Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aaa cucumm seninki çok tehlikeli kusenlerdenmişş olmazkii bebemmm bizdee kuzen kardeştirr öyle düşünülemez bileee allahtan eşimin ailesinde de bu böyleee
sakın cucummm sakın görüştürmee sen onlarııı
sorma bebüşüm yaaa nerelerinde oynuyoooo ben biliyommm ama napimm iştee ayyy kızlar coşmus zatenn yaaa bakmaktan hic cekinmiolarrrr nasıl terbiye almış bunlar sasırıommm vallaa

kıssımm ne terbiyesii yaaa ondan diyorum yaaa koçişleri çok sevinnn pek başı boş bırakmayın diyeeee

kıpırdatma valla popişiniiii otur oturduğun yerdeeee bak kısarım sana hııııııı

kızlar ben doktora gittim kan testide yaptırdım negatif bebek yok...
vertigom var benim o yüzden dönmelerim mide bulantım...
yine başladı şimdi ilaç tedavisine başlıcam şimdi ama onun için regl ol dedi ne olur ne olmaz..
şimdi raporluyum evdeyim 5 gün ...

kıpırdatma valla popişiniiii otur oturduğun yerdeeee bak kısarım sana hııııııı
tamam tamam kısmaaa bak oturdum kalkmıyorum hiççç

berremmmm canım geçmiş olsunnn durunamadın dimi sende gidip yaptırdın test :85:

ay bebekim evet yaaa yıllar geçtikçe düzelirim diye düşünüyorum tabe elbette bu arada zavallı kocişim napıcanı şaşırıyor adamcağzımın suçu olsa gam yemicem ama napimm evet kociş benim artıkkkk hep benimmm bide şehzade de yapıcem ben ona ohhh mis misss

ya bebüş bizde akraba evliliği yoktur asla benim kuzenler kardesimdir asla o gözle nasıl bakarım ya bkocişkomla konustuğum zaman bu konuyu kocişkomda sasırmışş cünkü onlardada böle seyler yok kuzenleri zaten hep erkek eşimin annesinin tarafı cok tatlı insanlarda baba tarafı birasss ac kur gibiiii esiminbabası dısında kimseyi sevmem pek eşimde cok sasırmıştıııı zaten böle oluncaaa asla görüşemez yaaa bebüşşş mümkün diillll tehlike cemberiii zaten kızın gözüüü biyerlerinde oynuyooo töbe töbeee

canım eşimde benim kuzenlerimle falan samimi olmamı istemez oda çok kıskançtır zaten ikimizin aileleri akrabaları falan herkez uzakta şimdi ohhh kimseyi görmüyoz rahatım yani banane o benim ben kimseyle paylaşamam kocişimi ya bilmem duydun mu geçen haftalarda bi kadın çıkmıştı tvye erkekler birden fazla evlensin falan diyodu ismi aklıma gelmedi ama kocişte yanımdaydı ozaman ben dedim bu kadın salak galiba kim eşini başkasıyla paylaşmak isterki eşimde sinir olduğumu biliyo sanene diyo isteyen evlensin bende dedim sen hiç heveslenme ben senden başkasına bakarmıyım dedi bende bakta gör gününü dedim

slm kızlar netimde sorun vardı sabahtan beri gidip geliyo uyuz etti beni. neyseki size kavuştum gün bitmeden. coşmuşunuz yine maşallah

canım geçmiş olsun, hayırlısı

yok bizimkinde öle akraba evliliği filan he isteyende yokmuş ama ben ne bilim işte sanki herkes benim yakışıklı misler gibi kocişimi almak istemişte ulaşamamış gibi hissediyomm bide çok nazar oluyor bizde hep okuyorum okutturuyorum ikimizi evimizi hanemize bilem nazar değecek rabbim esirgesin korkuyroum kötü insanların bakışından filan ben
sende demi madamımmm ee haklısınısss o zaman karantinaya alın kocişleriii kimseyle irtibat yok

madamımmm sen şimdi öyle şeyler düşünüp sinir etme kendini tamammı canım???? öyle şeyler yok koçişe güvenin varsa sarsma sakınn okiş bebiş? kıss ne şehzadesiii hanii kıss olcak dedik yaaa sultan yapıcez onu bisss

bizde de aslaaaaaa yoktur cucummm ama sen boşver artık onu koçiş sağlama al ama artık düşünme boşverrr üsülür koçişteee

oyyyy gecmiş olsun ballı kaymağımmmm dikkat et kendine bitanemmm dinlen minnoşumm yaaaa:96:

zate önce sultan sonrada şehzade didim annem ayy valla düşünmesem ii olcek sinirirlerim zıplii gene benimm

bitanemm benim sen önce iyileşmene bak sağlıksız bebişler istemioss dime o yüzden hiç takılma o kısmına şimdi sen güzel güzel bekle kırmısılarını sonra iyileş hemencikini sonra berrein bebişi gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…