- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #10.121
aaa cucumm seninki çok tehlikeli kusenlerdenmişş olmazkii bebemmm bizdee kuzen kardeştirr öyle düşünülemez bileee allahtan eşimin ailesinde de bu böyleeeaaaa kuzen falan bende anlamam valla zaten bi tane vardı kocişin amcasının kızı cok kocişimeee yapmaya calıştılar ama basaramadılar şimdi ben o kızla kocamı nasıl görüştüriyim kızlarrr yaa hayatta olmazzz ayyy ya aklıma geldiii yineee uyusss oluyorum o kıza zatennnn
sorma bebüşüm yaaa nerelerinde oynuyoooo ben biliyommm ama napimm iştee ayyy kızlar coşmus zatenn yaaa bakmaktan hic cekinmiolarrrr nasıl terbiye almış bunlar sasırıommm vallaa
ben hiç girmem cucummm sen merak etme benim canım pek kıymetlidir kıçımı kıpırdatmam yerimdennn aslında gitmezdimde belki adamı görürüm diye gittim yokmuş meraktan yanee cucummmm
oyy kıskançç madamımmmm o kaa değil bebeimm bak koçiş seninnn artıkkk
ayyy cücücüm aynı konulardan muzdaripmişiz annem yaaa
tamam tamam kısmaaa bak oturdum kalkmıyorum hiçççkıpırdatma valla popişiniiii otur oturduğun yerdeeeebak kısarım sana hııııııı
kızlar ben doktora gittim kan testide yaptırdım negatif bebek yok...
vertigom var benim o yüzden dönmelerim mide bulantım...
yine başladı şimdi ilaç tedavisine başlıcam şimdi ama onun için regl ol dedi ne olur ne olmaz..
şimdi raporluyum evdeyim 5 gün ...
ben hiç girmem cucummm sen merak etme benim canım pek kıymetlidir kıçımı kıpırdatmam yerimdennn aslında gitmezdimde belki adamı görürüm diye gittim yokmuş meraktan yanee cucummmm
oyy kıskançç madamımmmm o kaa değil bebeimm bak koçiş seninnn artıkkk
aaa cucumm seninki çok tehlikeli kusenlerdenmişş olmazkii bebemmm bizdee kuzen kardeştirr öyle düşünülemez bileee allahtan eşimin ailesinde de bu böyleee
sakın cucummm sakın görüştürmee sen onlarııı
kıssımm ne terbiyesii yaaa ondan diyorum yaaa koçişleri çok sevinnn pek başı boş bırakmayın diyeeee
heyyy ikiz kardeşimmisin sen benim nedir al benden de o kadar neyse biraz kötü de olsak bu konuda çok fazla ilgili olmalarına gerek yok kuzen muzen ben anlamam benimde bir sürü kuzenim var hepsiyle kardeş gibiyiz bir araya sürekli geliriz ama mesafemizi koruruz biz eşiminkiler biraz suluydu neyse o problemide atlattık şimdi onlarda mesefeliler o ne canım öle vıcık vıvık sarılmalar öpmeler hiç gelemem vallaaa :84::84:
yine başladı şimdi ilaç tedavisine başlıcam şimdi ama onun için regl ol dedi ne olur ne olmaz..
ayyy cücücüm aynı konulardan muzdaripmişiz annem yaaa
sende demi madamımmm ee haklısınısss o zaman karantinaya alın kocişleriii kimseyle irtibat yok
madamımmm sen şimdi öyle şeyler düşünüp sinir etme kendini tamammı canım???? öyle şeyler yok koçişe güvenin varsa sarsma sakınn okiş bebiş? kıss ne şehzadesiii hanii kıss olcak dedik yaaa sultan yapıcez onu bisssay bebekim evet yaaa yıllar geçtikçe düzelirim diye düşünüyorum tabe elbette bu arada zavallı kocişim napıcanı şaşırıyor adamcağzımın suçu olsa gam yemicem ama napimm evet kociş benim artıkkkk hep benimmm bide şehzade de yapıcem ben ona ohhh mis misss
ya bebüş bizde akraba evliliği yoktur asla benim kuzenler kardesimdir asla o gözle nasıl bakarım ya bkocişkomla konustuğum zaman bu konuyu kocişkomda sasırmışş cünkü onlardada böle seyler yok kuzenleri zaten hep erkek eşimin annesinin tarafı cok tatlı insanlarda baba tarafı birasss ac kur gibiiii esiminbabası dısında kimseyi sevmem pek eşimde cok sasırmıştıııı zaten böle oluncaaa asla görüşemez yaaa bebüşşş mümkün diillll tehlike cemberiii zaten kızın gözüüü biyerlerinde oynuyooo töbe töbeee
öle valla madamım birlik olup dövelim su kuzenleriiii
öle valla madamım birlik olup dövelim su kuzenleriiii
madamımmm sen şimdi öyle şeyler düşünüp sinir etme kendini tamammı canım???? öyle şeyler yok koçişe güvenin varsa sarsma sakınn okiş bebiş? kıss ne şehzadesiii hanii kıss olcak dedik yaaa sultan yapıcez onu bisss
bizde de aslaaaaaa yoktur cucummm ama sen boşver artık onu koçiş sağlama al ama artık düşünme boşverrr üsülür koçişteee
hadi kuzenleri değilde onların arkadaşlarının hepicini dövebilirim vallaa şımarık şeyler
zate önce sultan sonrada şehzade didim annem ayy valla düşünmesem ii olcek sinirirlerim zıplii gene benimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?