anlayamaz diyorum ve konuyu kapatıyorum:) herkese selam tekrar...
kızlar ben şimdi mayıs ayında ilk defa denemeye niyetlendim ya. sonra bu blogu gördüm rast gele. bayadır takip ediyorum ama siz okadar ilerletmişsiniz ki tanışma işini ne zaman dalsam muhabbete diye artık bekliyorum:) neyse artık bana da hoş geldin deyiverirsiniz dimi:) bebek bekleyenlere Allah tamamına erdirsin ve yavrularına kavuşsunlar diyorum. isteyenlerede hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin diyorum. benim bat 6 temmuz geçen ay olmadı önümüzde ki aylara artık. vakit buldukça sizlerleyim artık. gerçekten burada ki paylaşım farklı. eşim ve benim dışımda kimse bebek istediğimizi bilmiyor yani bu özel anı ilk biz paylaşalım istiyorum. ama burada ki paylaşım daha farklı hepimiz aynı istek içindeyiz. bu yolda paylaşacak çok şey vardır eminim ve bizi bizden başka kimse anlayamaz diyorum ve konuyu kapatıyorum:) herkese selam tekrar...
nasılsın canım nasıl gidiyooo hamişliikk sekerimmm
iyi gidiyor canım sen nasılsın 15 gün var kontrole bekliyorum sabırla
haticemm üsülme canımmm koleram bugünlerde biras yoğunnn yaaa ondan pek giremiyoo bebişimm sen canını neden sıkıyosunnn annemm
ah bebeğim yaaa çok özür dilerim nasıl atladım kusura bakma nolur. yoğunluktan oldu zaar affeyle mucucucmkkkk. hemmen ekliooommmm
canım ya dün int.sorun vardı bir türlü cevap yazamadım canım.biliyorum canım artık kendimi üzmemeliyim ama orda kendimi göremeyince sitres yaptım işte hormonlar beni bozuyor:86::86:
hoş buldum kızlar,teşekkür ederim. bu arada aklıma takılan bi şey var. biz bu önemli günlerde her gün mü yoksa iki günde bir mi birliktelik yaşıcaz. tabi şans bu belli olmaz ama ne bileyim. hamile kalan arkadaşların bi tavsiyesi olur mu acep:)
günaydınlarrr herkese güneşli bi günün sabahından inşallah böylede devam eder
bizim güneşe dedim dünn gidin dedim birass zuyalimde güneş görsünn sonrada cucumlaa koçişe ankaraya gönderdimmm bitoşummm :82: izmir gib olmass ama idare ediverr artık üsülmeee emiii
oyyyyyy annnemm sen şimdi nasıl heyecanlısındırrrrsabırsızlıkla bekliyorummmm ona göreeee bide bişey diyimmiii akşam ben kusuyordummm durduk yere anlamadımm kıssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?